Jump to content

rTn sBk

Member
  • Posts

    498
  • Joined

  • Last visited

About rTn sBk

  • Birthday 04/28/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Valenii de Munte

Contact Methods

  • Skype
    CePy

Previous Fields

  • Real name
    Victor

rTn sBk's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

4

Reputation

  1. Cine crezi ca mai are chef de war? cand vad ca faci spam si injuri si tot felul de compartament?, Pentru un Helper, chiar ai un limbaj de speriat + Te iei si la cearta, ehh nu imi bat capul cu tine, bafta.
  2. Nick: sBk. Rank: 1 Ziua de war de la care ma invoiesc(Luni, Marti,Miercuri,Joi): Marti Data: 14. Motiv: Sunt plecat si nu stiu daca ajung. Alte precizari:
  3. Nick: sBk. Rank: 1 Ma invoiesc de la(antrenament/sedinta): sedinta Motiv: Sunt plecat si nu stiu daca ajung, daca ajung o sa fiu prezent. Data: 13.07.2014 Alte precizari:
  4. Salutare all, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine.
  5. Bafta tuturor mai departe, m-am bucurat sa fiu alaturi de voi...Crazy13x, Noreo, Away, Akki, Mihnea, JesoN, BogdaNNN, Johnny, cu voi am comunicat cel mai mult si ne-am inteles si bine, sper sa mai tinem legatura, dar nu pe joc, pentru ca am de gand sa ma las, aveam de gand sa ma las sau sa intru intr-o mafie sa intru doar la war, daca mai doriti sa mai comunicam vedem, Messenger " bad_boy4ever55" sau FB Zamfir Victor, Bafta tuturor mai departe, V-am pupat:)) @F4L AlexM, iti multumesc pentru sansele acordate, ai stiut ce pot face si mai mi-am dat o sansa, iti multumesc mult. Iar pentru Infernall, cineva mi-a zis ca iti place sa sanctionezi...si cu asta nu faci colectiv..., asta i-a spus. De atunci vroiam sa imi dau demisia, dar am zis sa ies macar cu rank 3. Si uite ca am iesit:)). Pot spune ca AlexM a fost cel mai bun lider. Inferanll sa nu superi, ai si tu calitatile tale de lider, dar nu poti ajunge niciodata unde a ajuns AlexM. Bafta!
  6. Salutare all, am mai postat si eu pe aici, ce parere aveti despre post-ul acela?... Am 2/3 Fw, daca mai iau 1...adio.Dar eu cred ca ar fi un AV...nu se vede data, dar sunt si dovezi insuficiente, daca eu trageam dupa anastaxi ala, el s-a bagat in fata. Daaca am ghinionul sa primesc FW, am sa ma las de sa-mp...si asa ocupa cam mult timp...liber..Ramane de vazut, Bafta si nb.
  7. Ardel, a mers pe contra-sens+ daca vrei il arzi si pe ala care a coborat din sunrise ala, a paracat neregulamentar.
  8. Nick: sBk. Am votat: Da Pentru că: Imi place sa vad server-ul activ. Alte precizări: Fain event.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.