Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South Wallabee

Member
  • Posts

    401
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South Wallabee

  1. A da... N-am mai citit partea asta, m-am oprit la 2 somatii pt wanted :)))
  2. @GigGs11 Legend de la ce rank se organizeaza filtrele in PD? Asta nu ai spus. Tot 5+ ca mandatele la FBI?
    Da crash daca scri /san fara sa pui ID . Normal ar fi fost sa iti apara un text pe ecran cerand id-ul sau ceva de genu. In rest e ok modul.
  3. Salutare dragi colegi si bine v-am regasit ( pe unii dintre voi ) si gasit pe cei pe care nu-i cunosc :D.
  4. Baaa lasati prostiile si codurile !! Dl kalcor daca dai cu coduri csf.... pacat
  5. Am inteles acum, pare interesanta regula asta, desi nu prea e in favoarea noastra.
  6. Explicat-mi si mie ca-s mai greu de cap. Daca nu sunt dutyy si cineva ma ataca pot sa fug repede sa iau duty si sa-i dau wanted daca am dovezi? Gen sa nu depasesc cele 5 minute.
  7. Csf =)))) orice pd prindeam pe strada ma puneam pe G la el in masina
  8. N-am facut ca luna asta am inceput mai tarziu rapoartele. @South Jomes
  9. @South Jomes la mustata am facut orele 20 in cap, nu mai puteam aseara am jucat 5 h non stop, cand ma duceam la baie dadeam G la cineva sa ma plimbe =)))))
  10. Baa care ma plimba si pe mine maine sa fac orele :))) am 15 ore jucate si-mi trebuie 20
  11. @GigGs11 Legend ce se mai aude cu suspendarea raportului acum de sarbatori ?
  12. Tip de facțiune: toate Sugestie: Să poţi aduce un sublider de afară în fiecare lună si sa ramana si regula cu rank 3 si sa se tina cont de comportamentul si activitatea acestuia in ultimile 5 luni adica (Sanctiuni + ore jucate). Ca exemplu sa nu poti aduce in factiune un sublider cu ban pt coduri in ultimile 5 luni. Sau sa nu pot iaduce in factiune un sublider cu mai putin de 100 ore jucate in ultimile 5 luni. Ideea e sa eliminati pe cat posibil favoritismele si pilele si sa se aduca in factiune oameni care chiar merita. As mai propune ca atunci cand un lider vrea sa-si schimbe subliderii, acestia sa fie votati de catre admini.
  13. @WediN Legend ce ai cu noi ? cu ce ti-am gresit sa pui semnatura aia sa ne sparga ochii ?
  14. Daca se baga pe sleep in urmarire e de non rp? Am apucat sa-i dau 2 /ms-uri, am bubuit si cand sa ma duc dupa el s-a omorat si a bagat sleep. Nu-i faceam post dar are lvl 94 si minte 0
  15. Bafta @WediN Legend s-a dat rollback acum, am avut noroc si nu mi-a luat decat 10 cazane
  16. Nume: Wallabee De la ce vine numele tau ? : Numele meu vine de la o specie de canguri numita Wallaby, am adaptat putin si a iesit Wallabee. Totodata echipa de rugby a Australiei tot Wallaby se numeste.
  17. @WediN Legend N-am vazut oameni ca astia frate, ori sunt ofticosi ori n-au creieri. Cum sa te joci un joc pentru a face rau altora? Pana la urma e un joc, asta inseamna ca vrei sa te distrezi, daca asta inteleg ei prin distractie, sa faca rau altora sau sa strice buna dispozitie a altora, inseamna ca au grave probleme mintale.
  18. @WediN Legend s-au pus tare astia din S4F pe tine :)). Arde-i nu mai astepta
  19. Nick: Wallabee Am dat teste cu: SA25 Rezultatul probei de regulament: 0.5/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome ! Nick: Wallabee Am dat teste cu: K0rgMAGNIFICU Rezultatul probei de regulament: 0.5/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome !
  20. Cand o sa avem si noi 30/40 codati le dam la rifa, pana atunci incercam sa nu pierdem
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.