Jump to content

SiSu cu S

Donator
 • Content Count

  3719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

487 Impeccable

2 Followers

About SiSu cu S

 • Rank
  ◕‿ ◕ War Machine ◕‿ ◕
 • Birthday 06/09/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.b-zone.ro/user/48819-sisu-cu-s/
 • Skype
  PM

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Silviu
 • RPG1 Nickname
  SiSuCuS

Recent Profile Visitors

28064 profile views
 1. SiSu cu S

  Nick: SiSu[ADM] RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Jucator Vechi, RPG1 si RPG 3.
 2. Someone who remember me ? Hi, i'm back on RPG2. Peaceful player :X

 3. SiSu cu S

  Nick: SiSuCu Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Plecat la fotbal pana la 12 Data war-ului/antrenamentului/sedintei : 27/03/2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta
 4. SiSu cu S

  Nick: SiSUCu Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: Wars Motivul: Nu pot juca, am intrat, am fost la war si am ping 600+. Data warului: 23.03.2018 Numărul de învoiri pe această saptamana: 2/2 Alte precizari:Bafta
 5. SiSu cu S

  Hola HOla, ba Dusst, nu stiu ce sa zic
 6. SiSu cu S

  Oare cati au citit asta ?
 7. SiSu cu S

  Inactivi la Discutii. Mai demult ne bateam pe aici.
 8. SiSu cu S

  Nick: SiSuCu Rank: 1 Doresc sa ma invoiesc de la: Wars Motivul: Plecat acasa, nu voi putea fi on la war-uri. Data war-ului/antrenamentului/sedintei : 12/03/2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima Alte precizari: Posibil sa fiu plecat la fotbal. O fac doar in cazul in care plec.
 9. SiSu cu S

  - Aici esti si tu in partea dreapta
 10. SiSu cu S

  Vreau sa le reamintesc celor care mai joaca, zilele in care au ajutat cel mai mult aceasta mafie. In caz ca vad acest lucru, sper sa-si aminteasca momentele placute, in caz ca nu, sper sa fie recunoscuti in cazul in care revin pe comunitate.
 11. SiSu cu S

  Nick: SiSuCu Rank: 1 Doresc sa ma invoiesc de la: Wars Motivul: Plecat acasa, nu voi putea fi on la war-uri. Data war-ului/antrenamentului/sedintei : 09/03/2018 - Vineri Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima Alte precizari: Voi intra din cand in cand sambata si duminica, cate 5 / 10 minute. Luni revin in forta.
 12. SiSu cu S

  Nick:sisucu Rank:1 Doresc sa ma invoiesc de la:War Motivul: Nu sunt acasa Data war-ului/antrenamentului/sedintei : 2.03.18 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: A Doua Alte precizari: Sunt la Negresti, nu pot intra la war-uri.
 13. SiSu cu S

  Incercam sa luam, de nu reusim sa luam !
 14. SiSu cu S

  Forta Forta! Sunt in forta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.