Jump to content

WeBer

Member
  • Posts

    936
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WeBer

  1. Buna ziua lume!! Bine v-am regasit! :D

    1. CarL ToV

      CarL ToV

      Bine ai revenit

    2. WeBer

      WeBer

      Bine am revenit,bine v-am gasit,ce mai faceti.

  2. La multi ani prieteni pe anul acesta !!

  3. La multi ani B-zone si dragi prietenii pe anul asta !!

  4. Nume in joc: WebeR Rank: 1 Contractul ales: Arma folosita (Sniper / Rifle): Sniper Descriere: †
  5. Nume in joc:WebeR Level:64 Varsta(reala):18 Sex (masculin / feminin) :Masculin De cat timp jucati pe server? :3 ani jumate. Factiuni precedente :Toate inafara de Hitman Agency. Rank-ul ultimei factiuni :2 (Stracci) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa incerc alt ceva. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :School Instructor LEader. De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si vreau sa ma alatur pentru a ajuta . Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Contracte. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:NU Ai mai fost membru Hitman :Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Daca voi fi acceptat voi juca 5 + Nickname-uri anterioare : Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mz1b36xov/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 datorita comportamentului meu. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Wrong password 3x Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur. Alte precizari? :Succes tuturor.
  6. Salutare colegi,bine v-am gasit,ce faceti <'> ,ce bine ma simt,my home PD .
  7. WeBer

    Event Inot

    Cand organizezi un event il organizezi din banii tai,nu origanizezi event din banii playerilor,asa poate organiza oricine,ce event mai e asta ,intrare 10k?
  8. Nume in joc:WebeR Level:50(334/204) Varsta(reala):17 ani Sex (masculin / feminin) :Masculin De cat timp jucati pe server? :2 ani jumate. Factiuni precedente :The Tattaglia Family,The Cuneo Family,The Corleone Family,The Barzini Family,The Paterno Family,The Stracci Family,Police Departement,National Guard,School Instructor,Medici,Taxi,F.B.I, Rank-ul ultimei factiuni :The Tattaglia Family(rank 5) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a incerca sa intru in Hitman Agency. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :School Instructor(rank 6) De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta agentie. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte contra-cost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman :Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 in timpul saptamanii si in weekend 10 + Nickname-uri anterioare Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/33884157170570439169.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3-datorita comportamentului meu. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da. Alte precizari? : Succes tuturor.
  9. Nick:WebeR Level:50 Rank:5 Vechime:2 luni jumate De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Vreau sa incerc Hitman Agency,nu am fost nici o data in aceasta factiune...si mie se pare ceva interesant! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna. Alte precizari?: Sper ca in caz contrar voi pica testele la Hitman Agency sau nu voi fi acceptat sa fiu primit inapoi!! Va iubesc sa aveti grija de mafie:(( imi pare rau...Bafta tuturor
  10. Salutare,back de la liceu si eu,ce mai faceti,care mai e viata ...
  11. Nume:WebeR Rank:5 Nume candidat:Sccoci Punctaj obtinut:80 Screenshoot ( obligatoriu ): http://uploadimage.ro/images/48847025797434703841.png http://uploadimage.ro/images/60992189174701469112.png http://uploadimage.ro/images/77394673504720383066.png Calificativ:Avansat.
  12. Nume:WebeR Rank:5 Nume candidat:VdM Punctaj obtinut:80 Screenshoot ( obligatoriu ): http://postimage.org/image/bcy8g9clx/ http://postimage.org/image/ee1mxnfaj/ http://postimage.org/image/ald0xa42x/ Calificativ:Avansat.
  13. O sa incerc tot ce ati zis voi,va multumesc in caz ca nu rezolv nimic o sa revin ,,,
  14. Nick:WebeR Rank:5 Suma depusa:350.000$$(BlackList) Screenshot: http://uploadimage.ro/images/01350483141940049326.png
  15. Nick:WebeR Rank:5 Suma Depusa:250.000$$(Blacklist Platit) Screenshot: http://uploadimage.ro/images/92498462271623669711.png
  16. Nick:WebeR Rank:5 Suma depusa:700.000$$(Targ) Screenshot: http://uploadimage.ro/images/70672447065720101427.png
  17. Salut .Ce mai faceti? Ce mai ziceti? In seara asta sedinta :>.
  18. E ceva enervant ceea ce patesc eu,cand ti-e dragu sa asculti si tu muzica nu poti.Sa va explic cand dau drumu la muzica canta cat canta in jur de 5 min si dupa cand iese/intra cineva de pe messenger,mi se opreste automat muzica ,nu am umblat la setari nu am facut am windows 7 pe 64 si tot timpu trebuie sa stau cu click pe 'play'sa pot asculta o melodie din 4 min cat e o melodie se transfoma in 5 jumate ,cei care ma puteti ajuta astept.
  19. Salut Dj.Croco,in seara asta iar avem antrenament la 21:00 incercati sa veniti cati mai multi!
  20. Neata,nu e vina lui gabb ca nu merge servaru de sa-mp,e vina celor de la host!
  21. Ma bucur sa aud asta de la voi,va asteptam si maine :D <'>
  22. Aproximativ 3 ore,probabil a picat Hostu din cauza vremii
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.