Jump to content

xVRT

Member
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xVRT

  1. xVRT

    Salut! Pana cand trebuie sa fac si eu pachetele de anunturi? Am vazut ca deja s-a postat prima evidenta de pachete si ma miram ca eu inca sunt la 15 pachete din 40.. Bafta! Ca cica daca zici succes ai exact pe invers Superstitii mdeah
  2. xVRT

    Bine ai venit si sunt sigur ca te vei simti super bine. Incantat Si mai incantat daca-mi vinzi Buffalo P.S: Glumesc.
  3. xVRT

    Congrats BoDoseLLL. pentru lider <3 . Cateva imagini frumoase : Week-end placut tuturor <3 .
  4. xVRT

    sal cf http://postimg.org/image/d2bzdbymp/ Nu merge sa o pun dar uitati-va voi la link , e cu Luxior
  5. xVRT

    Bun venit ! Sper sa iti placa aceasta comunitate ! xVRT's here !
  6. xVRT

    Nickname:xVRT. Level:20 Sunt jucatorul cu numarul:26 Alte precizari:Super idee!
  7. xVRT

    Nick:xVRT. Factiune:LV Taxi . Level:15. Ce masina se afla in poza: Stafford Alte Precizari:Ce nab e ala de mai sus )
  8. Neața tuturor .Am pregătire , sper să pot intra la 14:00 . @Experiment ce nenorocit e Adryan ăla ,are ceva cu toți dintre noi Vreau și eu să îl întreb de sănătate într-o bună zi Am terminat deja și al 2-lea raport , încă 57 comenzi :> Gata mă duc , o duminică plăcută tuturor !!
  9. xVRT

    Helau . Bine ai venit !
  10. xVRT

    Nick: xVRT. Level: 14. Nume joc 1: Pick the beer. Idee joc 1: Ideea mea de joc este urmatoarea : Pentru inceput , avem un cos gol , pe care il putem muta glisand in stanga si in drepta pe ecran , acesta nemiscandu-se si pe verticala , ci doar pe orizontala . Din "cer" cad doze de bere Bergenbier , noi trebuie sa le prindem . Fiecare bere prinsa = 1 punct . Fiecare bere necapturata = 1 viata scazuta ( dispune de 3 vieti ) . Pe parcursul jocului , la fiecare 20 beri prinse , acesta isi mareste viteza , facandu-ne mult mai rapizi . Jocul mai are si nivele , la level 1 - ai cos standard , la level 2 - cos putin mai mare , la level 3 - si mai mare , pana la level 7 . Este un joc destul de captivant , m-am bazat pe jocul de pe platforma PC , care ne-a captivat pe multi dintre noi acum 5-6 ani , si cred ca daca ar aparea pe Android ar face multi playeri . Daca se aproba , ajut de fiecare data la implementarea noilor update-uri , care pot fi sunete , efecte , imagini fundal . Nume joc 2: Rainblood Race 2D Idee joc 2: In acest joc , de racing , avem o masina a noastra , cu care calcam fiecare monstrulet ce ne apare in cale , acesta scotand un sunet ingrozitor si muuult sange . Momentul actiunii este seara , pe o autostrada intunecata , camera fiind undeva deasupra masinii , dar la lase si putin spatiu in fata , ca sa vedem monstruletii de la distanta . Desigur , masina devenind din ce in ce mai avariata din cauza obstacolelor intalnite in calea noastra , fiind niste butoiase care la atingere explodeaza , facand un mic efect . Cam acestea sunt ideile mele de joc , mi-ar placea sa le vad pe Market . Nume joc 3: Flappy Dog Idee joc 3: Dupa cum bine stiti , Flappy Bird a fost foarte atragator si captivant , dar a fost scos de pe toate market-urile , a avut un mare succes pe piata Google Play . Flappy Dog nu este lafel , este vorba despre un caine care alearga pe jos , dar intalneste obstacole in cale , peste care trebuie sa sara atingand usor ecranul , acest catel scotand un Ham ham cand sare . Fundalul poate fi intr-o zi insorita , pe jos iarba , iar asa numitele obstacole sa fie nu foarte inalte , de culoare maro deschis , ca noroiul , iar deasupra lor sa fie iarba . Nu trebuie sa se miste foarte rapid , ar trebui normal , ca la Flappy Fish sau Bird . Stiu , sunt enervante astfel de jocuri mai ales cand pierzi , dar tot vrei sa depasesti propriul record , si nu te lasi pana nu il bati , decat daca nu esti un luptator adevarat . Sper ca v-au placut ideile mele de joc , nu mai dispun de Android , l-am spart , acum am Windows Phone 8 pe un HTC 8X , sunt interesante si aici aplicatiile , nu m-am inspirat de nicaieri , nu am dat copy paste , este 100% original tot ce am scris . Un week-end placut tuturor !
  11. xVRT

    Nume:xVRT. De la ce vine numele tău?:Nu stiu , imi suna frumos VRT pe vremea aceea si era o asa numita moda cu x in fata numelui . Si s-a format un derivat de la VRT in xVRT. si imi place numele asta . Mai sunt unii pe server cu nick-urile :Pamatuf , branzila , garcea , salam , trefla.. Alea sunt nick-uri la caterinca puse .. Bft !
  12. xVRT

    Event . Am tinut-o mult timp la mine
  13. xVRT

    Nick:xVRT. Factiune: Civil Level:12 Ce masina se afla in poza:Tropic Alte Precizari:Raspunsesem la celalalt , la editia a 5-a .. Scuzati .
  14. Raport de activitate numărul: 1 Nickname:xVRT. Rank:1 Număr comenzi reuşite:75 Număr teste date: - Număr de comenzi efectuate în total :75 Câte zile ai fost inactiv( cu cerere ): 0 Link:http://imgur.com/a/irXPM
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.