Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

bvH

Member
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About bvH

 • Rank
  Mr. Know it all

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 1. E masina mea preferata din gama Mercedes. Chiar nu ai ce sa reprosezi la o asemenea masina,lux/putere/sportivitate...tot ce vrei
 2. bvH

  E o masina foarte impunatoare , dar sincer motoarele astea de 2,2 pe o asemenea masina sunt foarte slabute , ar trebui ca din fabrica sa vina cu un motor de cel putin 3 litri.....
 3. bvH

  Sincer mie mi se pare ca masina are un tunning prea "impopotzonat" )))
 4. bvH

  Este clar o facatura, nu cred ca cei de la dacia sunt asa tampiti sa faca un asemenea model...........
 5. BMWWWWWW`u e VISU ! Vine 1M din spate si rupe TT`u .......)))))))))
 6. Poata si acesta va fi doar un "nou" concept de al lor,masina nu are un design chiar placut...dar nu strica sa o ai in garaj
 7. bvH

  Nu imi place partea din spate a masini,parca e prea inalta pentru un ferrari, dar in rest masina din fata arata foarte bine are un design uluitor ! M-ai bine zis e AVION !
 8. Parca e prea mult lux...)) Dar oricum un SHEIC s-au un om de afaceri important merita sa si-o achizitioneze !
 9. Aicea daca face referire la "Jeep" (adica tot la firma lor) inseamna ca e cel mai rapid suv din gama JEEP , dar pana sa ajunga Porsche Cayennu sau BMW x5 M ........mai este mult de lucru !
 10. bvH

  Foarte foarte impunatoare masina, exprima masivitate,lux,si un pic din sportivitatea altor vehicule , deci e o masina care merita cumparata
 11. bvH

  Macar daca tot au modificato si in partea frontala , puteau totusi sa ii schimbe "fundul" cu un design m-ai reusit... parerea mea... In rest masina e de vis !
 12. Foarte frumos primul BMW, si RESPECT pentru oameni care au pasiune pentru masinile mai vechi,si investesc timp,suflet,bani in ele ...... !!!Aceia sunt adevaratii PASIONATI de automobile !!!
 13. bvH

  Eu cred ca m-ai degraba era "perfecta" da nu o construiau , nare absolut nici o forma...zici ca e facuta in spatele blocului de 2 elevi )
 14. bvH

  Sincer mi se pare urata,si prea mica 192 de "caluti" ....
 15. bvH

  Nush ce sa zic, e interesanta motocicleta desi nu sunt fan al "motoarelor pe 2 roti"...daca vrei sa fi mai "Safe" m-ai bine ramai la motoarele pe 4 roti (adica masini...)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.