Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

silvio0827

Member
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

About silvio0827

  • Birthday 08/27/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://silviomy.hi5.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara

Previous Fields

  • Real name
    Silviu

Recent Profile Visitors

1363 profile views

silvio0827's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • 1 Reaction Received
  • 1 Reaction Given
  • 10 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 100 Reactions Given

Recent Badges

1

Reputation

  1. Asta e cel mai silent dintre toate. - la el in HQ - intuneric - nimeni n-a stiut de unde a venit glontul Nume in joc: silvio0827 Rank: 1 Contractul ales: Alin.Amasttid
  2. Nume in joc: Silvio0827 Level: 16+ Varsta(reala): 18 De cat timp jucati pe server: 3 luni Factiuni precedente : Corleone , F.B.I. Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: m-am hotarat sa imi urmez visul De ce doriti sa va alaturati agentiei: imi doresc in aceasta agentie inca din primele zile pe B-zone Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: fiind vacanta,am mult timp la dispozitie Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Killing people for money Nickname-uri anterioare: nu am avut Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Cu siguranta ( doar am terminat 12 clase ) Motto-ul personal: ”Nimic nu poate sta in calea unui om HOTARAT !” Poza cu status: Poza STATS Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Silvio0827 a fost parasit in luna MAI a anului 2010, ramas orfan ( fara parinti ,frati sau neamuri ),in gara unuia dintre cele mai mari orase precum Los Santos. Regasindu-se intr-o lume noua, in care bani sunt mai mult decat o sursa de existenta, s-a angajat sofer de autobuz , castigand primii bani de care s-a bucurat o perioada. Observand ca lumea prefera sa mearga pe jos sau folosind un alt mijloc de transport decat autobuzul , a parasit acest job ,petrecand o perioada buna ca trucker. Pe parcursul vietii sale, Silvio0827 a inceput o afacere cu tranzactii de masini ,iar intr-una din seri a fost contactat de o fata pe nume aNiTa_ ,care a dat dovada de un caracter deosebit printr-un gest extraordinar: i-a facut cadou o licenta de materiale.Din acel moment ( la level 4 ) pana la lvl 9 ,Silvio0827 a lucrat in domeniul dealer de arme din care a facut o multime de bani ( silvio0827 ii este inca recunoscator aNiTe-i pentru fapta savarsita). Dupa level 9 a intrat in mafia Corleone , unde a stat 2 saptamani si cateva zile, dupa care a trecut de partea legii si anume la FBI.Silvio0827 a lucrat de partea oamenilor legii dar acum, la un pas de intrarea in agentia la care visa ( in noptiile friguroase din gara Los Santos ) ,spera sa intre in agentia care il caracterizeaza. Silvio0827 se vede in viitor la biroul unei agentii ,impartind contracte subalternilor sai , o agentie care se numeste HITMAN.
  3. 1. In principiu vorbeam cu amicul meu Shunk,sa cumpar arme,pt ca te-ai bagat in seama sa imi oferi tu,am zis un motiv sa ma lasi in pace. Ma rog,glumele adevarate nu le gusta "omu din popor" 2. Nu cand ai zis sa ies afara ,ai si inceput sa tragi,si nu am intrat in HQ asa cum spui tu. ( " u refuzai fugint incontiniu in HQ " -> gramatica lasa de banuit) 3. In poza din Post nu se vede ca eu v-am omorat, imi pare rau daca doar eu vad diferit . 4. "mi-ar fi rusine sa postez aici in locu tau" -> avand in vedere ca aici ai facut reclamatia si in plus este vorba despre mine in reclamatie ,cum sa imi fie RUSINE sa imi apar propria "piele". Ciudat sa afirmi asa ceva! Nu mai fa reply aiurea,mai bine asteptam raspunsul unuia dintre leaderi care sa lase amprenta finala.
  4. Imi cer scuze pentru ca sunt nevoit sa postez aici,dar Glady m-a pus in aceasta situatie. Asadar ,in legatura cu reclamatia pe care a facut-o Glady impotriva mea ,din acea scurta descriere el iese in avantaj. Am sa va explic cum a inceput: Eram la benzinaria de langa Head Quarter Stracci,aveam de gand sa dau /fill la masina pe care o conduceam. Desigur nu am apucat,pentru ca acest individ din SS mi-a furat masina si a fugit. (n-am fost in Stracci,nu stiu cum e ,dar asa sunt invatati toti membrii sa procedeze? : sa fure masini de la civili -> foarte rau din parta voastra) Dupa ce mi s-a furat masina,am cerut ajutor de la cativa membrii ... ( nu te baga nimeni in seama ) Am ajuns la HQ Stracci,si am vrut sa cumpar arme de la un prieten de-al meu " Shunk ",dar a intervenit Glady " sa imi ofere ",n-a vrut sa imi vanda,dupa care m-a omorat ca eram pe trotuarul din fata de la HQ Stracci. M-a omorat pe neasteptate,eu scriam mesaj,si m-am trezit pe jos -> mort ; n-am apucat sa fac SS. Am revenit cu masina de la casa lui Spawn (acolo unde locuiesc) la HQ Stracci ,n-am ajuns bine acolo si Glady mi-a furat masina,l-am rugat sa coboare,m-a refuzat ->Poza 1 | Poza 2 In poza pe care a pus-o Glady in acest post al lui,eu nu vad sa-l fi omorat nici macar sa trag in el. Intentionez ca prin acest reply, sa luati masuri pt acesti 2 membrii scapati de sub control. Am sa mai vizitez acest forum,sa vad cum s-a rezolvat problema! Multumesc
  5. Vezi ce se intampla daca nu dai detalii clare despre ceea ce trebuie facut. Sa inteleaga fiecare cum sta treaba,ce are de facut ,si care este premiul.Aceste elemente sunt esentiale la un eveniment,ca sa fie atractiv. Ma rog,fiecare cu realitatea lui.
  6. Cred ca nu am incotro Am decis sa merg sa : beau un pahar cu apa,sa imi fac patul,sa ma schimb in pijamas ,si sa trag pe orizontala ( ceva de genu: __o ) E si maine o zi,sper sa ma trezesc avand contul unbanned. Va salut pe toti!
  7. pffuuu,,, shit sper sa nu dureze atat si in cazul meu daca ar putea sa rezolve azi ar fi super
  8. Daca ar putea sa il contacteze careva pe Alin ( in-game ) sa verifice unban list ca sa imi dea acces. Va rog mult,vreau sa ma apuc sa lucrez sa fac ceva bani:)
  9. Fratiilor,iar am luat ban cand am bagat bani in atm. Este o problema cu acest incident. Mi s-a mai intamplat recent,cand s-au baga masini personale ultima oara. Offf si iar tre sa astept....
  10. Video-ul intitulat : "culmea sexului oral" l-am vazut mai demult... e foarte tare frate )) EDIT: Noapte buna fratiilor, daca plecati toti,oricum la ora asta se culca gainiile.
  11. Event OVER Castigatorul eventului : Joker_MD Va multumesc pentru participare! Close TOPIC
  12. Purice -> acceptat Caramel -> acceptat stefann -> acceptat IoN_Galusinschi -> acceptat Cu conditia ca veti respecta regula cu privire la inscrierea peste limita maxima admisa,care presupune o taxa dubla de inscrire adica - > $20.000 Eventul se tine azi la ora 22:00 ,cu conditia sa nu am probleme gen: sa pice netu,sa nu fiu acasa si in primul rand sa fiti prezenti minim 15 payeri!
  13. -Nick-ul tau : silvio0827 -Level-ul tau : 11 -Promitem sa respectam regulile impuse : Da -Suntem de acord sa fim sanctionati cu warn/ban daca nu vom asculta organizatori : Da -Alte precizari : nu -Stilul de Lupta: Ciobanesc
  14. Bun,reprogramez , sper sa fie toata lumea de acord. Duminica ora 22:00 Va adresez o intrebare celor inscrisi: Este toata lumea de acord cu aceasta reprogramare a eventului? Va rog sa faceti un reply cu un raspuns:)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.