Jump to content

Beynod

Member
  • Posts

    1484
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Beynod

  1. @, I-auzi, sincer, fara misto, cati ani are, ca eu mai mult de 14 nu ii dau..
  2. @, I-ote-ma. @, Asa a, peti / krixen sub-lider? Ce dq faceti ma, intrati diseara la war?
  3. salut1k baieti, ce faceti, ce ziceti, cum o mai duceti?
  4. @, I-auzi. Credeam ca spui si tu: au intervenit alte chesti (permisul auto) sau etc, nu monotonia
  5. @, Ma tu ce postezi aici? @, Tu vi sub-lider a? Salut1k @, Ma mai gandesc.
  6. Salut ma baieti, ce faceti, ce ziceti, cum o mai duceti?
  7. @@RW ZolyZEW, Isfarsit 1 om care gandeste. Recomand ce face el, eu 1 m-ai stau saptamana asta si bafta sa:mp. Totusi ba suntem in 2016 si inca jucam jocuri de tot rahatu, stam sa bagam 50-60 de euro in golfu lu bobo si el maine poate inchide comunitate, ce o sa va faceti, va apucati de bugged mai bagam si acolo in Tibi sau cum il cheama 50-60 de euro. RECOMAND: Far Cry Primal, Cs:go, Far cry 4 si multe alte jocuri gen GTA V etc. Decat sa bagati bani intr-un golf sau altuia in buzunar. Noapte buna, si spor la waruri.
  8. Ba eu 1 sunt bucuros ca nu m-ai intra zoly la war, m-am saturat sa joc la war cu chatul oprit, barem sa intre pentru fvr. In fine ne auzim maine noapte buna.
  9. @, Aia e, sper ca nu aveai in cap ca toti sa sarim pe tine cu "nuuuuuuu te rog ramai, te rog frumos nu pleca, ce va ajunge factiunea asta fara tine". Bafta in continuare. Restul ce faceti, ce ziceti, cum o mai duceti?
  10. @@kRixN, Add Beynod la steam si ne jucam diseara amandoi.
  11. @, Sa:mp-ul se rezuma la cine trage mai bine ?!?!?!?!?!? @, Idem aceiasi intrebare. Daca puteti sa ma lamurit si pe mine o să va fiu recunoscator .
  12. @, Tu imi pari cunoscut, ai fost in Verdant pe vremea cand era Andreilolzaa r4, sau de unde naibi, imi pari asa cunoscut?
  13. Salutare, ce faceti, ce ziceti, cum o mai duceti?
  14. Salut baieti, de astazi o sa fiu noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna ^_^
  15. Skinuri moca pe cs:go: http://csgo-dream.com/?ref=76561198198946421 la inceput va da 500 coint si puteti juca. Succes

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.