Jump to content

j01nTT

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Tudor

j01nTT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: http://imgur.com/a/cMkCs#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti/Tuesday: http://imgur.com/a/5VzJE#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: http://imgur.com/a/E41d1#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi/Thursday: http://imgur.com/a/P2ePO#0 Alte precizari:
  2. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni : http://imgur.com/a/y9FkT#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti: http://imgur.com/a/jjOCt#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri: Invoit Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi: http://imgur.com/a/sX2FW#0
  3. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti / Tuesday: http://imgur.com/a/Txepa#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: http://imgur.com/a/hV4z1#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata / Saturday: http://imgur.com/a/cMi7W#0 Alte precizari: -
  4. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti : http://imgur.com/a/NCEi2#0 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi : Nu am facut ss, te-am explicat. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata: Invoit.
  5. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata: Alte precizari: Nu am.
  6. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti / Tuesday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata / Saturday: Alte precizari: Primele trufs atacate de mine .
  7. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti / Tuesday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata / Saturday: - Alte precizari: Nu.
  8. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata: - Alte precizari: Am uitat de nouile zile de war is sambata am lipsit..scuzati.
  9. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Vineri/Friday: Invoit Alte precizari: Nu am.
  10. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: - Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: - Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Vineri/Friday: Alte precizari: Laum tot LV-u!
  11. Nick: joinT. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: http://imgur.com/YBLGmLu,If0cGfP Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Vineri/Friday: http://imgur.com/bPVxLXN,Zaldr3k Alte precizari: Nu.
  12. Nick: joinT. ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: Numarul war-urilor la care am participat: 2/3 Data: Luni si vineri Alte precizari: Miercuri am avut invoire.
  13. Nick: joinT. ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://imgur.com/NL7WOT4,961TpSN,XQ538YR,z0qMkCR,cVrRVvk,0e1G8w7,CKpddHD,8Y6AI3q,0RRy0LV Numarul war-urilor la care am participat: Toate Alte precizari: Toate scorurile de la toate zilele de war, scuzati ca am postat doar azi.
  14. Nick: joinT. ScreenShoot-urile cu scorurile de la war-uri: http://imgur.com/epM1TJa,vhYxuD5 Numarul war-urilor la care am participat: 3 dar am doar 2 ss , la 1 s-a dat RR si nu am prins scorul. Alte precizari: No.
  15. Nick: joinT. SS-urile cu scorurile de la war : http://imgur.com/a/V5uyc#0 Numarul war-urilor la care am participat: 2/2 Alte precizari: Nu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.