Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Legend Dragos07

Member
 • Content Count

  1197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Impressive

About Legend Dragos07

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 10/02/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina, jud. Olt
 • Hobbies
  Fotbal/Samp/Distractie<3

Contact Methods

 • Skype
  privat

Previous Fields

 • Real name
  Dragos-Ionut
 • RPG1 Nickname
  Dragos07
 • RPG4 Nickname
  Dragos07
 1. Legend Dragos07

  Nick-name: Dragos07 Rank:3 Invoire pentru:Sedinta Motivul pentru care nu pot ajunge: Nu stiu daca ajung in oras pana la 21. Alte precizari: Sper sa ajung .
 2. Nick-name: Dragos07 Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 11.07.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu pot sa ajung astazi la waruri, sunt plecat! Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: SucceS!
 3. Ce fac baietii ? Eu ma cam apucai iar de baut si m-a luat o foame...Ouale daca se fac in ulei de cartofi nu are nimic no ?
 4. Legend Dragos07

  Nume: Dragos07 Rank: 3 Suma: 50.000$$ Dovada(SS): http://imgur.com/kOa6njs Motiv: 3 taxe si 2 taxe
 5. Legend Dragos07

  Nick: Dragos07 Rank: 1 Data depuneri:05.07.2016 Dovada: http://imgur.com/oMW5P2y Motivul: Absenta 1/4 Alte precizari: -
 6. Legend Dragos07

  Practic...Am trecut testele . Vreau war-uri <3
 7. Nick: [uS]Dragos07 Rank: 3 Vechime în facțiune: Pe toata . Nu stiu 2 luni+ De ce doreşti să demisionezi din Tow Truck Company?: Nu prea am timp de raport +, am o perioada mai inactiva si cam tin locul degeaba pe aici. Ce părere ţi-ai format despre perioada petrecută în această facțiune?: Forta <3, super tare factiunea. Ce crezi că ar putea fi schimbat în bine?: TT-urile sunt parcate prea departe, nu stiu...zic daca s-ar putea pune mai aproape de hq si faza cu tractatul ilegal direct demis cu 60/60fp, cred ca s-ar putea schimba, la prima abatere fw si la a 2-a demis, zic si eu . Ești conștient de faptul că vei primi Faction Punish 60/60 dacă nu ai două săptămâni în facțiune: Practic da, teoretic.. Alte mențiuni: Merci Smith de sansa, m-am simtit bine alaturi de voi, ne auzim pe c . Aveti grija de voi si spor la tractari! Apropo, Smith nu imi dau demisia din cauza fw-ului, cred ca ti-ai dat seama ca eu stau intr-o factiune pentru ca imi place, nu pentru rank sau realizari
 8. Seara placuta sa aveti :) !

 9. Marius si eu am avut la fel cand mi-am facut gta, trebuie sa mai instalezi ceva dupa internet dar din pacate nu-mi amintesc ce mai era! :( In orice caz, trebuie sa mai iei ceva separat dupa net!!

 10. Un adevarat lider munceste cu tine, nu da ordine !!!

 11. Legend Dragos07

  Seara buna colegii, dupa 1 luna postez si eu pentru prima data la discutii . Ce faceti, cum merge questul?
 12. Nick: Dragos07 Rank: 1 Ma invoiesc de la sedinta din data 07.02.2016 Motiv: La ora aia cred ca sunt in oras. Invoiri efectuate in aceasta luna: 0 Alte mentionari: Ora e naspa.. La ora aia majoritatea sunt in oras. E preventiva cererea, sper sa nu plec pana la ora respectiva in oras.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.