Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Costy33

Member
  • Posts

    305
  • Joined

  • Last visited

About Costy33

  • Birthday 07/03/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    SA:MP , Fotbal ,Biliard , Bodybuilding

Contact Methods

  • Skype
    costin.canciu

Previous Fields

  • Real name
    Costin

Costy33's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

2

Reputation

  1. Nick: Costy33 Factiune: Tow truck company Level: 31 Raspuns: Landstalker
  2. Bafta ,Nate ai fost un coleg bun,iti urez succes mai departe! Blue se pare ca te duci la fund:)) , pleaca toata lumea din factiune.Welcome celor noi ,am uitat sa zic si aveti grija cum tractati.Maine e sedinta , spor la tractat cine nu a terminat.O seara buna!
  3. Tow Truck Company-Rank 5

  4. Nick: Costy33 Rank: 5 Propunere: Propun ca atunci cand o masina este in carlig,proprietarul sa nu mai poata da /towcar.Daca se poate face ceva impotriva acestui lucru ar fi bine deoarece toti pierdem timp si tractari cand ajungem in fata la tow ls si dispare masina.
  5. Nu conteaza cum au evoluat..conteaza ca Dinamo e pe locul 10
  6. Buna seara!Se pare ca Dinamo si-a dezamagit iar suporterii .Eu din pacate am reformatat windowsul si am uitat sa salvez screen-shooturile , prin urmare am pierdut vreo 100 de tractari si raportul pentru mechanic...Maine voi incerca sa recuperez,sper sa reusesc.Maine mai e si sedinta,sper sa fiu eu cel promovat .Eu mai stau putin si ma culc , dar ne auzim in joc de dimineata.Bafta tuturor si noapte buna!
  7. Neata!Acum am venit si eu de la liceu.Bafta tuturor in noul an scoalr!Saptamana trecuta am fost mai inactiv cu pregatirea pentru scoala dar sper sa recuperez saptamana asta.Ne vedem in joc.
  8. Nu vei putea raspunde niciodata cu da la intrebarea: "Dormi?"
  9. Nickname:Costy33 Level:29 Poza: http://i.imgur.com/JPy0fuT.png
  10. Nick: Costy33 Rank: 4 Data: 29.08.2013 Am dat test cu: Drumb_Dose Rezultat (x/3): 1/3 Desfăşurare: Welcome !
  11. Numele(in-game): Costy33 Levelul: 22 Liderul grupului: Eu. Membrii grupului(daca este cazul): - Locatia unde veti tine numarul: Alhambra Detalii despre ceea ce veti interpreta(in mare): Voi interpreta un dans artistic combinat cu o demonstratie de arte martiale
  12. Costy33

    Guess the car

    Nick in joc:Costy33 Nick pe forum:Costy33 Level:22 Factiune:TTC Parere despre eveniment:Frumos Raspuns:Hotknife Alte precizari:-
  13. Costy33

    Guess the car

    Nick in joc: Costy33 Nick pe forum: Costy33 Level: 21 Factiune: TTC Parare despre eveniment: Foarte frumos Raspuns: Police Car Alte precizari: Bafta!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.