Jump to content

Legend Dragos07

Member
 • Content count

  1197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Impressive

About Legend Dragos07

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 10/02/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina, jud. Olt
 • Hobbies
  Fotbal/Samp/Distractie<3

Contact Methods

 • Skype
  privat

Previous Fields

 • Real name
  Dragos-Ionut
 • RPG1 Nickname
  Dragos07
 • RPG4 Nickname
  Dragos07
 1. Nick-name: Dragos07 Rank:3 Invoire pentru:Sedinta Motivul pentru care nu pot ajunge: Nu stiu daca ajung in oras pana la 21. Alte precizari: Sper sa ajung .
 2. Nick-name: Dragos07 Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 11.07.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu pot sa ajung astazi la waruri, sunt plecat! Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: SucceS!
 3. Ce fac baietii ? Eu ma cam apucai iar de baut si m-a luat o foame...Ouale daca se fac in ulei de cartofi nu are nimic no ?
 4. Nume: Dragos07 Rank: 3 Suma: 50.000$$ Dovada(SS): http://imgur.com/kOa6njs Motiv: 3 taxe si 2 taxe
 5. Nick: Dragos07 Rank: 1 Data depuneri:05.07.2016 Dovada: http://imgur.com/oMW5P2y Motivul: Absenta 1/4 Alte precizari: -
 6. Practic...Am trecut testele . Vreau war-uri <3
 7. Nick: Dragos07 Plec pe data de: Nici nu stiu, cred ca de pe 16.03 nu am mai intrat. Revin pe data de: 23,24.03.2016! Zile inactive: Depinde. Motiv: Variaza, am niste probleme de rezolvat, in ultima perioada nu am jucat aproape deloc...Trebuie sa rezolv belelele si dupa o sa ma intorc la activitate. Alte precizări: Zeek, daca nu imi poti acc, inteleg, sunt vreo 6-7 zile in care nu o sa pot sa intru. Cum zici tu, daca crezi ca am dreptul sa ma invoiesc atat . Sa aveti grija de voi baietii
 8. Nick: [uS]Dragos07 Rank: 3 Vechime în facțiune: Pe toata . Nu stiu 2 luni+ De ce doreşti să demisionezi din Tow Truck Company?: Nu prea am timp de raport +, am o perioada mai inactiva si cam tin locul degeaba pe aici. Ce părere ţi-ai format despre perioada petrecută în această facțiune?: Forta <3, super tare factiunea. Ce crezi că ar putea fi schimbat în bine?: TT-urile sunt parcate prea departe, nu stiu...zic daca s-ar putea pune mai aproape de hq si faza cu tractatul ilegal direct demis cu 60/60fp, cred ca s-ar putea schimba, la prima abatere fw si la a 2-a demis, zic si eu . Ești conștient de faptul că vei primi Faction Punish 60/60 dacă nu ai două săptămâni în facțiune: Practic da, teoretic.. Alte mențiuni: Merci Smith de sansa, m-am simtit bine alaturi de voi, ne auzim pe c . Aveti grija de voi si spor la tractari! Apropo, Smith nu imi dau demisia din cauza fw-ului, cred ca ti-ai dat seama ca eu stau intr-o factiune pentru ca imi place, nu pentru rank sau realizari
 9. Seara buna, in sfarsit a venit vineri <3 <3, sa cante lautariiiiiiiiiiiii . Cum va incepeti weekend-ul ?
 10. Seara placuta sa aveti :) !

 11. South zeEk diseara te distrezi, maine te trezesti pe la 3-4 si stai dupa te gandesti ca mai e un pic si iar munca, asa intra lumea in depresie . Neata baietii, am pierdut aseara la Manchester United 1mil jumate sunt prea prosti pentru fotbalul englez .... Erau bani in + pentru lautari ((. Voi cum o duceti ce planuri aveti diseara?
 12. Seara buna prieteni, am ajuns si eu acasa, stau un pic la barbut si dupa merg sa ma plimb, a luat un prieten permisul <3 . Voi cum o duceti, cum merge cu barbutul? ieri eram pe -1.5kk si de dimi facui 1 pe + <3 <3
 13. Marius si eu am avut la fel cand mi-am facut gta, trebuie sa mai instalezi ceva dupa internet dar din pacate nu-mi amintesc ce mai era! :( In orice caz, trebuie sa mai iei ceva separat dupa net!!

 14. South Max m-am uitat cu Sopcast .. Oricum nu prea intleg asta, daca nici champions league nu televizeaza si ei pe digi, atunci ce mai televizeaza?... Am pierdut bani aseara la barbut , trebuie sa intru sa fac iar .
×