Jump to content

DeagleX

Member
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DeagleX

  1. Numele filmului văzut:Identity 2003 Părere: Un film psihologic chiar foarte bun , cu prezenta a 2 actori foarme buni :John Cusack si Ray Liotta, acest film se joaca cu mintea ta.... de la inceputul filmului pana la sfarsit si chiar si dupa ce ai vizionat filmul tot te lasa "sa-ti bati mintea" in legatura cu adevarul povestii. Îl recomanzi sau nu?: DA Trailer:
  2. @ Ib Marynyk - Cum poti sa cataloghezi filmul acela fiind de groaza:))? In toate filmele paranormal activity ,actiunea se petrece intr-o casa , acelasi semn stupid -(triunghi cu cerc in el),se "inspira" din alte filme - faza cu copilul (ca el ar fi protejat de "entitatea rea"),Actorie de 2 bani si povestea la fel de stupida. PS: Am vizionat si eu doar primul film paranormal activity si cand am vazut cat de penibil e,abia am putut sa vizionez tot filmul- penibil? Pai cum sa pui pudra pe jos sa vezi daca vine fantoma si isi lasa amprentele pe pudra aia .. iti dai seama cat de penibil poate fi filmul asta. Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The game 1997 Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):Am auzit pareri numai de bine, ca ar fi un film de exceptie, nu as putea sa-l recomand daca nu l-am vizionat inca. Trailer :
  3. Iti recomand: Exorcism of emily rose.the ring,the insidious,2. the shining.sinister. Nu sunt un fand al genului horror dar astea le-am vizionat si eu si ti le recomand.
  4. Iti recomand: the dictator 2012.the haunted house -2013.21 street.- 2012
  5. Iti recomand - the shining-1980,the exorcism of emily rose,frontier(s),insidious,psyho-1960,the evil dead-1981
  6. DeagleX

    cumva 28 days later?
  7. DeagleX

    Acest topic este facut pentru a da o nota persoanei care a postat mai sus de tine nu pentru post hunting, 10.Dau aceasta nota pentru ca de o vreme am inceput sa vizionez si eu serialul Naruto si chiar m-a captivat acest anime. Numele filmului: The Number 23 Anul aparitiei:2007 Genul filmului:Drama|Mystery|Thriller Trailer:
  8. @lolflame iti recomand : goodfellas,scarface,the departed,cartlitos way,incoruptibilii,donnie brasco,heat,gangster squad,miller's proosing,analyze that,suspecti de serviciu. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. PS.Recomand filme bune,adevarate,nu porcarii.
  9. DeagleX

    8 asta pentru ca este prezent si marele actor tom hanks:D. Numele filmului: Fight Club Anul filmului: 1999 Genul filmului:Drama Trailer:
  10. DeagleX

    @OC Blue96 in loc sa-i advertizezi cu sanctionari pe cei care cauta un film de ce nu incerci sa ii si ajuti? @ ryyllyyy cumva 28 DAYS LATERS? @StingaciuCalin Ai putea sa dai mai multe detalii despre film?Daca-ti aduci aminte de mai multe detalii ale filmului sa revii cu un edit/post.@ ancabm - cumva filmul Not Another Teen Movie sau She's All that?
  11. DeagleX

    Nick:Deagle[X] Level: 12 Raspuns:Denis.Mitchell Precizari:....
  12. DeagleX

    1. Am acordat aceasta nota pentru ca mie,unul ,serial scary movie mi se pare una din cele mai penibile filme facute ever.Incearca sa parodieze filmul Paranormal Activity.(Lafel de penibil si acel film).Comedie 0 ,Actorie 0, Efecte de toata jena.(Cand ii da aluia un pumn sau cand o da pe aiai pe jos -sunetele auzite),si + nu am idee de ce au incercat sa parodieze acest film daca el deja a fost parodiat de 10 ori mai bin in filmul "A haunted house". Numele filmului : Save Private Ryan Anul filmului:1998 Genul filmului:Action |Drama| War Parerea mea despre acest film este una foarte buna,Un film extraordinar cu adevarati actori ,efectele sunt excelente chiar daca filmul e de sub 2000 dar filmul prezinta niste efecte de toata frumusetea,lafel si povestea este exceptionala. Recomand acest film cu multa placere. Trailer:
  13. DeagleX

    1 Numele filmului:Good fellas Anul aparitiei:1990 Genul filmului:Biography | Crime | Drama Trailer: Cred ca acuma o sa va intrebati de ce am dat nota 1 filmului de mai sus. Raspunsul:Deci chiar nu se poate asa ceva...si aici ma refer la majoritatea care posteaza in acest topic si in primu rand catre OC Blue96 ,pai bine frate esti responsabil cu acest topic,dar chiar asa... Filmele de toata frumusetea cu cele mai multe oscaruri cu cei mai buni actori ever cu cele mai multe nominalizari la oscar,cu cele mai multe oscaruri (mai multe decat filmele care le notati voi cu 10) cu cele mai bune povesti au ajuns sa fie "lovite" cu niste note de .... ?Si nici macar nu ati vizionat acel film puneti si voi post sa aveti +. si nu mai vorbesc de... mai marea majoritate in care pun o nota filmului de mai sus fara o argumentare/parere a filmului.....chiar nimic. -Cum puteti da nota de 7-8 la "The Green Mile" ,Godfather,godfather 2,lista lui Schindler..... si nu mai zic... ca daca ar fi sa pun o lista intreaga de filme adevarate ..notele aici ar continua in felu asta chiar si mai rau. Sper ca acest post pe care l-am facut MACAR sa aduca o imbunatatire pentru acest topic ,aici referanduma la :Cerinte in + la postare.- Nota filmului de mai sus ,de ce a fost acordata nota aceea, Numele filmului,anul filmului,genul filmului,parerea ta despre filmul pe care l-ai postat,recomandare ,Trailer.
  14. DeagleX

    Nu,si sper ca nu se va intampla.
  15. Replica: God must be a painter. Why else would we have so many colors? Filmul / Serialul din care a fost extrasă replica: A Beautiful Mind Personajul care a rostit replica:Russell Crowe Alte precizări
  16. DeagleX

    Numele filmului:Lista lui Schindler Anul filmului:1993 Genul filmului:Biography | Drama | History Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dwfIf1WMhgc P.S.Votati doar daca ati vizionat acest film.
  17. Numele filmului văzut: A Beautiful Mind. Părere: Un film prea frumos si prea adevarat ca sa fie ratat.Un film fara actiune dar de o poveste rara din care ai ce sa inveti. Îl recomanzi sau nu?:Cu siguranta,nu trebuie ratat. Trailer: Alte precizări?:
  18. DeagleX

    4 ore
  19. Numele filmului:Triangle 2009 Parere:Un film care m-a bagat in ceata si m-a bulversat.O poveste absolut aiurea,penibila.Mi-a cam dat de gandit acest film si am ajuns la concluzia ca nu se leaga mai nimic:|. Il recomanzi sau nu?:Da il recomand pentru faptul ca as dorii si alte pareri despre acest film:)).Daca l-ati vizionat sau o sa-l vizionati ati putea sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare... Voi ce ati inteles din acest film>? Trailer:
  20. DeagleX

    6 Numele filmului:The Godfather part. 2 Anul filmului:1974 Genul filmului: Crime | Drama Trailer: P.S.Chiar nu-mi vine sa cred cum film ca godfather sau inchisoarea ingerilor este notata cu nota 8 in acest topic iar filmele de genul fast and furious ,the fighter,project x ,Ocean's Twelve sunt notate cu note de 10..... Dati un argument o parere ceva,, despre filmul de mai sus in care ii puneti nota nu doar v-a uitati la trailer si gata ,, nota... mica pt ca e sub 2000 facut acel film:|.....
  21. DeagleX

    9 Numele filmului:The Shawshank Redeption Anul filmului:1994 Genul filmului: Crime | Drama Trailer:
  22. DeagleX

    cumva acest film ? EAGLE EYE?
  23. DeagleX

    Reteaua Vodafone.Pe cartela cu un singur numar
  24. Replica:" I see dead people" Filmul: The Sixth Sense (1999) Personajul care a rostit replica:Haley Joel Osment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.