Jump to content

DroGgaTulL12

Member
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

About DroGgaTulL12

  • Birthday 09/23/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pe luna
  • Hobbies
    SA:MP and B-Zone

Contact Methods

  • Skype
    teo.mihet2

Previous Fields

  • Real name
    Teofil

DroGgaTulL12's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nick :DroGgaTulL Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 20.03.2014 Lipsesc din motivul: Am de invatat pentru maine la fizica mult .. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: a 2-a Alte precizari:Nimic
  2. Nick :DroGgaTulL Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :18.03.2014 Lipsesc din motivul: Miercurea trecuta am dat test la geografie si eu nu am fost la scoala asa ca maine o sa dau testul si trebe sa imi invat 3 lectii. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima. Alte precizari:Nimic
  3. Nick: DroGgaTulL Rank: 2 Screenshot-uri: La ultimul a trebuit sa ies pentru ca maine dau un test important. - http://imgur.com/a/oOREH
  4. Nick :DroGgaTulL Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poti veni :11.03.2014 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2 Alte precieri: =
  5. Nick : DroGgaTulL Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 10.03.2014 Lipsesc din motivul: O sa imi bag un internet mei rapid pentru ca imi tot cadea inainte si o sa am internetul suspendat intr-o ora. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima. Alte precizari: Multumesc !
  6. Nick : DroGgaTulL Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 05.03.2014 Lipsesc din motivul: Am plecat la unchiul meu deoarece merg la munte si ma intorc maine. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: a 3-a Alte precizari: Scuze !
  7. Nick : DroGgaTulL Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 04.03.2014 Lipsesc din motivul: Vin niste rude la bunici si trebe sa plec. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: A doua. Alte precizari: Imi pare rau.
  8. Nick : DroGgaTulL Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 03.03.2014 Lipsesc din motivul: Maine am test la fizica si istorie si trebuie sa invat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima. Alte precizari: Nimic.
  9. Nick : DroGgaTulL Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 26.02.2014 Lipsesc din motivul: Merg sa ma operez la picior. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Asta este a 2-a. Alte precizari: Multumesc !
  10. Nick: DroGgaTulL Nick-ul reclamatului: Est.Ganja Facţiunea reclamatului: civil Motiv: Dm Dovada: http://i.imgur.com/NZtriW6.png Alte precizări: Dupa ce la omorat pe MC1 si pe mine vine la Hq si ma mai omoara de 2 ori.
  11. Nick: DroGgaTulL Rank: 1 Screenshot-uri: http://imgur.com/a/xYS2j
  12. Nick :DroGgaTulL Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :25.02.2014 Lipsesc din motivul:Imi tot pica netul . Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari: Te rog scuzama dar nu stiu ce are .
  13. Nick: DroGgaTulL Rank: 1 Screenshot-uri: http://i.imgur.com/qcw7YYa.png La primul si al 2-lea nu a mers bandicamul.
  14. Nick: DroGgaTulL Nick-ul reclamatului: robi_jam Facţiunea reclamatului: Civi. Motiv: Facea DM aiurea in timpul activitatii cu S.I. si dupa ce l-am omorat mai da si /call 112 Dovada: http://i.imgur.com/oECG2S5.png Alte precizări: Multumesc .
  15. Nick: DroGgaTulL Nick-ul reclamatului: Ceak Facţiunea reclamatului:- Motiv:Injuraturi aiurea. Dovada: http://i.imgur.com/mTocqEs.png Alte precizări: Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.