Jump to content

S4F Luna

Member
  • Posts

    1106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by S4F Luna

  1. S4F Luna

    Okk, voi incerca sa rezolv cu ce mi ai trimis tu, poti sa dai TC, daca voi mai avea nelamuriri iti voi trimite un PM. Multumesc frumos pentru ajutor!
  2. Nickname pe forum: S4F Luna Problema/nelămurirea întămpinată: Incerc sa adaug functia Stergere ( pentru a putea sterge noduri dintr o lista ) De când a apărut această problemă: De la inceput Dovezi, poze, video: https://pastebin.com/yN9TgN5k Alte precizări: Am incercat sa preiau modelul de la diferite tutoriale, ulterior am incercat sa il fac de unul singur. M am concentrat exclusiv pe stergerea primului nod, pentru a face ceva functional, dar nu merge, nu se sterge nimic. Daca se poate si putin ajutor pentru o functie de adaugare. Sunt incepator in C, nu inteleg 100% cum merg listele. Tot ce am inteles este ca am un program care creeaza noduri si le afiseaza. inteleg in mare parte cum face asta, dar ma depasesc taskurile de a adauga si de a sterge noduri. Multumesc ! EDIT: https://pastebin.com/9CrhMM8L Am reusit sa rezolv cu delete node, ma poate ajuta cineva cu "add node" ?
  3. S4F Luna

    Vreau sa imi argumentez pe scurt opinia. 1. Din punctul meu de vedere, aproximativ jumatate din functiile de pe B-Zone au fost acordate pe "pile". Nu stiu foarte mult din istoricul intern ( ce si de ce ati facut aceste alegeri ), dar au existat. Pot sa dau cateva exemple chiar acum. Paharel care a fost un lider banat pentru coduri si distribuirea acestora, a primit admin. Cand a luat nastere LS SI, lider a primit un membru vechi, care in istoric avea doar un rank 2 in SI ( si acel rank era vechi de cateva luni bune ), iar un actual rank 5 din LV SI a pierdut. Vorbesc de Kenan si de liderul clanului uS de pe vremea aceea. Lista poate continua, dar nu o mai lungesc. 2. In legatura cu treaba pe care o fac liderii, mi-am expus parerea in demisie, dar acum a avut loc un update care pe mine m-ar fi facut sa demisionez. De ce in factiunea mea, unde eu am muncit sa ajung cine sunt sa se dea rank up automat? ( chiar si primele rankuri ). Atata timp cat eu nu sunt multumit de acea persoana, poate sunt unii lideri care vor sa vada interes de la membrii de rank mic. Eu am stat in SI un an cu M.Andrei lider, 7 luni am stat rank 3, aproape toata lumea era asa, daca aveai rank mare intr-o factiune te laudai cu asta, acum toata lumea face minimul la raport si intra pentru log. Functia de lider va fi pe cale de disparitie astfel.. 3. Vorbesc in calitate de fost helper, helperii chiar aduc un + serverului, ajuta playerii de level mic cu banii si sfaturi 4. Cum isi fac treaba adminii? Pai nu ii putem baga pe toti la gramada, dar sunt adminii care pentru niste playeri de rand nu isi dau interesul. Mi s-a intamplat chiar mie, la cateva luni dupa ce m-am lasat de joc, am vazut un player cu numele Looney98 ( sau ceva de genul ). Nu mi se pare normal totusi, playerul nu avea level trecut de 5 cand l-am raportat, dar am primit replica ca acel nume nu seamana cu al meu. Un prieten Ducky a avut aceeasi problema cand un membru de level mare si-a schimbat numele in Ducky.xd ( ceva de genul ), acelasi raspuns. Daca un admin patea asa, din propriul interes actiona. 5. Kelton / Bobo fac exact ce trebuie sa faca, sincer ce faci tu kelton nu este munca usoara, si cu toate astea, din ce am observat eu, esti un om corect. Se aud vorbe si vorbe, dar putini ar stii sa ramana corecti si sa nu li se urce functia la cap 6. Legat de injuraturi, orice player ai intreba, toti vor spune ca se simt nemultumiti de acea cenzura. Daca ar fii sa comparam serverul cu viata reala, este ok sa folosesti cuvinte vulgare cu cine iti permite. Voi simplificati prea mult treaba adminilor, nu cred ca este greu sa raspunzi la 10-20 posturi pentru limbaj vulgar, acolo treaba este relativ simpla. Lasati libertate de exprimare! Nu mai joc SAMP, nu mai am legaturi cu oamenii mentionati mai sus, eu mi-am spus opinia sincer, nu am ce sa castig sau sa pierd de aici. Pwp
  4. @, Da ba prea smecher asta cu 2 sublideri, practic asa ar fi cel mai fair play
  5. @@Rekill, )))))))))))))))))))))))))))))))))))) razi de mine ba? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1 an cat oi fi stat in FBI nu am facut vreun raport ed peste 100 puncte ))
  6. @, Veresule te pune assasin la treaba )? Nu mai vin bai ) astept luna de inactivitate <3 si la multe luni ! @, punem mana de la mana si ii dam report lu catalin?
  7. @, ce cap ai ba, va rog report catalin @@Rekill, neaaa fac acus pe 19 parca o luna de inactivitate ) ma simt ca si cum asi lua rank @, rebel tu ma, imi esti cunoscut rau dar nu stiu de unde sa te iau
  8. @@Rekill, baaa.. m-ai facut bufnita.. report smr dc ma injuri =(? Na ca postez si la 2 ). Bai smr n-am facut atatea posturi la discutii nici cand eram in FBI
  9. @@Rekill, ))) ti-a intors replica bines )) nu da ba report sefu smr eu. @, de unde sa observ ba ?
  10. @@AsSasiNn ZEW, sti ca te iub <3 te rog eu nu da report @@Rekill, Nush ba mi-a dat cu vorba cu voi . Assasine? asta cere rank ! il postez eu la sanctiuni? )
  11. @, pwp la tu cum sa nu @, BAAAAAAAA tu ai luat sublider si nu imi zici si mie baaa??? GG ma smr de nu meritai te dedici factiunii gg * : :*sa ii iei lideru lu assasin :* :* :
  12. @, ms ma.. ma torni asa pe fata .. stai numai sa ma vada rey cat am postat pe la voi pe aici ca ini da suspend permanent si imi baneaza si contu ingame rey daca vezi mesaju ti pwp
  13. @@Rekill, chiar asi vrea un desem sa te vad . Ce cea mai sm3chera ba? ca ati ocupat toate locurile ? sunt multe cu locurile ocupate tre sa va remarcati prin ceva ce doar FBI o sa aiba.
  14. nici eu nu prea am inteles ) rekillu tradu-ne
  15. @, @Assasine asta cere rank asa pe fata in public, sti ce e de facut! @@Rekill, imediat chem brigada si va iau hq pe sus asa ca usor
  16. @, lasa-ma ba ca ma sparge rey smr, inca nu mi-a dat nimic da o sa imi arunce un suspend de vreo 100 zile )
  17. @, ) lasa-te bai mai rep3de fale loc la altii sa ia rank @@Rekill, ce ba vrei sa ne batem? imi chem factiunea de 10000000000 conturi active distrug tot sampu
  18. Report free repede! ma mai stiu agentii ba . Merge bai, am scos medie smechera si am cam terminat-o cu PC, mi-am facut o viata reala mai buna va recomand, sincer toti cei care m-au sfatuit sa ma las au avut dreptate. Ma plictiseam mereu in casa asa ca intram pe samp la o katerinca cu baietii si asa nu ieseam din casa. Acum n-am pe ce sa mai fac o katerinca deci ies naibi si eu mai mult din casa . Tosti ce iti mai face masina )?
  19. @, WTF? cum sa ma prinda tocmai REY? CUM BAAAAA Bft baieti! mi-a parut bine =(
  20. Ce cap aveti . Nu dati report smr eu ca iau al 3-lea warn.
  21. S4F Luna

    Mersi +1, astept cat mai multe, pentru ca in viitor o sa le mai schimb.
  22. S4F Luna

    Nick: Looney Doresc: Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Vreau sa fie pe fundal transparent. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Textul vreau sa fie "plaY", iar eventual designul textului sa bata spre graffity. Nu chiar un graffity din acela din care nu se intelege nimic. Text: plaY Dimensiuni: Potrivite pentru un Logo. Alte precizari: Vreau sa il folosesc pentru "Custom Spray Tag" la CS 1.6. O sa acord cateva "+" zilele ce urmeaza.
  23. @, Mersi boss, din ce am inteles si tu te-ai lasat, asa ca iti urez acelasi lucru !
  24. Mersi baietii, chiar ma bucur sa vad ca am reusit macar putin sa ajut factiunea... In ochii mei nu prea am reusit multe, asi fi mers mai sus... Cp luci, tinem legatura boss!
  25. Mersi de urari baietii, toti prietenii mei care s-au lasat mi-au spus ca este un mare pas si ca te eliberezi de o grija. Vreau sa vad cu ochii mei ca este adevarat. Sincer va doresc acelasi lucru, e mai frumoasa viata decat un joc. O sa mai intru din cand in cand sa fac dm pe voi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.