Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AIM FaBii

Member
  • Posts

    885
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oradea

Previous Fields

  • Real name
    Fabi

Recent Profile Visitors

1633 profile views

AIM FaBii's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • 15 Posts
  • 300 Posts Rare
  • 100 Posts
  • First Post
  • 14 Consecutive Logs

Recent Badges

26

Reputation

  1. Gata bossilor, luam LV-u cu NG, LV ALBASTRU Ce mai faceti ?
  2. Salut baietile, de azi ne vom intalni pe /r destul de des, sper sa fie de bine si sa ne intelegem ok
  3. FaBii. 26.02.2012 - 10.11.2014

    1. AIM Katzuno Valoare

      AIM Katzuno Valoare

      Pacat ca ai numele scris gresit in video si cel mai pacat e ca eu apar doar de vreo 2-3 ori in videoclip :)) Remember forever [AIM]Fabii.

    2. AIM FaBii

      AIM FaBii

      Lasa katz, noi am petrecut momentele pe skype :):D

  4. Iohannis presedinte ! Bine Iohannis!

    1. Show previous comments  9 more
    2. Rasta Sarmalutza

      Rasta Sarmalutza

      and65, nici macar nu te-ai documentat. Ai aflat si tu ca are 6 case DECLARTE (fata de ponta, care are 7 la numar, din care doar 3 declarate, celelalte 4 fiind declarate de daciana sarbu (recte nevasta-sa), desi trebuiau trecute la comun) si gata, A FURAT MA, A FURAT.

      Nu, nu o sa ajungem ca Germania pentru ca este greu sa reparam tot (mai ales cu gaura ce va fi lasata in buget de atatea pomeni electorale si de atata campanie electorala marca psd), dar sunt sigur ca ne vom indrepta spre dr...

    3. Rasta Sarmalutza

      Rasta Sarmalutza

      dar sunt sigur ca ne vom indrepta spre drumul cel bun.

    4. AIM FaBii

      AIM FaBii

      De acord cu Rasta, Iohannis a declarat totul fata de Ponta care nu a facut-o. Si oare de ce credeti ca nu a facut-o ? Cred ca va dati si voi seama.

  5. VA DORESC MULTA BAFTA IN CONTINUARE BAIETI ! MI-A FACUT PLACERE SA CUCERESC TURFURI ALATURI DE ASEMENEA PLAYERI, AM REUSIT SA CUCERIM 14 TERITORII. PENTRU MINE E INDEAJUNS. II MULTUMESC LUI TIG3R PENTRU TOT AJUTORUL ACORDAT! EU MA RETRAG BAIETI, NU MAI AM TIMP! VA UREZ MULTA BAFTA IN CONTINUARE ! NU UITATI !! ACESTA E DOAR UN JOC! NU VA ENERVATI, NU VA STRESATI PENTRU NISTE TURFURI! NU UITATI CA AVETI O VIATA REALA ! VA UREZ MULT NOROC IN VIATA REAL SI CAT MAI MULTE IMPLINIRI ! MULTUMESC STAFF-ULUI PENTRU INCREDEREA ACORDATA ! BAFTA MAI DEPARTE BAIETI !! VA PUP DULCE ! #LSGRI
  6. RETRAS ! MULTA BAFTA VA DORESC ! :* 10.11.2014

    1. Show previous comments  8 more
    2. MRL

      MRL

      Ce abuz ai facut ma ?

    3. AIM FaBii

      AIM FaBii

      Le-am dat la vreo 10 membrii sublider, oricum am facut asta pentru ca ma las de joc :)

    4. MRL

      MRL

      Cand voiam si eu sa ma reapuc ...

  7. Nick forum: AIM FaBii. Summnoner's name:faBii99 Contact (mess/skype): SKYPE : Fabicod99
  8. Topicul de invoiri a fost deschis, daca nu ajungeti la waruri va rog sa faceti cerere de invoire, dar ea sa fie facuta cu un motiv foarte bine intemeiat ( Nu vreau invoiri gen " Nu am net " ) Diseara vreau prezenta foarte mare la cele 4 waruri, asa ca incercati sa veniti !
  9. Nick: [AIM]FaBii. Nick-ul celui testat: [AIM]=Vlad= Rezultat proba teoretic: (?/3; Admis / Respins): 0/3 Rezultat proba practic: (?/5; Admis/ Respins): 3/5 Rezultat final (Admis / Respins): Admis. Alte precizari: Welcome.
  10. Maine 6.11.2014 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW ! Pe ziua de maine nu acceptam cereri de invoire !
  11. Nick [AIM]FaBii. Rank: Lider Am sanctionat membrul/membrii: Cristiano. Sanctionat/i cu: FW Motivul:Limbaj vulgar pe /f Dovada: Am daca este nevoie. Alte precizari: - Nick [AIM]FaBii. Rank: Lider Am sanctionat membrul/membrii: Ghiozdanel Sanctionat/i cu: AV Motivul:Limbaj pe /f ( Nu asa grav) Dovada: Am daca este nevoie. Alte precizari: - Nick [AIM]FaBii. Rank: Lider Am sanctionat membrul/membrii: Cristiano. Sanctionat/i cu: FW Motivul:Limbaj vulgar pe /f Dovada: Am daca este nevoie. Alte precizari: -
  12. Maine 5.11.2014 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW ! Pe ziua de maine nu acceptam cereri de invoire ! Maine 5.11.2014 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW ! Pe ziua de maine nu acceptam cereri de invoire !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.