Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Covrigel

Moderator: Politics
 • Content Count

  1615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

280 Extraordinary

About Covrigel

 • Rank
  asoidjaodigfghdnghdjiok
 • Birthday 12/07/2000

Contact Methods

 • Website URL
  usr.ro
 • Discord
  Ragdish#8799
 • Instagram
  nasta_stefan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Râmnicu Vâlcea
 • Hobbies
  Politics

Previous Fields

 • Real name
  Stefan
 • RPG1 Nickname
  Covrigel
 • RPG2 Nickname
  Putregai

Recent Profile Visitors

9483 profile views
 1. Nick: Covrigel Rank: 3 Ma invoiesc de la: war Dată activitatii: 18.02.2020 Motivul: Sunt la dentist si nu stiu daca ajung la timp A catea invoire pe saptamana este?:1/2 Alte precizari: Multumesc!
 2. Covrigel

  Eu zic ca USL va reveni, sunt fortati de configuratia parlamentara. Cred ca n-a mai fost niciodata in istoria romaniei o configuratie asa de stransa. Efectiv fiecare vot cu miza mare trece/este respins la muchie.
 3. Covrigel

  Cu putin noroc poate se ajunge la alegeri anticipate (insfarsit). Tare imi este ca PSD va vota guvernul PNL pentru a le evita (daca ar fi sa ne luam dupa ultimele sondaje, PSD ar pierde cel putin jumatate din locurile in parlament!)
 4. Nick: Covrigel Rank: 2 Mă învoiesc de la: war Data activităţii: 07.02.2020 Motivul: Sunt plecat A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: Nu castigati, arunc cu drit in voi
 5. Covrigel

  Prin "statut politic mai ridicat" vrei să spui o putere mai mare a clasei politice asupra cetățenilor prin divizarea societății cu mesaje populiste și targetare a celor indeciși și neinformați, în așa fel să voteze după cum spun cei care aruncă mai mulți bani în lobby. Pe plan macroeconomic, Londra pierde nu numai locul său privilegiat in Spațiul Economic European (EEA) - cel mai bun acord comercial cunoscut în întreaga istorie, despre care nu se știe multe prin cetățenii de rând, ci și puterea decizională în acel for, care putea fi folosită în avantajul lor.
 6. Covrigel

  https://knowyourmeme.com/memes/deep-fried-memes - aparent comunitatea nu e la nivelul asta
 7. Covrigel

  te omor buna mema, marx ar fi mandru
 8. Nick: Covrigel Rank: 1 Mă învoiesc de la: war Data activităţii: 24.01.2020 Motivul: am niste treaba A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: succes
 9. de-ti scap o stanga iti cad ochelarii aia

  1. Show previous comments  2 more
  2. zL KuKy

   zL KuKy

   deti scap un percut iti moare pc

  3. Syko

   Syko

   mr.zmoc deti scap o stanga faci ca lamborghini bumbumbumbum

  4. zL KuKy

   zL KuKy

   deti scap o stanga siko iti ia foc casaa

 10. Covrigel

  Sustin USR deoarece este ceva nou, nepatat de coruptia urmasilor comunistilor. M-am inscris in USR cand am implinit varsta de 18 ani si nu regret, am cunoscut oameni carora nu ai ce sa le reprosezi indiferent de viziuni.
 11. Covrigel

  O strutocamila intre socialism si liberalism, deci social-democratie (progresist, nu conservator cum este PSD-ul). Cred ca statul trebuie sa reglementeze cat mai multe domenii pentru a oferii cat mai multa libertate indivizilor. Cred ca cea mai logica abordare in a starpii saracia este sa dai efectiv bani la oameni, pe "degeaba". Nevoia de productivitate este una naturala, dovedita in diferite studii, oferind ajutor social poate ca vrei avea 50,000 de lepre care nu vor face nimic ci doar ii vor bea (problema asta poate aparea si din faptul ca se dau prea putini bani; sa amintim ca VMG este de doar ~250 de lei de persoana in gospodarie, da, o pereche de adidasi noi), dar 25,000 se vor apuca de munca (evident, in timp indelungat, 5 ani poate). Cei 25,000 vor putea produce lejer cat consuma cei 50,000 (avand in vedere ca ajutorul social este ceva proportie din minimul pe economie), un calcul simplu ne va arata ca economia creste mai repede avand 25,000 care lucreaza comparativ cu 0 care lucreaza. Sa amintesc ca legislatia in vigoare nu permite angajarea celor care au sub 8 clase (care este tot esecul statului roman pentru ca nu a oferit conditiile necesare), iar majoritatea beneficiarilor de VMG nu au 8 clase. De asemenea, pentru VMG sunt necesare 30 de ore/luna de munca in folosul comunitatii. Beneficiarii VMG au scazut in doar un an in numar de ~20,000, deci fie ~20,000 de oameni au murit ori si-au gasit un loc de munca. (sursa noi 2018 noi 2019) Ma consider un activist pentru drepturilor omului. Omul este un animal care a reusit sa ajunga in pragul in care viata este de nepretuit, si nu doar atat, dar are si drepturi garantate inviolabile si inalienabile. Deci fara exterminarea oamenilor, ci toleralea lor, educarea lor. (am vazut niste idei hilare pe forumul asta de multe ori) Vreau sa vad o Uniune Europeana unita si care respecta cultura regiunilor (pe care o face deja), poate voi trai sa vad o federatie europeana. Culturile pot trai indiferent de ce granita a trasat un jmecker acum sute/mii de ani, dovada vie sunt minoritatiile. Siria este exemplul perfect de comunitati care tin la culturile lor, au ajuns la un razboi pentru asta. Se poate spune ca sunt contra-granite. Ma pozitionez impotriva oricarei idei extremiste deoarece societatea in intregul ei nu se poate schimba radical, toate "experimentele" istorice arata asta. Italia (dreapta), Romania (stanga) sunt exemple bune de esuare a schimbarilor radicale, fie de stanga fie de dreapta. Opozitia nu poate fi fortata sa taca, trebuie sa existe un consens intre toti reprezentantii societatii! Sustin antreprenorii si companiile mici si sunt impotriva monopolului de piata.
 12. Covrigel

  Am ales mai multe pentru ca am incredere selectiv in diferite articole. Totusi Epoch Times si MEDIAFAX mi se par cele mai obiective si care chiar incearca sa para impartiali. Evident ca verific stirile importante pentru mine in mai multe surse (si alea, tot credibile - n-o sa caut pe sputnik ceva niciodata de exemplu, doar daca vreau sa fac o lucrare pe tema populismului sau influentele rusesti vreodata ). Totusi, facand putin offtopic, nu pot sa nu ma pun in pozitia unui jurnalist tocmai iesit de pe bancile facultatii. Vreau sa fiu cel mai bun si impartial jurnalist. Ce fac? Ma angajez la o redactie d-asta de fake news, schimb domeniul sau poate chiar imi fac un blog/redactia mea. Pentru ca mai mult ca sigur trusturile credibile sunt deja pline ochi. Daca voi ajunge la redactia de fake news imi va fi afectata credibilitatea printre cititorii mai exigenti si informati? Voi mai avea vreodata sansa sa intru in trustul credibil dupa ce am cumulat experienta? Si acum intervine viziunea mea socialisto-moderna si spun ca domeniul nu este reglementat corect si din frica de a se imbarliga cu libertatea presei (pe care o sustin si o consider o frica rationala, prefer sa existe 15 Atene 3 decat o singura emisiune de stat), dar si probabil pentru ca este unul dintre acele domenii care ii afecteaza pe toti fara sa isi dea seama.
 13. Dai log out de pe sv pt 5 min boss

  1. Show previous comments  3 more
  2. RelaXx S4F

   RelaXx S4F

   ce rank aveai cand ai iesit din s4f ultima data?

  3. Covrigel

   Covrigel

   nu mai stiu :))

  4. RelaXx S4F

   RelaXx S4F

   mno, atunci iti dau ca si la restul in timp 😂😂😂, sa imi lasi pm cu nr de tel daca vrei pe wapp

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.