Jump to content

CBN DemonXAleX

Member
  • Posts

    3041
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About CBN DemonXAleX

  • Birthday 04/26/1996

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/alexandru.negoita.92
  • Skype
    alexhbkjoita

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    Fotbal,Gaming,IT,SA-MP,Fifa,League of Legends,Counter Strike,World of Tanks
    RPG1 Nickname: [CBN]DemonXAleX
    RPG2 Nickname: [CBN]DemonXAleX

Previous Fields

  • Real name
    Negoita Alexandru

Recent Profile Visitors

5602 profile views

CBN DemonXAleX's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

229

Reputation

  1. CBN DemonXAleX

    Nick: CBN Demo. Rank:1 Motivul absentei: Plecat in oras asa de seara. Data war-urilor:16.01.2015 Numarul total de invoiri:2 asta e ultima
  2. CBN DemonXAleX

    Nick:[CBN]Demo. Rank:1 Motivul absentei: Am treaba si nu pot ajunge. Trebuie sa plec la 8. Data war-urilor:14.01.2015 Numarul total de invoiri: Multumesc!
  3. CBN DemonXAleX

    Nick:[CBN]DEMO. Rank: 1 Sanctionat pentru: Absenta 2 war Dovada platii: Mai jos. Alte precizari: Sal http://i.imgur.com/G20Xt2s.jpg
  4. CBN DemonXAleX

    Nick: DemonXCrisTi Rank: 1 Motivul absentei: Plecat la antrenament Data sedintei: 12.01.2015 Numarul total de invoiri: M-a rugat pe mine sa ii fac invoire, el este deja plecat la sala si nu cred ca poate ajunge. Porbabil sa vina, dar i-am facut aceasta cerere in caz ca nu ajunge.
  5. CBN DemonXAleX

    Nume: [CBN]DemonXAleX Nivel: 50+ Factiune: Civil (Retras) Mesaj: Felicitari tuturor celor de pe aceasta lista. Ma bucur ca si eu sunt pe aceasta lista si ca sunt legenda in 69 Pier Mobs.
  6. CBN DemonXAleX

    Nick: DemonXCrisTi Rank: 1 Motivul absentei: Plecat la un gratar cu tovarasii si nu poate sa ajunga. Data sedintei: 11.01.2015 Numarul total de invoiri: M-a rugat pe mine sa ii fac invoire. Nick: [CBN]DEMO. Rank: 1 Motivul absentei: La ora 15:30, trebuie sa plec sa imi rezolv cateva probleme personale. Data sedintei: 11.01.2015 Numarul total de invoiri: Scuze Loki, ne auzim la war.
  7. RETRAS! Succes mai departe baieti! Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si celor care au avut "boala pe mine". Am jucat de placere si m-am simtit bine. Tinem legatura!

    1. Show previous comments  34 more
    2. ToV SilviuM

      ToV SilviuM

      Cu mare placere, doar ai rabdare sa se mai incalzeasca un pic, ca bere pe vremea asta nu prea merge :))

    3. CBN DemonXAleX

      CBN DemonXAleX

      Am tot timpul din lume liber si da sa se mai incalzeasca, ca la ce vreme de rahat e afara... nu prea se merita sa iesi afara :))

    4. ToV SilviuM
  8. CBN DemonXAleX

    Succes baieti! Aici va fi ultimul meu post. Tin sa va felicit pe aceasta cale si va multumesc pentru primire. Ma bucur ca am fost sublider aici timp de 2 luni si am reusit sa luam 30 de turfuri. Felicitari si sper sa nu ma uitati. Succes cu noul vostru lider. Ma bucur ca nu am luat eu ca oricum ma las de acest joc, dar vad si eu acuma cum gandeste dragul nostru owner ungurul COTET. Succes!
  9. CBN DemonXAleX

    @@Beynod, @, daca voi lua lider o sa avem sublider surpriza (JaH sau Skyntei)
  10. CBN DemonXAleX

    @, ce zici daca e sa accept daca e sa fiu votat si propus? Eu nu stiu ce sa zic decizia voastra va apartine eu sunt indiferent. Adica m-as cam lasa. Vedem ce e cu lideru si o sa i-au o decizie. 99% ma las.
  11. CBN DemonXAleX

    @, dicsi nu cred ca i-a kahrun... ar fi bine dar sper eu sa ia cineva CARE NU A MAI AVUT SANSA by Kelton si care sa piarda lideru in 2 zile ) Kahrun e prea bun sa fie lider si na nu ii acordam sansa. Ma rog... @, dicsi nu cred ca i-a kahrun... ar fi bine dar sper eu sa ia cineva CARE NU A MAI AVUT SANSA by Kelton si care sa piarda lideru in 2 zile ) Kahrun e prea bun sa fie lider si na nu ii acordam sansa. Ma rog...
  12. CBN DemonXAleX

    @, nu mai are rost sa joci ca s-a stricat serverul. Nu mai era cum era odata. BANUL ESTE LA PUTERE.
  13. CBN DemonXAleX

    @, nu fi si tu chiar asa ) te lasi iar odata cu noi si iti iei cs go si jucam. Sau topim lol )
  14. CBN DemonXAleX

    @@Beynod, O sa iti fac, cand am timp.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.