Jump to content

Seriakon

Member
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Seriakon

  • Birthday 10/04/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chiajna, Ilfov

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Seriakon's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Telefonul pare foarte bun, la toate capitolele, fapt ce ma mira putin, deoarece nu stiam Motorola ca fiind o marca foarte buna de telefoane.
  2. Da, stau departe, cam la 9-10 km de scoala, si fac 40-45 de minute, depinde de trafic.
  3. In general apelez la colegi, in principal la prietenii mei buni din clasa sau la cei care se pricep mai bine la materia respectiva. Profesorii de multe ori nu iti dau atentie, sau baga un pretext de genul "in ora ce faceai?", iar parintii, in general, sunt cam "outdated"....
  4. Cel mai tare prof din scoala este profesorul de muzica. In ore profu' ne povesteste despre viata unui compozitor sau ceva, si e alegerea noastra daca suntem atenti la ora sau nu, atata timp cat stam cuminti. De altfel, notele ni le pune pe cat de cuminti suntem la ora. Daca mai pari si putin interesat, te-ai scos cu 10 usor. In plus, face foarte multa caterinca la ore...
  5. Ma simt in siguranta deoarece circul mult cu autobuze si tramvaie aglomerate, si sunt sigur ca, cu atata lume, nu are ce sa mi se intample. Cand merg singur pe strada, mai ales seara, dar nu numai, devin foarte paranoic si speriat.
  6. Nu am emotii... Daca am invatat, am o atitudine gen "va arat eu cum se face"..... Daca nu, deja trec pe modul "da-o naibii de treaba, sunt mort"
  7. Nu, prefer sa iau toate proteinele si vitaminele de care am nevoie mancand mancare sanatoasa, nu niste chimicale extrase.
  8. 1. Ce telefon mobil detineti in prezent - In prezent detin un Samsung Galaxy Y. 2. Care a fost primul vostru telefon mobil - Primul meu mobil a fost Nokia 3310 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent - Samsung. 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil - Android 2.3 Gingerbread 5. Ce retea de telefonie folositi (optional) - Vodafone 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta - Telefonul, in comparatie cu cele de ultima generatie, lasa de dorit la capitolul performanta, in sensul ca nu merg multe jocuri cu grafica bunicica, cum ar fi Subway Surfers sau Agent Dash. Totusi, pentru mine, e perfect. Muzica se aude in casti tare si clar, face poze decente, si se apasa usor, deci nu face fite in scrisul mesajelor numerelor de telefon, etc etc... Este un telefon mic si gros, fapt care il face rezistent. Daca are si o carcasa de protectie, nu mai e nicio sansa sa il spargeti. Daca vreti un telefon mic, care sa isi faca treaba minima, la un pret acceptabil, il recomand. Aici este si o poza cu el.
  9. Ce parere aveti despre perifericele (tastaturi, mice, casti etc...) Gembird? Eu unul le folosesc, mi se par foarte bune pentru pretul lor, poate mai bune decat firme precum Genius sau A4tech, dar nu sunt prea rezistente. Voi ce spuneti? Le-ati folosit? Daca da, cum vi se par?
  10. Eu sunt la liceul Spiru Haret din Bucuresti, anul asta am intrat.
  11. Seriakon

    [MUSIC] - Rock

    Eu in general ascult toate felurile de rock, de la Beatles si CCR pana la Amon Amarth sau Slipknot.... Cred ca as putea spune ca cel mai mult imi plac trupele Bon Jovi, Guns n Roses si Europe.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.