Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

NeXuS Sefu Banilor

Member
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

About NeXuS Sefu Banilor

  • Birthday 03/25/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Piatra Neamt

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Gabi

NeXuS Sefu Banilor's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

4

Reputation

  1. Serios ?!! Eram sarcastic ma, uau , nu stiam ca o sa o luati in serios . Nu inteleg ma cum a-ti putut crede ca sustin alte servere ) EDIT : ii dadusem si report
  2. A picat ! Nici mie nu imi merge. Ne vedem in game N@b <3
  3. Nick: NeXuS Facțiune: LV Taxi Level: 29 Răspuns: Bobcat
  4. Ba nervosule, intri si faci tu panarama aici ca te crezi smecher, ca ce? Te lasi de SA:MP si inainte sa o faci crezi ca are rost sa faci vre-o panarama? Zici de MariO ca e nab si alte copilareli de ale tale, dar tu ma ? Esti un obosit si e vai si amar de viata ta, esti ofticat ca nu ti-a dat FW Clear/ Rank up, pai cum vrei ba sa iti dea daca erai inactiv / si aveai comportamentul asta de sarac? Vezi-ti de viata ta de parlit ce esti si lasa-i pe altii sa isi faca treaba asa cum stiu. Daca era MairO nab asa cum esti tu, te asigur eu ca nu primea MariO lider.
  5. Nick: NeXuS Factiune: LV Taxi Level: 29 Raspuns: Garbage Job LS
  6. De plictiseala am facut aceste noi versuri din melodia Noaptea Tarziu - La bunica [ Noaptea Tarziu - Ko-vitica ] . Daca va place aceasta panflet care trebuie tratat ca atare, va rog sa imi acorda-ti +1.Cred ca este posibil sa revin cu versiunea FULL daca v-a placut. *Incercati sa ascultati melodia iar in acelasi timp sa cititi versurile de mai jos. Azi Ko-vaca mea e o zi speciala Tu ai luat rank 6 de la MariO aseara Dar il rogi pe Ribe cu nestiuitate El iti spune "Du-te dr*cu, esti un praf si jumate" Si daca tu vei plange si il ve-implora cu mila El tot nu te va iarta si-ti fu*e o palma cu masina. Se mai duc naibi vre-o 3 ore jumate Pana intra MariO si va pune bete pe roate. Te dai pe AFK si dai /turn off tu telu' Primesti un PM de la MariO colonelu' [...]
  7. @, Si tu ai plecat ba nab. Imi pare rau ca ai plecat dar asa cum a zis si Kovac, viata reala e mai importanta decat cea virtuala. Bafta la bac si admitere si succes in cotinuare la tot ceea ce faci. Eu v-am lasat in seara asta, succes la rapoarte tuturor. Noapte buna !
  8. Nickname: NeXuS Level: 29 Sunt jucătorul cu numărul: 5 Alte precizări: -
  9. Ribe, as dori sa iti mai urez inca o data bafta mai departe si succes in urmatoarea factiune/gang. O seara placuta tuturor. Noapte buna !
  10. Serios ?! Chiar nu ma asteptam la Ribe, adica... 1 an si 3 luni e ceva, pe mine m-a socat chestia asta. Voi ce parere aveti ? Oricum, succes in continuare Ribe, incearca sa ramai acelasi, originalul adica. Succes si bafta mai departe.
  11. Yes, it is. Stay tuned, will be on soon. I hear it is a bug at log in. But will be solved soon. And ... you are a true newbie.
  12. Din cate am inteles este un bug la log in. Sper sa se rezolve curand.
  13. Uhh.. urata treaba pe aici. Se vede ca unele persoane nu au bunul simt. Dar intotdeauna dam peste o persoana ca asta. Eu nu ma plang de rank up sau altele.Ma bucur ca am 20 de zile langa voi. Si sper la si mai multe. Chiar sunt curios de o chestie, ce parere aveti despre mine (caracter/activitate) chiar sunt foarte curios .Va pup si ne auzim diseara in game. Si Bafta la raportul de activitate care incepe maine ! O zi buna tuturor.
  14. Nickname: NeXuS Level: 29 Sunt jucătorul cu numarul: 26 Alte precizări: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.