Jump to content

eB Radu

RPG2 Hitmen Agency Leader
 • Posts

  1515
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eB Radu

 1. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrul sancționat: Dumii88. Sancțiunea aplicată: FW Motivul: Statistica luna Septembrie.
 2. Activitatea pe luna August Marius_Glodeanu ai fost cel mai activ membru luna aceasta, o sa primesti un raport optional pe o saptamana la alegere si 1.000.000$ din partea mea. Felicitari!
 3. eB Radu

  Aplicațiile au fost deschise! Aveți timp să aplicați pană pe data de 01.09 ora 20:00. Va recomand sa recititi regulamentul deoarece a fost modificat putin! Cei care au mai putin de 40 de ore jucate[/ga] pe ultima luna vor fi automat respinsi! Folositi noul model: Nickname: Rank: De ce dorești funcția de sublider?: De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Alte precizări: Mult succes!
 4. eB Radu

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1. Faceti o poza cu un lider in fata bisericii din LV. 2. Cumparati un ziar. 3. Mergeti cu un taxi cel putin 5km. Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare (29/08.2022-04.09.2022)
 5. eB Radu

  @ TLG Stefan Vlad trebuia sa folosesti /id player pentru task-ul nr 1. @ TLG Piciu.. jucatorul caruia i-ai dat cei 10k trebuia sa fie de nivel mai mic de 3. @ Towwy Ai fost primul membru care a completat misiunea saptamanii corect, asadar vei primi raport optional. Felicitari!!!
 6. eB Radu

  Nume din joc: radu Mă joc pe serverul: RPG2 O scurtă descriere a animalului de companie: Avea 3 zile in pozele de mai jos, acum are putin mai multe. E al mamei mele, deci oarecum e si al meu. E la vreo 200km distanta asa ca nu am putut sa-i fac poza cu watermark-ul so prin urmare nu partikip, vreau doar sa va fac ziua mai buna! cupla
 7. eB Radu

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1. Donati 10.000$ unui jucator cu level mai mic de 3. (in poza trebuie sa se vada si /id player, pentru level) 2. Dati un /ad in care sa anuntati ca factiunea Hitmen Agency recruteaza. 3. Luati heal de la un paramedic. Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare (22/08.2022-28.08.2022)
 8. eB Radu

  @ BaCsTaBeR.VERiCU Ai fost primul membru care a completat misiunea saptamanii, asadar vei primi raport optional. Felicitari!!! @ Towwy Ai fost al doilea membru care a completat misiunea saptamanii, asadar vei primi raport injumatatiti. Felicitari!!!
 9. eB Radu

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1.Cumparati un ziar 2. Alimentati-va masina la un mecanic (poate sa fie si civil) 3. Treceti pe langa un radar cu 169km/h+ Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare (15/08.2022-21.08.2022)
 10. eB Radu

  @ Towwy Ai primit un raport optional pe aceasta saptamana. Felicitari!
 11. Nume în joc: radu Lider / Sublider al facțiunii: Hitmen Agency Dovada cu taxa plătită: am dovada daca e nevoie Alte precizări:
 12. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrul sancționat: Cristinel Sancțiunea aplicată: Demitere Motivul: link
 13. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrul sancționat: JohnuT Sancțiunea aplicată: Demitere Motivul: Banat.
 14. eB Radu

  Salutare agenti, Au fost modificate urmatoarele reguli in regulament, va rog sa cititi cu atentie: 2.3 Armele pe care le poți folosi la un contract sunt: Sniper; Knife (cuțit), SD Pistol, M4, AK47, MP5 - doar atunci când ținta se află într-o casă/ biz/HQ/primărie. Este permisă folosirea armelor de tip SD Pistol, M4, Ak47, MP5 doar dacă ținta te atacă; Notă: Dacă contractul a fost efectuat cu M4, Ak47 sau Mp5, nu se va pune la raport; Notă: Este strict interzis să folosiți orice armă, cu excepția sniper-ului, pentru a trage în vehiculul țintei. 2.4 Puteți efectua un contract folosind Knife, SD Pistol, M4, Ak47 sau Mp5 doar atunci când ținta se află într-o casă / primărie / business / HQ. Cine este prins că abuzează de armele menționate va fi demis cu 60/60 Faction Punish. 2.17 Membrii facțiunii au obligația să facă contracte cu elicopterele facțiunii, dar le pot folosi și pe cele personale (doar Maverick sau Sparrow). Este strict interzisă efectuare contractelor cu orice vehicul de tip terestru. Cine încalcă această regulă va fi sancționat cu Faction Warn la prima abatere, iar la a II-a abatere veti primi Rank Down. NOTA: Modificarea prezentata va intra in vigoare in 48h.
 15. eB Radu

  Salutare agenti, A fost adaugata urmatoare regula in regulament: 8.2 Comanda [/fvr] se folosește doar atunci când este nevoie și se anunță cu minim 10 secunde înainte de a fi folosită. Cei care vor fi prinși că abuzează de această comandă vor fi sancționați cu AV la prima abatere și FW la următoarea.
 16. eB Radu

  Noul sublider este RVD, felicitari! p.s: -votul lui Cristinel nu s-a pus deoarece el nu are rank 3+; -votul lui Radvany nu s-a pus deoarece el nu face parte din factiune;
 17. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: Filantropul.Lee. Sancțiunea aplicată: demis cu FP - automat de sistem Motivul: Raport de activitate incomplet
 18. eB Radu

  Cei care vor intra la vot sunt urmatorii: 1. Ana +2pct; 2. RVD. +1pct; Daca am gresit cu ceva la punctaj, va rog sa-mi scrieti in privat. Marius_Glodeanu nu a respectat modelul de aplicatie.
 19. eB Radu

  Aplicațiile au fost deschise! Aveți timp să aplicați pană pe data de 29.06 ora 20:00. Va recomand sa recititi regulamentul de mai sus deoarece a fost modificat putin! Folositi noul model: Nickname: Rank: De ce dorești funcția de sublider?: De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Alte precizări: Mult succes!
 20. eB Radu

  Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: BiscuiteDulkeRau Sancțiunea aplicată: FW Motivul: Reclamatie https://www.rpg2.b-zone.ro/factions/report/83935
 21. eB Radu

  Salutare agenti, A fost adaugata urmatoare regula in regulament: 12.26 Membrii de rank 3+ care gresesc o cerere de leavehit/gethit si nu se corecteaza in timp de 1 minut vor fi sanctionati cu AV la prima abatere si FW la a 2-a abatere.
 22. eB Radu

  Salutare Agenti, Duminică, 05.06.2022, ora 21:00 vom organiza o activitate de tipul ''LCS'' alături de facțiunea LSPD! Activitatea va avea loc pe muntele Chilliad. Vehiculele folosite vor fi de tip Ambulance. Premiul va fi în valoare de 750.000$, împărțit astfel: - Locul 1 - 500.000$ + raport opțional; - Locul 2 - 250.000$ + raport înjumătățit; - Locul 3 - raport înjumătățit. Prezența la această activitate este opțională. Nimeni nu va fi sancționat. Încercați pe cât posibil să ajungeți, doresc prezență în număr cât mai mare!
 23. eB Radu

  Salutare, Agenti! Activitatea lunara a fost modificata dupa cum urmeaza: -Minimul de ore jucate pe [/goldaward] este de 12h pe luna. -Sancțiuni membri: Membri care nu au minim 12 ore pe lună vor primi Faction Warn. Membri care nu au minim 6 ore pe lună vor primi Demitere. -Daca aveti inactivitate, minimul de ore este urmatorul: O saptamana = sub 8h FW/ sub 4h Demitere; 2 saptamani = sub 6h FW/ sub 3h Demitere;
 24. Nume în joc: radu Lider / Sublider al facțiunii: Hitmen Agency Dovada cu taxa plătită: https://imgur.com/AxS9jWj Alte precizări: Mult succes!
 25. eB Radu

  Cei care vor intra la vot sunt urmatorii: 1. Marius_Glodeanu +3pct; 2. KeNNeN. +2pct; 3. Luis +1pct; 4. Thames.NEVERGIVEUP +speranta; Daca am gresit ceva la punctaj, va rog sa-mi scrieti in privat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.