Jump to content

Zvolenszki

VIP
  • Posts

    624
  • Joined

  • Last visited

Other groups

About Zvolenszki

  • Birthday 02/19/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    MeMe
  • RPG1 Nickname
    MeMe.

Recent Profile Visitors

1137 profile views

Zvolenszki's Achievements

Regular

Regular (8/14)

25

Reputation

  1. Zvolenszki

    Welcome !
  2. Zvolenszki

    Welcome celor noi !
  3. Zvolenszki

    welcome
  4. Zvolenszki

    Welcome !
  5. Zvolenszki

    Imi plac toate creatile de pana acum, astept si altele multumesc!
  6. Zvolenszki

    Nick: Zvolenszki. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): O priveliste cu orasul america, sa se vada blocuri poduri etc (gasiti voi o imagine nu conteaza) Sau cu un om imbracat la costum gen cum am eu avatarul actual (VREAU CLARITATE BUNA) Text: Zvolenszki. (exact cum il am eu acum scris in coltul din dreapta jos) Dimensiuni: Cum il am acum (Incapator in fereastra) Alte precizari: Multumesc!
  7. Zvolenszki

    Nick: Zvolenszki. Level: 70 Rank: 1 Vechime: o saptamana! De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece, primesc FactionWarn aiurea! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna, chiar vruiam sa ajut acceasta factiune in dezvoltare dar nu se mai poate, imi pusesem in cap sa nu iau deloc FW, dar se pare ca m-am inselat! Chiar imi pare rau ca fac acceasta demise dar nu pot suporta! Alte precizari?: Multumesc!
  8. Zvolenszki

    Da, si eu sper sa fim multi la war!
  9. Nick : Zvolenszki. Rank : 3 Motivul invoirii: Nu pot ajunge, marti am treaba cu familia, si miercuri trebuie sa ma duc la o zi onomastica, azi luni 04.08.2014 am uitat sa fac invoire, de acum incolo cand lipsesc postez aici! Data warului : 05.07.2014 - 06.07.2014 Alte precizari : Sper sa fiu invoiit, dar chiar nu pot ajunge la ora aia, este vara nu prea mai am timp de samp doar seara cateva ore! Multumesc anticipat, si imi cer scuze pentru disconfortul creat!
  10. Zvolenszki

    Momentan nu mai am, nu mai are balta peste, dar peste o saptamana o sa aive balta rechni
  11. Zvolenszki

    Pentru mine bani nu sunt o problema, tocmai azi ce am scos de la banca 20 de milioane pentru mici cumparaturi
  12. Zvolenszki

    Totusi am bagat aproape 1000 euro in 4 ani
  13. Zvolenszki

    Ai dreptate marcelo , usor usor luam sanfierro inapoi, welcome zync
  14. Zvolenszki

    Nick: [MKE]Zvolenszki. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): LOGO Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Ceva in genu, numele Makedonu in aer adica se se vada ca un logo normal si pe langa scris sa fie atasate saci cu bani pistoale si etc, tot ce va trece voua prin cap, cat mai dur sa fiee! Text: Makedonu Dimensiuni: Stiti voi Alte precizari: Astept cea mai frumoasa creatie!
  15. Zvolenszki

    Ia uitati baietii mei, putina adrenalina
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.