Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kila

Member
  • Posts

    769
  • Joined

  • Last visited

About Kila

  • Birthday 07/01/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati
  • Hobbies
    Baschet,Ping-Pong,Bere,Fete,Sa:mp,Distractie si tot ceea ce ma face fericit

Contact Methods

  • Skype
    seby.punisher

Previous Fields

  • Real name
    Sebi

Recent Profile Visitors

1009 profile views

Kila's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

57

Reputation

  1. I'm back on RPG3 !

    1. Show previous comments  3 more
    2. Ghita

      Ghita

      Ai gresit, pe RPG2 trebuia.

    3. Kila

      Kila

      Toti au uitat de mine pe RPG2,unul nu ma mai baga in seama,de m-ar mai baga as reveni,mai bine o iau de la 0 si aia e...

    4. MrOvidiu227

      MrOvidiu227

      Eu nu te-am uitat :)) Te astept in NG dar pe RPG2

  2. Dragi Jucatori B-Zone RPG2 Acum 2 saptamani a avut ultima activitate din cadrul evenimentului " National Guard Camp",din motive personale numai pot continua acest proiect si nu il pot lasa pe mana altora deoarece am muncit foarte mult pentru ceea ce am facut.Ultima editie s-a desfasurat cu un event de tip Protect The V.I.P castigat prin bug de FearLLeSs,acesta neprimind premiul. Multa sanatate & pace sufleteasca,voi reveni pe viitor cu astfel de evenimente ca de fiecare data! Astept pareri in continuare despre ce a fost pana acum.
  3. Salut baieti,abia am ajuns acasa,tin sa va anunt ca am renuntat la functia de sublider. Numai am asa de mult timp de sa:mp cum aveam odata,am probleme destul de mari in real life cu liceul,daca nu ma transfer voi ramane si ar cam trebui sa ma zbat toata saptamana aceasta sa rezolv ceva,dupa sa ma pun pe invatat sa iau note la liceul care ma voi duce deoarece nu am decat 3 note acest semestru,cu parere de rau va parasesc dar ve-ti reusi si fara mine. National Guard 4 Life - Always Ready,Always There!
  4. Salut baieti,abia m-am ,ma duc sa mananc & ne auzim in -game.
  5. Salut baieti,am ajuns si eu acasa,vorbim in game.,
  6. Nick :[b4L]Kila Rank:6 Colonel Am sustinut testul cu : Nakid Data testului:10/04/2014 Numarul de greseli:0/3 Admis/Respins:Admis Alte precizari:Bun venit.
  7. Salut baieti,abia am intrat dar ma pun sa dau testele cu cei acceptati!
  8. Salut baieti,abia m-am trezit,dar plec la un tenis de masa,ne auzim mai tarziu.
  9. Salut baieti,Diego,tu esti printesa noastra <3.
  10. Salut baieti,scuzati-mi inactivitatea dar am avut ceva probleme
  11. Nick :[b4L]Kila Rank:6 Colonel Am sustinut testul cu : Ridder. Data testului: 06.04.2014 Numarul de greseli:0/3 Admis/Respins:Admis Alte precizari:Succes.
  12. Salut baieti,am revenit,dar am sa mai fiu inactiv zilele astea,asta insemnand ca am sa intru foarte foarte putin deoarece mai am de rezolvat si cu transferul la liceu...
  13. Neata baieti,ma jur ca numai beau cum am baut aseara. )
  14. Salut baieti,am intrat doar ca sa anunt ca eu azi nu intru deloc deoarece ma duc la bauta,maine ne auzim,bafta. Salut baieti,am intrat doar ca sa anunt ca eu azi nu intru deloc deoarece ma duc la bauta,maine ne auzim,bafta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.