Jump to content

RW Star

Member
  • Posts

    808
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RW Star

  1. [RPG2] 16.11.2013 - 19:57: Banat RPG2! - R.I.P. StarScream! Bafta RPG2!

    1. Show previous comments  14 more
    2. T h i e f

      T h i e f

      BA NU MAI AI BAN

    3. Ocaust

      Ocaust

      Numai are de 1-2 luni:)))))esti in urma rau..si-a debanat contu sa de-a bunurile:))

    4. Andreiutzuuu

      Andreiutzuuu

      Bafta! Stiam eu ca esti un codat. Oricum nu ma sufereai.. Ceaw.

  2. RW Star

    Vedeti? Exact ce spuneam. Bafta, RPG2! Bafta, The Tsar Bratva!
  3. RW Star

    E da... mi s-a si luat de SAMP cu chestia asta, 6 luni, 1 saptamana si 2 zile in Tsar daca m-am uitat bine pe calendar si apoi sa le pierzi fiindca e incapatanat un admin e clar... frate daca nu folosesc pe RPG2 ce vrei?
  4. RW Star

    Nu cred ca iau nimic... adica deja TheEmperor mi-a scos functia de pe forum... si cred ca s-a dat la propus Lider Tsar :]], mi-o mai lasa pana se alege cred si gata, pa....
  5. RW Star

    Daca eu nu o sa am sansa deloc la Unban pentru prostia asta cu TeamViewer sa stai sa-i cauti tu, sa-i activezi coduri si ce mai are el, atunci as avea si eu ceva de spus: - Ocaust: Esti activ, serios, glumet cand trebuie, un bun jucator de MC :]], tragi bine la duele si waruri! Tot asa, frate! Nu te lasa ! - [eB]Kazi.: Ai fost tu mai inactiv zilele astea dar na... poate a intervenit o problema cum spuneai la net. In rest tu esti activ si m-ai sprijinit pana cand li s-a pus pata la admini si apoi au inceput sa caute in PC la tine apoi sa-ti activeze ei codurile. Ai grija sa nu te lasi si tu condus de coduri si sa joci cu ele chiar si pe alt server, tot o sa fi prins ca mine pe RPG2 chiar daca eu nu joc pe RPG2 cu coduri si o sa fi banat. Continua ceea ce faci si o sa ajungi bine! (Asta este parerea mea...) - Daemon_Hunter: C-BUGAR obsedat! Mai ai pana maine ban :]] dupa iar te pui pe C-BUG, iar ban, iar C-BUG, iar ban :]]. - [eB]MariaN: Asa cum m-ai "educat", frate! Asa cum m-ai "educat"! | Ti-o pot spune sincer ca nu foloseam coduri pe RPG2 ci pe un server FUN / DM / STUNT. - AppLee.xD: Sigur tu urmezi luni la ban ! Lasa codurileee, asta e.. continua pana la rank mare cum ti-ai propus . - Karim: Huaaa! Bafta in continuare! Asta este daca ei pun problema decat daca ai coduri instant le folosesti pe RPG2, dar sa stiti voi ca nu e asa daca ai coduri instalate e clar ca le folosesti... DAR UNDE? Ca sa poti fi banat pentru asa ceva eu stiam ca trebuie TU SA TE FILMEZI cu ele activate si alea ca sa se stie ca JOCI CU ELE PE RPG2, nu el sa ti le activeze cand n-are habar pe ce server mai joci si ce faci cu ele. Sper ca urmatorul lider sa fie ales cu cap si sa nu aiba si el "norocul" sa dea de astfel de lucruri.
  6. RW Star

    1. Exact. 2. Exact. 3. Speram! 4. Nimic.
  7. RW Star

    Nu-i nici o problema. Asta a fost sa fie! Mi se pare un abuz chestia asta... intri in PC-ul omului si-i umblii prin toate. Frate daca am coduri si joc pe alt cont ce te deranjeaza?
  8. RW Star

    Serios? Doamne! Oricum imi place ideea ca daca joci cu coduri pe un server STUNT / DM / FUN si nu activezi nici un tip de cod pe RPG2 dar activeaza adminul care e prin Team Viewer la tine in PC se da ban.
  9. RW Star

    Ma-ntreb cat de mare party e in RDT acuma ca s-a banat lideru' tsar si marian ?
  10. RW Star

    Muhahahahahha banat RPG2 bafta rpg2. Daca am coduri si nu folosesc pe RPG2 care e problema? Da, am coduri, wooow cine nu are? Folosesc acele coduri pe serverele Stunt, FUN, DM ca sa ma distrez "mai bine" batandu-mi joc de cativa nubi de pe serverele alea, dar pe RPG2 daca ati auzit voi de coduri si de numele meu atunci pot sa ma impusc linistit!
  11. RW Star

    Nick: StarScream. Am dat test cu: Bogdan1998. Rezultatul probei teoretice: 0/3. Rezultatul probei practice (arme): 5/5 (StarScream 5 - 0 Bogdan1998). Rezultat (Admis / Picat): Picat. Alte precizări: Baftă în continuare, Bogdan1998! Nick: StarScream. Am dat test cu: Daniel99. Rezultatul probei teoretice: 1.5/3. Rezultatul probei practice (arme): 5/5 (StarScream 5 - 0 Daniel99). Rezultat (Admis / Picat): Picat. Alte precizări: Baftă în continuare, Daniel99! Nick: StarScream. Am dat test cu: Tw1sT3y. Rezultatul probei teoretice: 0/3. Rezultatul probei practice (arme): 2/5 (StarScream 3 - 2 Tw1sT3y). Rezultat (Admis / Picat): Picat. Alte precizări: Baftă în continuare, Tw1sT3y!
  12. Nick: StarScream. Rank: 6 (Pakhan - Lider). Membrul sanctionat: Eduard. Motiv: Absent la antrenament. Sanctionat cu: FW. Dovada(in functie de caz): http://postimg.org/image/3w8shuwfl/ (+ http://postimg.org/image/ydtp6iq41/) / http://postimg.org/image/e7q77mugh/ | Data ultimei logari a lui Eduard: http://postimg.org/image/o5ckoleav/ Alte precizari?: Nick: StarScream. Rank: 6 (Pakhan - Lider). Membrul sanctionat: Eduard. Motiv: 2 FW in perioada de teste. Sanctionat cu: Demis cu FP 60/60. Dovada(in functie de caz): - Alte precizari?:
  13. RW Star

    Karim - Cerere de invoire acceptata. Ocaust - Cerere de invoire acceptata.
  14. Nick: StarScream. Rank: 6 (Pakhan - Lider). Membrul sanctionat: Eduard. Motiv: Nepostare evidenta war. Sanctionat cu: FW. Dovada(in functie de caz): http://forum.b-zone.ro/topic/160542-the-tsar-bratva-evidenta-waruri-evidence-wars/page-4#entry2502812 Alte precizari?:
  15. Duminica la ora 15:00 va avea loc sedinta saptamanala! Cine nu vine va fi sanctionat fara discutii cu un FW! As dori PREZENTA COMPLETA! O sa discutam multe lucruri serioase legate de factiune si de modul ei de desfasurare. Cei ce nu pot veni sunt rugati sa faca o cerere de invoire prin PM la mine (sau sub-lider, dar de preferat la mine ca sa fiu instiintat eu personal direct) sau cu un post in topicul de invoiri. Nu vreau sa aud motive banale pentru care "nu ati putea veni"!
  16. Nick: StarScream. Rank: 6 (Pakhan - Lider). Membrul sanctionat: [eB]MariaN. Motiv: Limbaj vulgar - Prima abatere. Sanctionat cu: Amenda 2,000$. Dovada(in functie de caz): http://postimg.org/image/8i0d09kk3/ + http://postimg.org/image/5ckcnsrbn/ Alte precizari?: Trebuie sa achiti amenda (+ postarea la SEIF cu SS la SafeBox) in 24 ore, daca nu ai FW.
  17. RW Star

    Welcome in B-Zone Community! Bine ai venit pe comunitatea B-Zone!
  18. RW Star

    Bun venit! // Welcome!
  19. RW Star

    Bun venit pe B-Zone! Welcome in B-Zone Community!
  20. RW Star

    Bun venit pe B-Zone, Vlad! Let's play together!
  21. RW Star

    Bine ai venit pe comunitatea B-Zone, Mihai!
  22. RW Star

    Nick: StarScream. Am dat test cu: MySTiK. Rezultatul probei teoretice: 0/3. Rezultatul probei practice (arme): 2/5 (StarScream 3 - 2 MySTiK.). Rezultat (Admis / Picat): Picat. Alte precizări: Baftă în continuare, MySTiK.! Nick: StarScream. Am dat test cu: GreeN. Rezultatul probei teoretice: 0/3. Rezultatul probei practice (arme): 2/5 (StarScream 3 - 2 GreeN). Rezultat (Admis / Picat): Picat. Alte precizări: Baftă în continuare, GreeN!
  23. Nick: StarScream. Rank: 6 (Pakhan - Lider). Membrul sanctionat: Daemon_Hunter. Motiv: [/pee] pe un player (Reclamatie). Sanctionat cu: Avertisment verbal. Dovada(in functie de caz): http://forum.b-zone.ro/topic/96900-the-tsar-bratva-reclamatii-complaints/?p=2498222 Alte precizari?: - Nick: StarScream. Rank: 6 (Pakhan - Lider). Membrul sanctionat: Ocaust Motiv: 2 saptamani+ de la primirea avertismentului verbal, activitate, seriozitate. Sanctionat cu: Scos avertismentul verbal. Dovada(in functie de caz): - Alte precizari?: Felicitari!
  24. RW Star

    Imi pare rau, Mystik! A fost o neintelegere, eu i-am spus lui Kazi. ceva dar el nu a luat aminte. Kazi vezi cu atentia aia ce faci. Stii bine ce am zis eu pe la sedinta legat de testuri [tester]. Momentan nu esti membru The Tsar Bratva fiindca Kazi "a incurcat oalele" sa zic asa. Vei reda testul in decursul zilei de azi, te voi contacta eu pentru test.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.