Jump to content

Vlad4Funy

Member
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

About Vlad4Funy

  • Birthday 05/23/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Buzau
  • Hobbies
    Steaua Bucuresti !!!

Previous Fields

  • Real name
    Vladut

Recent Profile Visitors

541 profile views

Vlad4Funy's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

2

Reputation

  1. Nickname: Vlad4Fun Tipul de live (in 3, 4, 5): 3 Nickname-ul participantilor: Vlad4Fun [AIM]Chowder. AdytZZa. RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da. Alte precizari: AdytZZa. = legenda.
  2. Red Dragon Triad

    1. AleeN

      AleeN

      Dairt nograd dre

  3. Nick: Vlad4Fun Rank:1 Data: 25.07.2016-30.07.2016 Nr. de invoiri (facute pana acum): 2 Motiv: Sunt plecat toata saptamana la mare. Alte precizari: Fac cererea aici pentru topicul cu inactivitati este inchis.
  4. Nick:Vlad4Fun Rank:1 Data si ora:22.07.2016 -12:00 Nr. de invoiri (facute pana acum): 1 Motiv: Sunt plecat sa depun dosarul pt liceu . Alte precizari:O să vă descurcați, sper sa ajung macar la ultimele doua waruri sau la toate daca se poate.
  5. Vlad4Funy

    Baieti imi cer scuze ca postez aici deoarece nu mai sunt membru TTB, dar vroiam doar sa va salut si sa va urez bafta in continuare, pentru cei care nu stiu, am luat ban pentru necooperare teste TW de la Stoica care ma pune sa ii descarc 100 de TW-ruri si cu nici unul nu i-a mers sa se conecteze in PC meu, in fine, bafta in continuare si sper sa luati tot LV, ati fost niste colegi .Va salut!
  6. Lumea spune ca sunt codat, dar nu este adevarat.

  7. Vlad4Funy

    Nume: Vlad4Fun Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti: war Motivul: Mia facut mama o programare la dentist si nu ma anuntat pana acum, din acest motiv fac invoirea chiar acum Data: 11.08.2015 Nr de invoiri pe aceasta sapt: 1 Alte precizari: Sper sa reusesti si fara mine Motan, imi pare rau ca nu pot ajunge.
  8. Vlad4Funy

    Nick: Vlad4Fun Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): Ultimele 3 waruri. Motivul invoirii: Trebuie sa plec cu familia in vizita la cineva, o sa dureze vreo 2 ore si nu mai pot ajunge decat la primul war. Data activitatii la care nu poti veni: 7-6-2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): Prima invoire Alte precizari: Nimic
  9. Vlad4Funy

    Neata, acum m-am trezit si eu, sper sa ne luam turfurile inapoi azi, bafta Crysty.
  10. Frumoasa semnatura Penguin, )), ai +1 din partea mea.Ai valoare ce pot sa-ti mai spun.
  11. Vlad4Funy

    Welcome!
  12. Vlad4Funy

    Welcome!
  13. Buna dimineata baieti, acum am intrat si eu, ne vedem mai tarziu in game.
  14. Eu nu il fac saptamana asta, caut inimile, poate termin event-ul.
  15. Buna dimineata colegi, acum postez si eu raportul si ne vedem in game.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.