Jump to content

avatar90

Member
  • Posts

    736
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by avatar90

  1. Tu esti cascatu in toata treaba asta asta e severul de minecraft nu de cs, CASCATULE.
  2. La procesoru pe care il ai tu ai pretentii de 100 fps? Fa cum ti-a spus mos si o sa iti creasca putin fps-ul o sa joci jocul decent daca ajungi cu jocul pe la 60 fps o sa fie in regula.
  3. Numai eu si mos avem acces la killall, avand in vedere ca katzuno e plecat, daca folosea cineva comanda aceea nu erai tu singuru care se plangea stai linistit, cel mai probabil au fost omorate.
  4. Dobrinus va primi jail 1 ora jumatate pentru limbajul sau, tinand cont ca nu este prima data.
  5. Daca tu te manifesti in halul asta e clar
  6. Din poza ta reies doar niste cuvinte aruncate aiurea pe chat nu inteleg nimic, nu stiu cine cu cine se cearta sau ce ar trebui sa insemne toate aceste replici. Desi lorin nu a avut nici un fel de limbaj doar kepa a sarit un pic calu, dar sunt sigur ca si tu ai partea ta de vina.
  7. L-ai facut ratat in joc il insulti in link-ul cu pozele ce mai vrei?Ai x-ray.. Daca repeti de 3-ori acelasi mesaj se considera spam, si /ad e facut pentru vanzari, dar na acum daca tu vrei sa iti consumi banii nu e vina mea, din punctul meu de vedere numai aici a gresit cand a dat kick pentru ad.
  8. Atat am avut de spus, daca tu aici i te adresezi asa nici nu vreau sa ma gandesc cum i te adresezi pe server.
  9. avatar90

    bug bed

    Asta se poate intampla doar in single player si daca nu ma insel daca vrem ca pe un server multiplayer sa se faca din noapte zi, trebuie sa se culce tot server-ul.
  10. Te-am pupat http://youtu.be/2O7uPaQpF8c Te-am pupat x2 http://youtu.be/jnzfFEMGqXw
  11. Eu ti-as fi dat ban, dupa parerea mea alon67b nu a gresit cu nimic. De ce iti permiti sa il faci obsedat? De ce tot pui sare pe rana? De ce il intarati? Iti e ciuda ca el e helper si tu nu? Nu te obosi sa raspunzi la intrebari, asteptati sa vina katzuno cu decizia finala, stati ca termin eu cu tezele si ne vedem in game. Alon67b data viitoare sa actionezi cu mai mult calm nu ii lasa sa te enerveze de cand ai vazut ca insista aiurea trebuia sa actionezi.
  12. Iti trebuie 1.7.2 sa intri pe server Hai ca ne auzim in joc
  13. http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S4,Apple-iPhone-4s/phones/7597,5257 Ca sa iti dai seama ce prostii ai putut sa spui. Si aici ca sa vezi ce e cu s3 si 4s. http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S-III,Apple-iPhone-4s/phones/6330,5257
  14. Daani dc nu ai pus toata conversatia si ca sa sti eu ti-am dat mute nu zero, atata timp cat el va spune sa incetati cu jignirile si voi continuati si va mai dati si desteptii pamantului eu cred ca meritati mute. Plangere fara rost.
  15. Nickname: avatar90 De cat timp joci pe B-Zone: 2ani + De ce vrei sa te alaturi factiunii noastre: Nu as vrea sa mint si sa spun ca e o factiune serioasa, pentru ca inca nu a dovedit nimic, doresc sa ma alatur deoarece imi place numele. Ce rank detineti pe server-ul B-Zone?(Membru, Avansat, Helper, etc.): Admin Daca vei fi acceptat cat de mult vei ramane alaturi de factiunea noastra: Nu stiu Esti de acord ca vei asculta de rank-ul superior: Da Esti de acord sa respecti regulile factiunii cat si cele serverului: Da Esti de acord ca daca nu vei respecta regulile factiunii/serverului vei fi demis: Da Alte precizari: ...
  16. Hai sa nu... Pica serveru o data la 5 secunde.
  17. Era bine daca pica din min in min. Numai eu am numarat intr-un minut cum a cazut serverul de vreo 15 ori. Oricum nu cred ca e vina lu cristianon
  18. Nick: avatar90 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i57.tinypic.com/2zfkj29.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Home is where the war is Dimensiuni: Nu doresc anumite dimensiuni, faceti cum credeti voi. Alte precizari: Multumesc.
  19. 2-0 Haide steaua!!!! :)))

    1. Max21

      Max21

      ba nu e 2-0 :)) si 0-2..:))ca jucam la ei acasa la polonezi..:)))

    2. avatar90

      avatar90

      1-2 sa fi tu fericit .....

    3. Max21

      Max21

      Sper sa fie asa pana la final..:X

  20. Nume in joc: avatar90 Level: 31 Varsta(reala): 16 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aprox 3 ani. Factiuni precedente : Southern Pimps ; Paterno family ; Corleone Family ; Stracci Family ; Barzini Family ; Tattaglia Family ; Cuneo Family ; TTC ; F/P ; National Guard Rank-ul ultimei factiuni : Southern Pimps - rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vroiam sa ma alatur agentiei. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F/P - rank 4 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand eram level 1 mi-am dorit sa intru in agentie, si de abia acum imi fac curaj sa aplic. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu indeplinirea unor contracte, care au ca scop eliminarea anumitor persoane. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Fiecare zi este diferita pentru mine, deci depinde. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i44.tinypic.com/16kci1l.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( dm la level 1) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Abuz de /heal. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc.
  21. RockStar Games a anunțat prin intermediul Twitter că în data de 15 august ne va prezenta modul multiplayer aflat în dezvoltare pentru cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto, programat să ajungă pe raftul magazinelor de specialitate pe 17 septembrie, însă doar pentru PlayStation 3 și Xbox 360.
  22. Cei de la Ubisoft au anunțat că Splinter Cell: Blacklist va apărea în primăvara anului 2013. Au dat și câteva detalii despre joc pe care le voi împărtăși cu voi. Statele Unite au o prezență militară în doua treimi din orașe peste tot în jurul lumii. Unui grup de 12 le-a ajuns și au inițiat un ultimatum de teroare numit The Blacklist – o numărătoare mortală de atacuri teroriste pe interesele Statelor Unite. Sam Fisher este liderul unei unități noi formate 4th Echelon: o unitate clandestină care răspunde doar președintelui Statelor Unite. Sam trebuie să oprească acești teroriști prin orice mijloace necesare, și să oprească numărătoarea The Blacklist înainte să ajungă la zero. Sam se întoarce în ochelarii și costumele lui tactice, și este mai mortal decât oricând. El este singurul operator secret cu o putere să acționeze deasupra legii, și metodele lui nemiloase de a interoga inamicii pentru a afla informații cruciale care vor preveni următorul atac Blacklist. Urmărind teroriștii în ținuturile îndepărtate ale lumii, Sam zboară din ținuturile exotice până în orașele Statelor Unite în timp ce aleargă contra cronometru să afle cine este în spatele The Blacklist. Întodeauna cu un pas înainte, Killing In Motion îl lasă pe Sam să lovească cu o precizie letală mai mulți inamici și omorândui pe toți într-o mișcare fluidă. Sprintul activ îl lasă să traverseze împrejurimile ușor și rapid, să urce ziduri și să sară peste bariere în timp ce se îndreaptă spre ținta lui. Cu acestea fiind spuse se pare că cei de la Ubisoft au făcut încă o dată o treabă minunată cu acest Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist. Sursa: http://scrieliber.ro/2012/08/14/tom-clancys-splinter-cell-blacklist-apare-curand/ Cerinte de sistem: Minimum: OS:Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8 Processor:2.13 GHz Intel® Core™2 Duo E6400 or 2.80 GHz AMD Athlon™ 64 X2 5600+ or better Memory:2 GB RAM Graphics:512 MB DirectX® 10–compliant with Shader Model 4.0 or higher DirectX®:9 Hard Drive:25 GB HD space Sound: DirectX 10–compliant DirectX 9.0c–compliant Additional:Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended) Recommended: Processor:2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q8400 or 3.00 GHz AMD Phenom™ II X4 940 or better Memory:4 GB RAM DirectX®:11 Hard Drive:25 GB HD space Sound: (5.1 surround sound recommended) Other Requirements:Broadband Internet connection Additional:Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  23. Liderul de la arms nu are nici o legatura, ce ai fi vrut sa faca? Sa ii ia la omor? Unii playeri din aceasta factiune nu sunt in stare sa asculte de un sublider, si tu vrei sa asculte de un lider de grupare...hai sa revenim totusi cu picioarele pe pamant. Sper ca stiti cu totii ca atunci cand ne-am recuperat hq-ul a fost o pura intamplare, am avut noroc si atata tot, degeaba v-ati bucurat, pentru a reusi sa castigam un turf pe bune trebuie sa reusim sa cooperam, ceea ce in momentul de fata nu facem, nu suntem in stare sa gandim inainte de a lua o decizie, de ex daca in fata noastra s-ar afla 20 de RDT sunt sigur ca mai mult de jumatate dintre voi ati fi mers direct in ei si ati fi murit, pe cand cealalta jumatate ar fi ocolit si i-ar fi asteptat sa vina, insa nu are rost sa imi bat capu cu chestia asta, atata timp cand voi nu vreti sa ganditi o strategie de moment.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.