Jump to content

S4L Denim

Member
  • Posts

    489
  • Joined

  • Last visited

About S4L Denim

  • Birthday 10/08/1999

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/dany.danielos
  • Skype
    PM

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati
  • Hobbies
    Toate

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Recent Profile Visitors

1750 profile views

S4L Denim's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

50

Reputation

  1. Multumesc mult ! O sa o pastrez pe cea a lui CBN DanieL
  2. Nick: [s4L]Denim Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Poate sa fie si alceva , dar in gen ca aceasta poza ! : Tema (In caz ca nu exista o imagine): Medicine Text: Medic: QuiP Age: 14 Phone: 847-1745 Vreau acest text pe imagine , pe portiunea alba ! ( Va rog sa nu stergeti simbolul din dreapta jos ) Dimensiuni: 800x400 sau 800x450 Alte precizari: Multumesc mult !
  3. Nick: [s4L]Denim Rank: Recluta (1) Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Krup ,stii tu problema mea... Am facut cerere unban si acum astept raspunsul ! Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc mult pentru intelegere si daca reusesc sa primesc unban pana la war , fii sigur ca voi fi prezent !
  4. Nu am de gand sa ies pentru ca nu vreau sa mai intru nicaieri, adica nu mai am alte planuri . Eu am iesit din game, vorbim maine si va doresc o noapte buna si sa aveti grija de voi .
  5. Salutare tuturor ! Eu sunt noul coleg ! M-am integrat destul de repede printre voi ,asta pentru ca sunteti deosebiti si multumesc leader-ului pentru sansa acordata (nu te voi dezamagi
  6. ♂○♂☻♂◘♂

  7. Scump domnule ,scump dincolo era mai ieftin :D

  8. Salutare ! Am fost cam inactiv din cauza unor probleme familiare si a scolii ... Am auzit ca in seara asta avem war ? Il batem pe toti ! Sper sa ajung repede de la scoala ca am pregatire azi Succes la comenzi !
  9. Seara colegi ! Cand ma gandesc ca maine e luni , deja imi vine sa ma tai Da doamne sa nu dam nici un test saptamana asta ... Succes la comenzi !
  10. @, Meciul Grecia - Romania s-a terminat cu 3 - 1 pentru ca era un arbitru foarte prost care daca , cadea un adversar pe jos gata dadea fault sau cartonas Orcum n-ai ce sa le faci ... Noobi
  11. Gata am terminat si eu raportul pentru saptamana asta ... Ma duc pe un server de dm sa ma mai antrenez si mai vorbim !
  12. A fost frumos la activitate da' nu prea ... Lume putina , civili care se bagau si IngerBun care e nab si ne strica distractia ... Orcum a fost super ! Poate mai facem , da' sa anuntati pe forum ...
  13. Bafta prietene Succes ! Sper sa ajung ... Acum nu sunt sigur ca mai am treaba pe acasa ... Dar imi voi da toata silinta sa ajung !
  14. Buna ziua ! Bil vreau sa stii ca am rezolvat cu comp-ul dar din pacate trebuie sa instalez toate programele si jocurile pe care le aveam (Da mi-a reinstalat windows-ul si mi-au sters tot si raportul) .Cred ca azi primesc FW pentru raport neprezentat ... Asta e ... Ma voi stradui mai mult de acum inainte ...
  15. Neata colegi , azi e cea mai nasoala zi pentru mine ... TEST LA CHIMIE creca nici 5 nu iau Doamne ajuta ! Cu raportul eu sunt in urma dar vad eu cum il termin Succes !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.