Jump to content

Krane

Member
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

About Krane

  • Birthday 08/11/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan
  • RPG Nickname
    M-am lasat

Krane's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

30

Reputation

  1. Eu as face un protest pentru aia care arunca gunoiul in strada. Jur.
  2. Azi a fost o zi minunata in care am facut licente, neah a fost o zi minunata de R.I.P Photoshop cu Coke
  3. 50 Eu - 50 Coke. Pwpic barosane@@RoberT ZEW,
  4. Raportul de activitate cu numarul: 7 Numele membrului: DaPain Rank-ul membrului: 2 Data raportului: 29/09/2013 - 6/10/2013 Numar de suspecti prinsi ( fara drept + arestati ): 39 Arrest + 30 Kill (69p) Numar de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 25 (25p) Numar de licente suspendate: 4 (4p) Numar de amenzi date: 12 (12p) Numar de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 3 (3p) Numarul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 113p Alte mentionari: Imi pare rau ca nu am frisk la unele arme confiscate, dar am modul acela de arme pe spate, si ramane dupa ce am confiscat arma (arma inca ramane pe corp) Pana dau /frisk ma omoara sau altceva, m-am bazat pe mod, sper sa fie ok.
  5. Salut la toata lumea. ''salut'' in sensul de ''la revedere''. Avem un lider incapabil. Ultimul meu post aici : Tomyy, pe tine nu pot sa ma super, fiecare om are starea lui. Cum incepi, asa termini. Nimeni nu te-a dorit, toti si-au batut joc de tine si mai ales ai vazut poza ''Daniel are valoare, tomyy e **** si moare. Daca ai ales din 30 de membrii sa ma demiti pe mine, ne vedem noi, iti garantez. Va salut, si sa va aduceti aminte de daniel
  6. Foarte fine astazi. Dar imi para rau ca pleaca Daniel. Recunosc, ne-am distrat si am baut, dar fara Daniel, nimic nu mai e la fel. Cred ca o sa demit si eu dar inca nu sunt sigur. + amintire cat de mult il iubim noi pe Tomyy :
  7. Noapte buna, am stat pana la 4 dimineata sa fac un amarat de best. Ne auzim .. bafta.
  8. Doamne, sunt de 2, 3 zile in factiune si deja mor de ras ... nu mai pot ma cu voi.... Toate cele bune de la Bogdan Razzor. Folosesc contu asta de forum, sper ca e ok. BogdanRazzor
  9. E football, doar un joc, la fel ca samp...Eu am stat pe samp cat timp ati fost voi la meci si am lucrat la raport. Si tot am iesit in castig.
  10. Raportul de activitate cu numărul: 5 Numele membrului: DaPain Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 21/09/2013 - 29/09/2013 Număr de licențe suspendate: 15 (30p) Număr de amenzi date: 59 (59p) Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 18 (18p) Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 107 Alte menționări: Mereu o sa fac 107p
  11. Posturi peste posturi. Sincer, nu imi pasa ce spun ei, atata timp cat am facut ce este corect. Aceasta modalitate ''report a member'' a fost facuta mai mult sa opreasca abuzul si batjocura pe care un membru SFPD ti-a facut-o pe nedrept. Nu e frumos sa faci post la om doar pentru ca a gresti ceva, sau doar pentru ca te-a ofticat pe tine. Posturi fara motiv ...
  12. Votez prima lucrare deoarece este mult mai bine realizata dupa parerea mea. Si are un format GIF.
  13. Raportul de activitate cu numărul: 3 Numele membrului: DaPain Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 15/09/2013--21/09/2013 Număr de licențe suspendate: 13 (26p) Număr de amenzi date: 63 (63p) Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 18 (18p) Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 107 Alte menționări: Sper sa fac mereu asa.
  14. Salut la toata lumea. Merg la scoala vin de la scoala. Mereu la fel. Nu am si eu o logica cu programul meu. Mai intru de pe telefon in timpul orelor sa vad de mai e pe forum. O sa ajung sa mor anul acesta. Dupa 12 ani de zile irositi pe ministerul invatamantului, nu am realizat decat ca stiu sa umblu pe calculator. Eng: Hello everyone. I go to school come to school. Always the same.I don't have a logic program. May get on the phone during hours to see the forum's news . You'll get to die this year. After 12 years spent on the ministry of education, What I realized : I know how to use a computer.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.