Jump to content

DocFather

Member
  • Posts

    2707
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by DocFather

  1. Cei doi fericiti castigatori ai misiunii de saptamana aceasta sunt: @AgentFLY666 si @Narcys15. Felicitari baieti!
  2. Misiunea Saptamanii 12.08.2019-18.08.2019 Premiul 1 : Raport Optional săptămâna viitoare și $200.000. Premiul 2 : Raport înjumătățit săptămâna viitoare și 150.000$. Misiunea consta in cerintele: - Trebuie sa urcati pe muntele Chiliad din orasul San Fierro cu un vehicul de tip STRETCH (limuzina). - Vehiculul trebuie sa fie de culoare roz. Puteti posta o singura data in acest topic. Nu se accepta editarea lui. Model de postare al Misiunii: Nume:i. DocFather (numele vostru) Rank: Assistant Chief (6) (Rank-ul vostru) D ovada: - Link-ul IMGUR de la Poze : Alte informații: Ce doriti voi. Puteti incepe Efectuarea Misiunii incepand cu data de 13/08/2019 ora 12:00 AM. Misiunea se incheie in data de 18/08/2019 ora 20:00 PM. Pozele se incarca pe Imgur. Pozele trebuie sa contina numele vostru, al serverului, ora si data. Postarile trecute de data precizata sau inainte de data precizata nu vor fi luate in considerare.
  3. » Nick: DocFather » Rank: 5 » Echipa: SWAT » Data: 20.07.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Activitate » Lipsesc din motivul: Este ziua unui prieten si o sa fiu la gratar. » Alte precizari?: Succes!
  4. Nickname-ul meu: DocFather Rank-ul meu: 5 Am fost sanctionat cu amenda pentru: 6) Vorbe aiurea pe chatul [/d]( Cele cu Wrong ) -> 30,000$. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/UY5e3yL Alte precizari: Nu sunteti interesanti daca dati amenzi!
  5. » Nickname: DocFather» Level: 112» Rank: 5» Motivul: Vreau sa alerg dupa infractori si sa ii arestez pe cei ce incalca legea si fac crime.» Alte precizări: Da, nu am.
  6. » Nick: docfather » Rank: 5 » Echipa: roads » Data: 02/02/2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Ședință » Lipsesc din motivul: sunt plecat din oraș și nu am cum sa ajung. » Alte precizari?: Nu
  7. » Nick: docfather » Rank capitan » Echipa: Rutieră » Data:. 18.01.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta » Lipsesc din motivul : Sunt plecat în oraș la ora aia. » Alte precizari?: Da, nu am.
  8. Ho-Holy shieeeeeet

    S-au cocosit...

    Prea multe puicute dupa aur si argint!!!

     

     

  9. "Viața de cartier are o limită pe care

    Dacă nu o bagi în seamă, pleci devreme la culcare!"

     

     

    Plozii ăștia cu praf de președinte pe voi, băgați la cap versurile melodiei. ;)

  10. Lejer de seara!

     

     

  11. "Unii se pierd in timp, nu inteleg nimic!"

     

     

  12. "Fara bani de dat pe fite,

    Fara p*zde naspa-n anturaj e prima mea conditie!"

     

     

  13. Nick: DocFather. Data: 11.08.2018 Rank: 5 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): piko Am fost sanctionat pentru: caps pe f Dovada cu [/fdeposit]: Alte precizari: Dovada vie de ce o ia serverul la vale.
  14. Nick: DocFather.Rank: 5Data sedinţei/activității: 13.08.2018-ora 21:00Motivul absenţei: Mai mult ca sigur nu voi fi acasa la ora aia.Alte precizări: Da.
  15. DocFather

    Gura PSD

    Ce plictisitoare ar fi viata noastră fără hateri, smr. Pe lângă această poză, care pentru majoritatea e amuzantă, ori alții râd din respect că cineva si-a pierdut timp considerabil sa facă această poză, mai sunt si unele comentarii care pur și simplu mă fac să râd:)). Vă vine să credeti că am ajuns să fim criticati de niste copii de 14-15 ani că atacam un partid politic fără să avem habar despre ce se întâmplă. Mai întâi să primiti dreptul la vot, abia apoi să veniti să ne luați în barcă pentru glumele de genul. Dacă aveati suficientă capacitate mentală și erati destepti, așa cum vă recomadati pe aici, ați fi trecut cu vederea că ăsta e sau nu un meme sau că e sau nu o glumă bună, și vă vedeati de treaba voastră, maturilor. #viataeplictisitoarefarahateri. <3
  16. DocFather

    Gura PSD

    @Aryenteqdaca ne crezi că o ora jumate ne-a luat să facem toată chestia asta... Inițial mi-a venit mie ideea, stateam si mă plictiseam maxim, era super cald afară, și n-aveam ce face (asta pentru cei ce spun că am prea mult timp liber). M-am apucat să "scriu". Când am ajuns să fac D-ul, am văzut că încep să mi se despawneze masinile... Mi-am băgat picioarele, după am chemat niste colegi să mă ajute, ne-am grabit, ne-am încadrat in timp, și ghici ce, cand să urcam mai la înălțime, era vremea aia urâtă, si imi intra textura de la morii aia negri in cadru, si n-am avut cum sa facem pozele. (Nu aveam nebunia aia de mod care schimba vremea) ... Am așteptat sa se schimbe vremea. S-a schimbat pe la :55, incepem iar sa "scriem", după ce am facut vreo 3 litere, ne-am adus aminte ca la fix se da fvr automat.. =))))) si dupa payday a ieșit asta.. Deci o adevărată comedie, mai ceva ca în filmele cu proști. Multumim pentru aprecieri, iar pentru hateri cu "gluma e de pe vremea lui bunicul", îi invit sa se duca pe Junimea să scrie lucrul asta la fiecare postare în parte.
  17. Hai ca a facut si Doc o activitate in factiune daca e =))))  https://imgur.com/a/07CcdXe

  18. SF Taxi va recomanda o activitate asemanatoare si in factiunea voastra! -> https://imgur.com/a/07CcdXe Succes!
  19. Activitate (4.08.2018) organizata de DocFather. alaturi de: RaduNCL, .Mar1us si Georgee.35. -> https://imgur.com/a/07CcdXe Lista castigatorilor -> https://imgur.com/pWxPWYq
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.