Jump to content

Salvatore007

Member
  • Posts

    1195
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Salvatore007

  1. Brothers, v-am pupat, mi-a făcut plăcere. Dacă revin cu activitatea, ne mai auzim pe server. Mult succes, multă baftă și distracție, aveți grijă de facțiune, Xy de voi și voi de el. Captain Salvatore007 last call: Stay safe. Transmission ended.
  2. Name: valerro Rank: 4 (LV Dispatcher). Evidence: P.S: (Parcarea la Maverick e top) -> https://imgur.com/a/7cA97SP
  3. Re. Ciao a tutti 👊 Come se dice in Romania, come state ragazzi?
  4. - Nume: Salvatore007 - Rank: 4. - Doresc functia pentru ca: Vreau sa ajut factiunea și membrii noi. - Alte precizări: Multumesc.
  5. - Nume: Salvatore007 - Rank: 3. - Dovada: https://imgur.com/a/KZTdcF4 - Informatii suplimentare: Mulțumesc.
  6. - Nume: Salvatore007. - Rank: 3. - Vreau in echipa: SWAT. - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da. - Alte precizari: Power Rangers.
  7. Name: valerro Rank: 4 (LV Dispatcher). Evidence: 1. https://imgur.com/a/CpORDwb
  8. - Nume: Salvatore007 - Rank: 3. - Dovada: https://imgur.com/a/LWtjnLq - Informatii suplimentare: Mulțumesc.
  9. Salut guys. What's up everybody? Let's revive this group, shall we?
  10. - Nume: Salvatore007 - Rank: 3. - Dovada: https://imgur.com/a/Zt2LeRM - Informatii suplimentare: Mulțumesc.
  11. Name: valerro Rank: 3 (LV Cabbie). Evidence: 1. https://imgur.com/a/tO5Gptt 2. https://imgur.com/a/cBp6DIL 3. https://imgur.com/a/nymSoyF
  12. Name: valerro Rank: 3 (LV Cabbie). Evidence: 1. https://imgur.com/a/mVDV94o 2. https://imgur.com/a/K5hDCLO 3. https://imgur.com/a/HT0KK8m Model : Nume+data: x pe data de // Teoretic: x/3 // practic: x/5 // teren 4/4 Nume + data: Levi. + 26/06/2022 // Teoretic: 0/3 // practic: 0.5/5 // teren 4/4
  13. - Nume: Salvatore007. - Rank: 3. - Dovada: -> LINK HERE <- - Informatii suplimentare: Mulțumesc.
  14. - Nume: Salvatore007. - Rank: 3. - Dovada: https://imgur.com/a/qLlNwl7 - Informatii suplimentare: Thanks!
  15. Nick-ul tau: Salvatore007 Server: RPG1. Descrierea bugului: Sunt la ziua 10/14, dar pana azi nu am primit cei 600 GOLD, care se presupune ca se primesc la day 7. Screenshot(s): Se poate verifica la tranzactiile de pe RPG / soldul de gold de pe cont. Thank you, daca mai e nevoie de ceva, let me know please.
  16. - Nume: Salvatore007 - Rank: 2. - Dovada: -> LINK HERE <- - Informatii suplimentare: Vreau locul 3, dacă se poate, cei 100.000$. Mulțumesc!
  17. Numele din joc: Salvatore007 Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: Pe scurt, ea este Hera și are vârsta de 4 ani. Este un ciobănesc caucazian cât un urs, dar în ciuda dimensiunii ei, este foarte blândă, prietenoasă, calmă, jucăușă și foarte energică în special cu oamenii dragi ei cât și nouă familiei. Iubește ploaia, să se joace în ploaie, să sară în bălți și să se murdărească până'n bot, exact ca un copil mic căruia nu-i pasă că se murdărește și nu are nici un stres. Deși iubește apa și ploaia, este un spirit sălbatic în sensul că le iubește pe cale naturală, dacă vine vorba de baie, să o spăl, fuge de mănâncă pământul. Iubește mâncarea, dar nu-i prea plac legumele. Este veselă tot timpul, iar atunci când dau de momente grele, mereu mă face să uit de tot cu blândețea și dragostea pe care o arată, se pune pe mine, se așează pe picioarele mele și nu-mi dă pace până nu vede că zâmbesc și sunt fericit, fără griji, la fel ca ea.
  18. Pare oke legalizarea la infinite run pentru cei din mafie si de folos, dar faza cu warurile de sarbatori nu o inteleg, in fiecare an warurile de sarbatori au fost anulate acum v-ati trezit sa faceti sondaj....acum serios cine sta de craciun, anul nou sa intre la waruri? Cred ca doar aceaia care sunt no liferi stau de sarbatori sa intre la waruri....parerea mea ca warurile de craciun nu-si au locul.
  19. Nick: SalvatoreNOCHEATS. Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 20.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: Prima Motivul învoirii: Am niste treaba si nu cred ca ajung pana la 21. Alte precizări: Daca ajung voi intra.
  20. Nick: SalvatoreNOCHEATS. Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:14.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 motivul invoirii: A venit unchiul meu din Italia si trebe sa ma intalnesc cu el. Alte precizări: Sper ca ma intelegi
  21. Nick: SalvatoreNOCHEATS. Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:05.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:2/2 Motivul învoirii: O problema neplacuta in familie....v-am explicat si in acel pm.. Alte precizări:Imi pare rau bafta.
  22. Nick: SalvatoreNOCHEATS. Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:04.09.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 Motivul învoirii: O problema neplacuta in familie....n-am ce sa fac. Alte precizări:Bafta
  23. Seara bună! Ce mai faceți? Cum merge treaba, raportul, distracția, vara? Toate cele? Nu am mai postat de ceva timp pe aici.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.