Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Wladyslaw

Member
  • Posts

    1398
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wladyslaw

  1. @, Ba k3nt acum am vazut ca esti din Ploiesti, unde inveti?
  2. Treburi dalea importante, mai mult ca sigur are de scris ceva.
  3. @,@@Tortuga S4F, Gata pardafilor, erau literele despartite cu spatiu si presupun ca din cauza aceasta nu mergea sa dati mention. @@Tortuga S4F, Uneori da, alteori nu, in ultima perioada ma confrunt cu un ghinion mare, pierd mai mereu pe 1-2 meciuri.
  4. @, Mda.. ma bag sa-mi fac biletul la pariuri si dupa ma duc la doctor sa imi iau scutire
  5. Neata barosanilor, nu m-am mai dus azi la liceu prea mare sila, mai ales 5 ore de info .N-am mai vazut spam ca asta de multa vreme, imi aminteste de perioadele de nabism din 2013.
  6. Nick: Wladyslaw Rank: 1 From what are you missing(meeting/training/activities/war): war Date: 6/10/2016 Reason: Nu s acasa Number of requests from this week: 1 Other specifications: Deles baftalo.
  7. Felicitari pentru warurile de aseara. In seara asta vreau prezenta foarte mare sa nu ne facem de ras la warul cu vdt. VREAU SA CASTIGAM NEAPARAT WARURILE DE DISEARA SI SA NE CONTINUAM SERIA DE VICTORII. O SA SE SANCTIONEZE DRASTIC ABSENTA DE LA WARURI SI NEASCULTAREA ORDINELOR. DECI DISEARA SA VA VAD PE TOTI IN HQ. O zi placuta sa aveti.
  8. Astazi, 20.09.2016, la ora 19:45 va astept in HQ pentru disputarea warurilor.Prezenta este obligatorie, cine NU poate veni sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat.Absenta FARA cerere de invoire se va sanctiona dupa cum urmeaza mai jos.Se accepta maxim 3 invoiri. Today, 20.09.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who CAN'T come will post a consent request with a good reason. The absence WITHOUT consent request will be punished as fallow.I will accept only 3 consent requests. In cazul in care absentati, veti fi sanctionati dupa sintaxa de mai jos! ______________________ Absent la 1/1 - Faction Warn ______________________ Absent la 1/2 - Avertisment verbal + Amendă 10.000$ Absent la 2/2 - Faction warn ______________________ Absent la 1/3 - Avertisment verbal Absent la 2/3 - Avertisment verbal + Amendă 10.000$ Absent la 3/3 - Faction warn ______________________ Absent la 1/4 - Amendă 5.000$ Absent la 2/4 - Avertisment verbal Absent la 3/4 - Avertisment verbal + Amendă 10.000$ Absent la 4/4 - Faction warn ______________________ PREZENTA OBLIGATORIE. ABSENTAREA SE SANCTIONEAZA DRASTIC. VA ASTEPTAM INTR-UN NUMAR CAT MAI MARE PENTRU A AVEA MAI MULTE SANSE SA CASTIGAM WARURILE DIN ACEASTA SEARA.
  9. VIDENTA WAR 19.09.2016 Datorita faptului ca am castigat toate cele 3 waruri se va sanctiona doar absenta 3/3. Absentii sunt: Freeq
  10. EVIDENTA WAR 15.09.2016 Datorita faptului ca am castigat toate cele 4 waruri se va sanctiona doar absenta 4/4. Absentii sunt: Randy. Freeq
  11. EVIDENTA WAR 14.09.2016 Datorita faptului ca am castigat toate cele 4 waruri se va sanctiona doar absenta 4/4. Absentii sunt: Cosmindouazeci. Freeq Mesia
  12. EVIDENTA WAR 13.09.2016 Datorita faptului ca am castigat toate cele 4 waruri se va sanctiona doar absenta 4/4. Absentii sunt: D.Diesel.[s4F] O.Z.N[nWo]
  13. Felicitari baieti, mi-a placut modul in care v-ati prezentat la warurile din seara aceasta. Ca prima zi de sublider, am incercat sa imi dau toata silinta ca sa castigam warurile. Dupa cum ati putut observa( cei prezenti la waruri), am organizat cat s-a putut de bine si rezultatele s-au vazut. In continuare avem nevoie de prezenta voastra la waruri, fara ea este imposibil sa castigam. M-am uitat peste waruri si am observat ca unii dintre voi faceti scoruri negative la toate warurile, indiferent de adversar, ce vreau sa va spun este ca voi trebuie sa stati cat mai mult retrasi si sa incercati sa trageti in adversar din spatele unui obstacol, in acest fel restul colegilor care se pricep sa traga cu arma si au experienta in mafii sa vor ocupa de eliminarea adversarului de pe turf. Pentru unii dintre voi, cei care nu au experienta, aceasta mafie poate este prima si va este greu la inceput. Sunt total convins de asta, ce este important este sa ascultati de cei cu rank-uri superioare, iar la waruri sa urmati in totalitate ordinele rank 4+ si sa jucati cu cap, sa stati pe pozitii mereu in preajma altor colegi si sa nu muriti aiurea. De luni incolo, avem nevoie de o prezenta de minim 30 la waruri pentru ca sansa de castig a warurilor sa fie cat se poate de mare. Felicitari inca o data pentru mobilizarea din timpul warurilor. Sa ne auzim cu bine luni la waruri. Sa aveti un weekend deosebit.
  14. Astazi, 09.09.2016, la ora 19:50 va astept in HQ pentru disputarea warurilor.Prezenta este obligatorie, cine NU poate veni sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat.Absenta FARA cerere de invoire se va sanctiona dupa cum urmeaza mai jos.Se accepta maxim 3 invoiri. Today, 09.09.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who CAN'T come will post a consent request with a good reason. The absence WITHOUT consent request will be punished as fallow.I will accept only 3 consent requests. In cazul in care absentati, veti fi sanctionati dupa sintaxa de mai jos! ______________________ Absent la 1/1 - Faction Warn ______________________ Absent la 1/2 - Avertisment verbal + Amendă 10.000$ Absent la 2/2 - Faction warn ______________________ Absent la 1/3 - Avertisment verbal Absent la 2/3 - Avertisment verbal + Amendă 10.000$ Absent la 3/3 - Faction warn ______________________ Absent la 1/4 - Amendă 5.000$ Absent la 2/4 - Avertisment verbal Absent la 3/4 - Avertisment verbal + Amendă 10.000$ Absent la 4/4 - Faction warn ______________________ PREZENTA OBLIGATORIE. ABSENTAREA SE SANCTIONEAZA DRASTIC. VA ASTEPTAM INTR-UN NUMAR CAT MAI MARE PENTRU A AVEA MAI MULTE SANSE SA CASTIGAM WARURILE DIN ACEASTA SEARA.
  15. Nume : Wladyslaw Rank :6 Am dat test cu : .Doge Data in care am dat testul : 02.09.2015 Rezultat test teoretic (x/3) : 0/3 Rezultat test practic (x/5) : 3/5 Alte precizari :Welcome. Nume : Wladyslaw Rank :6 Am dat test cu : Randy. Data in care am dat testul : 02.09.2015 Rezultat test teoretic (x/3) : 0/3 Rezultat test practic (x/5) : 3/5 Alte precizari :Welcome. Nume : Wladyslaw Rank :6 Am dat test cu : Wegix Data in care am dat testul : 02.09.2015 Rezultat test teoretic (x/3) : 0/3 Rezultat test practic (x/5) : 3/5 Alte precizari :Welcome.
  16. Aceeasi problema o am si eu, din ce am inteles e problema la placa de baza, mai exact posibil ca unii tranzistori sa se fi ars. Incearca sa scoti placutele RAM pe rand si sa dai drumul la calculator, daca tot nu merge, problema este la placa de baza.
  17. Suntem pe drumul cel bun. Necuratul sa fie cu noi
  18. @, Patroane, totul a inceput de la Kenon. Daca nu vorbea aiurea nu se ajungea la cacatul asta de cearta. A inceput sa sufere pe /c sa ne vedem de orasul nostru ca VOI ne lasati pe noi sa castigam in LS. Newlife a luat partea intregii factiuni spunand ca mai bine ne strangeam TOTI in SP, decat sa jucam unii impotriva celorlalti. De la vorbele astea s-a ajuns la o rusine de scandal. Voi singuri trageti concluziile. Ne auzim in joc.
  19. O mare parte din acest gang este reprezentata de o adunatura de neexperimentati, care nu au nicio legatura cu mafia. Mai intai scapati de acei minusari, porma cresteti activitatea, rezultatele apar in timp. Cei care nu au experienta, ascultati de rank superior, nu mai jucati deschis, stati retrasi si asa in timp capatati experienta. Trebuie sa fiti un colectiv unit, daca voi sunteti dezbinati si va dusmaniti, nu o sa ajungeti nicaieri. Aveti grija de voi! Mult succes, Wladyslaw
  20. Nume : WLADYSLAW Rank : Sublider Am dat test cu : SID99 Data in care am dat testul :29.05.2016 Rezultat test teoretic (x/3) :3/3 Rezultat test practic (x/5) : Alte precizari: Bafta mai departe.
  21. Nume : WLADYSLAW Rank : Sublider Am dat test cu : SID99 Data in care am dat testul :29.05.2016 Rezultat test teoretic (x/3) :3/3 Rezultat test practic (x/5) : Alte precizari: Bafta mai departe.
  22. Nume : [AIM]Wladyslaw Rank : 6 Am dat test cu : SHADOWKING Data in care am dat testul : 24.05.2016 Rezultat test teoretic (x/3) : 0/3 Rezultat test practic (x/5) : 3/5 Alte precizari : Bine ai venit !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.