Jump to content

Dark Lord

Member
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Sa ajung cunoscut pe B-Zone.

Contact Methods

  • Skype
    Privat.

Previous Fields

  • Real name
    Florin-Alexandru

Dark Lord's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

0

Reputation

  1. Retras din cauza lipsei de timp! Bafta!

  2. Din pacate asa se sfarseste pentru mine, prin prostia asta de timp ca nu se poate da timpul inapoi... am decis sa renunt la SA:MP --> RPG2 si sa-mi revin "la normal". Nu mai am timp de toate! Mai bine stau 15 ore sa-nvat decat sa ma joc 15 ore ca disperatu' SA:MP. Cu ce ma ajuta SA:MP in viata reala? NIMIC, doar un joc stupid care-ti mai si prajeste neuronii de la atata "stres" pentru unii. Cu ce ma ajuta sa-nvat in viata reala? Absolut totul. Daca vreau sa am o cariera de succes, o familie buna si asa mai departe... trebuie sa-nvat neaparat! Asta este parerea mea... Imi pare rau ca n-am profitat de sansa acordata "la maxim". Succes!
  3. Salut, Cannabis! De ce naiba ma te-a luat "Ambulance Fire & Medic Deparment" de la scoala ? Ai lesinat cand ai vazut "10" pe foaia de la teza?
  4. Buna dimineata, LSPD! Exact ca si NickPCH... si eu ma pregatesc sa plec... eu intru la 9 macar :>. Ne auzim la 15:00+ ! Bafta!
  5. Buna dimineata, Los Santos Police Department! Acum m-am trezit si din pacate... acum plec la scoala, revin pe la 16:00 - 17:00+. Bafta! Let's play together!
  6. Apreciez efortul depus si timpul irosit. Felicitari!
  7. Dark Lord

    Bine ai venit in comunitatea B-Zone! Let's play together!
  8. Dark Lord

    Bine ai venit in comunitatea B-Zone! Let's play together!
  9. Dark Lord

    Bine ai venit in comunitatea B-Zone! Let's play together!
  10. Dark Lord

    Va multumesc tuturor pentru ca m-ati primit cu drag in comunitatea voastra. Let's play together!
  11. Vrei sa fii un om JMECHER cu J? Atunci fa-ti un cont aici (http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=600), comanda ce vrei [Minecraft / SAMP / Forum] de pe link http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=600 si esti un om JMECHER cu J :) GARANTAT!

  12. Dark Lord

    Va multumesc pentru primirea calduroasa
  13. Dark Lord

    Nick-ul tau: DarkLord. Prenume: Florin - Alexandru. Varsta: 17 ani. Locatia: Bucuresti. Ocupatie: Scoala... (laugh) Jocul(rile) preferat(e): CS 1.6 ( nu sunt obsedat de el ), Metin2 ( nu sunt obsedat de el ), SA:MP ( nu sunt obsedat de el ). Hobby-urile tale: Jocurile pe PC, programatul si cam atat. Interese: Sa devin un bun programator. O descriere despre tine: Sunt un baiat serios de 17 ani. Imi place sa lucrez in echipa si sa socializez. De unde ai aflat de B-Zone Community ?: Google. Alte precizari?: Salut! Sper sa ne intelegem bine!
  14. Vrei sa fii un om respectat? Atunci fa-ti un cont aici (http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=600), comanda ce vrei [Minecraft / SAMP / Forum] de pe link http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=600 si esti un om respectat! :)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.