Jump to content

Ombladon Lincoln

Member
  • Posts

    651
  • Joined

  • Last visited

About Ombladon Lincoln

  • Birthday 08/03/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Slatina, Olt
  • Hobbies
    RPG 1

Previous Fields

  • Real name
    Ionut

Recent Profile Visitors

1854 profile views

Ombladon Lincoln's Achievements

Regular

Regular (8/14)

24

Reputation

  1. » Nick: ByLincoln . » Rank: 2. » Echipa: Swat. » Data: 23.11.2014. » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta. » Lipsesc din motivul: Am niste treaba si nu cred ca ajung. » Alte precizari?: Sunt sanse sa ajung, dar am facut cererea preventiv.
  2. » Nickname: ByLincoln. » Level-ul deţinut: 18. » Rank-ul deţinut: 2. » Motivul pentru care doreşti să intri: Mai multa actiune. » Alte precizări: Sper sa fiu acceptat.
  3. Nick: Michael.Scofield . Rank: 1. Vechime: Nu stiu cat are. Ma invoiesc la: Sedinta. Data evenimentului de la care ma invoiesc: 12.10.2014. Motiv: Probleme personale. Alte precizari: M-a rugat pe mine sa ii fac cererea.
  4. » Nick: ByLincoln . » Rank: 1. » Data: 04.10.2014. » Motivul invoirii: Majorat.
  5. Nickname: ByLincoln. Level-ul detinut: 11. Factiunea din care faci parte: Tow Truck Company. Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Multumesc!
  6. 25.04.2013 => Membru Taxi Los Santos.

  7. Salutare Taxi Los Santos! De astazi v-om fi colegi, sper sa avem o colaborare cat mai buna si sa ne intelem la fel de bine. Sper sa nu existe copii imaturi si paraciosi in factiune care sa strice placerea de a juca. O seara buna in continuare!
  8. @, s-ar putea sa nu ajung. Daca intervine ceva fac cerere de invoire. Salut baieti, ce faceti?
  9. Respect pentru Red Dragon Triad majoritatea din acest gang nu ne-au acuzat ca folosim anumite hack-uri ce influenteaza jocul in favoarea noastra. Cum ar fi: Aimbot, No-recoil, Damage Hack si altele. Cei care au folosit au fost prinsi si sanctionati si eu am primit un test aseara cu Team Viewer in PC, dar totul a fost in regula, de ce sa folosesc coduri? Din pacate pentru noi Influenza a fost prins, dar best-urile lui erau prea de tot. In schimb cei din The Tsar Bratva nu se pot impaca cu ideea ca gang-ul nostru este cu mult peste al lor, am vazut in topic-ul lor de discutii anumite fraze gen: "Ei au ceva care in viata reala este 0", "Se lauda degeaba, pentru ca au coduri", etc.. Prima afirmatie este fara sens, ce e intr-un joc ramane intr-un joc, si prin asta ei zic ca suntem "noliferi" dar majoritatea de aici intra doar la war-uri si anumite activitati. Jocul este o satisfactie si cu asta ne mai pierdem timpul liber. Daca stai pe samp gata imediat esti nolifer. Nu este adevarat. Dar in Bratva 80% din membrii au varsta cuprinsa intre 14 si 15 ani, maxim! Sunt cativa si pe acolo pe care ii respect si ii apreciez pentru ca nu ne-au acuzat de coduri, si din contra chiar ne-au felicitat. Prin acest post am vrut sa le inchid odata gura celor din Bratva pentru acuzatii. Cine are coduri va fi prins si sanctionat, nu trebuie sa il acuzati voi pe chat si sa suferiti pe la discutii. Daca considerati ca avem cod dati frate [/report] nu sta tu sa zici ba X din Southern Pimps e plin de coduri etc. Odata ce nu a fost prins de admini inseamna ca e curat, cand va fi prins si v-a fi banat aveti tot dreptul din lume sa il acuzati, dar daca voi nu aveti dovezi clare, care pot demonstra asta zic sa stati in banca voastra. Alte gang-uri de ce nu ne acuza? Si ne acuza tocmai mafia rivala....ati devenit patetici. O zi buna!
  10. @, am fost si eu controlat in calculator. Dar din nefericire pentru cei din Bratva nu s-a gasit nimic .... plangeti baieti . Noapte buna! Ne auzim maine. Program: 09:45 - 11:45 - Ora de frumusete. )) caterinca maine la scoala.
  11. Las Venturas => MOV || MARO => La anu' ...

  12. Avem echipa, avem valoare LV-ul a prins culoareeeeeeeeeeee!! GG ba nabi, l-am facut fericit pe LUNGU' acum cred ca e lesinat pe sub birou .
  13. Nick: Ombladon SEF Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura / Logo ce e asta. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/hU332Bz.png Tema (In caz ca nu exista o imagine): -. Text: We are the future. Dimensiuni: Exact ca cea de sus. Alte precizari: Sa fie ceva in genul cei de sus dar sa fie legat de Southern Pimps. Cea mai buna lucrare primeste +-uri.
  14. Maine LV-ul va fi mov. Toti o sa avem semnaturi cu LV MOV, o sa ne dam mari peste tot. Dar sa nu uitam sa fim fair-play si sa nu suferim atat de mult pentru ca si noi puteam fi in locul celor din Bratva sau Triad. Noapte buna!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.