Jump to content

Baciulica

Member
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

About Baciulica

  • Birthday 02/24/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.B-Zone Community !

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Petrosani
  • Hobbies
    Zăpadă & Cerculeţe

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

Recent Profile Visitors

275 profile views

Baciulica's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

2

Reputation

  1. Clanul Mendez Family recruteaza tinere talente pentru RPG4, un clan de viitor! Aplica si tu acum si nu vei regreta! Cautam parteneriat cu un clan (PM cu numele la clan)! http://forum.b-zone.ro/forum/3993-mendez-family-mendez/

  2. In mai putin de 24 de oreva avea loc deschiderea ! Mult succes tuturor !
  3. #Captain Diamond am vazut acel BMW, din prima poza. Joaca-te putin cu ea te rog, sa pui numele meu in stanga sus, iar in dreapta jos B-Zone Romania ! Sau fa cum crezi ca arata mai bine, mai adauga un scris ceva...etc.
  4. Sunt de acord cu Keano, are mare dreptate. Poate atunci la varsta pe care o ai, si posibil sa fii avut si o boala ascunsa in corpul tau si sa nu stii posibil sa nu se mai poata trata, sa fie prea tarziu.
  5. Undeva la 30 de miliarde de lei, daca nu ma insel. Si-a facut vacanta pe spatele tuturor romanilor, eu unul nu cred ca nu a avut niciun scop personal aici.
  6. Sunt lucruri pe care majoritatea le stiam, eu unul nu pot sa mananc dimineata, si vad ca este o greseala foarte mare. In ultimele 3 saptamani, am slabit 5 kilograme.
  7. Puteai sa vorbesti la microfon pentru a nu mai pierde atat timp. Dar in rest este ok,eu unul am inteles, si nu cred ca era mare chestie... Astept noi tutoriale din partea ta!
  8. Imi place cum lucrezi. Foarte frumoase, se vede ca ai muncit si ca pui suflet in ceea ce faci. Mult noroc.
  9. Imi place cum lucrezi si se vede ca iti place ceea ce faci. Mult succes in viitor, astept si eu o semnatura din partea ta
  10. Amisk, cred ca amandoi ne cunoastem, si am fost pe multe comunitati impreuna. Frank. here. [sper sa nu te confund,de unde vin mai era un Amisk, si vad ca aici mai este un Frank.] Ca de obicei nu ma surprinzi de loc, esti printre putinele persoane care sunt nr.1 in acest domeniu. Felicitari, astept noile tale creatii.
  11. It's Time For #Masturbating, Right?

  12. Bine ai venit alaturi de B-Zone Romania !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.