Jump to content

South Faker

Donator
  • Posts

    2813
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South Faker

  1. Dupa 3 ani de zile in care joc, Doamne ajuta, v-a venit mintea la cap... excelente idei, pacat ca atunci cand jucam nu a fost asa, s-a abuzat incontinu si inca se abuzeaza de alegerea liderului cu voturi masluite, sa iti obligi membrii sa voteze x membru pentru leader, sa pui pe lista pe cine ai chef tu etc.... sper ca de acuma in colo nu va mai fi la fel. @Leventhe, ai maxima dreptate in ceea ce spui, eu am stat 2 ani si 3 luni in paramedics, in ultima luna am fost degradat la rank 4 pentru ca jucasem doar 20 ore.. in luna precedenta, leaderul nu ma suporta.. + nu am fost nici o data leader pentru ca in paramedics, clanul [ToV] cam luase toata puterea si se vota pe pile, se cerea de catre leaderii care renuntau sa fie pusi pe lista exclusiv membrii tov..., cum ai spus tu despre eS. Este foarte greu sa lupti contra astora care au cunostinte... si daca lasi doar adminii level X sa voteze sa zicem, crede-ma pot fi mai multi dintr-un clan sau sa fie prieten cu leaderul si sa zica pe cine sa voteze.. e chiar hard, n-am idee ce regula de vot ar trebuii pusa ca sa nu se mai abuzeze.. (Sper ca ai inteles ce am zis, e 2 noaptea si sunt cam obosit, sper ca m-am exprimat corect ).
  2. @, astept FW, nu neglijez materile de bac pt. warurile voastre.
  3. Nick: FAKER Rank: 1 Data la care nu poti veni: 13.12.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Am teza la mate Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: N-am.
  4. Nick:Faker Rank:1 Data la care nu poti veni:09.12.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):War Lipsesc din motivul:S-a luat curentul, mor de nervi :/ e asa de 20 minute, daca se porneste intru pt. waruri. NUmar de invoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Am facut invoirea de pe tel, succes la war sper sa pot intra.
  5. Nu o sa ajung pe primul war ma tinut 30min in + la meditati... vin din celalalt capat de oras ?
  6. Salutare, eu sunt noul vostru membru, sper ca nu am dezamagit la primul war si sper sa ne intelegem. Seara faina si Have fun this weekend!
  7. Nick: Mr.Alexutz13 Factiune:TTC Mesaj: Vreau sa ii felicit pe toti care se afla pe aceasta lista. foarte urat din partea ta sa ma scoti de pe lista de legende, foarte, foarte josnic .
  8. Fara suparare, pt. toti cei absenti cu tot felul de scuze, cred ca, cu totii aveti teleofane inteligente smartphone-uri. Nu cred ca va era greu sa puneti o invoire de pe telefon si daca veniti cu scuza ca nu aveati net, sa activezi netul si sa pui invoire te costa cativa centi maxim 50 centi-2 lei.. Nu cred ca e momentul sa mai bagati scuze de rahat ca de ce nu ati putut venii la sedinta. Asta e parerea mea. @South Paul cred ca esti deacord cu mine. Si tu
  9. Hopa, Duminica avem sedinta. Imi va face mare, mare placere sa particip si eu la sedinta, deabea astept sa vina duminica sa ne intrunim cu totii in Hq si sa fim un adevarat grup. Seara faina Tow Truck Company!
  10. Nume: Mr.Alexutz Rank: 4 Candidatul testat: HopeLess Rezultat proba teoretică: 0.5/3 Rezultat proba practică: 0/3 Rezultat final:Paul_ decide Alte precizări: Bine pregatit! Felicitari!
  11. Ce mai fac baietii? Eu ma pregatesc sa merg la party la mine-n oras https://www.facebook.com/eventsABC/?fref=ts&ref=br_tf. Sa aveti o seara placuta. Nu am mai postat pe aici de cand am intrat cred .
  12. Avand in vedere ca sun in pasnica sunt deacord cu acest program, dar daca nu as fi, as fi zis nu. Ganditi-va ca astia care nu suntem no-liferi, avem o viata sociala/prietena la ora 8 suntem afara, cel putin eu de pe la 7-8 pana la 12 noaptea sunt in oras, etc. Cel mai ok ar fi fost sa fie pus programu de war toata vara de la 16 la 18.. atunci chiar toti sunt treji si nimeni nu e afara la ora aia, la ora 1 e prea detot, nici n-apuci sa te trezesti ca ai war. Succes.
  13. Eu nu vorbeam neaparat despre sanctiune, ci despre faptul ca Rey ti-a dat FW pentru limbaj pe /f cand tu ai /r. Cum mai merg treburile pe aici? Toate-s bune?
  14. Salutare soldateilor. Cum o mai duceti voi? Nu, nu am uitat de voi si nici nu o sa uit. Btw, Aragaze, poti sa fii mandru, cred ca esti un jucator unic. Singurul membru din istoria NG-ului care a luat Fw pentru limbaj pe /f . Yenoh cum merge cu functia de lider?
  15. Mna, am trait-o si pe asta. Acum ca mi-am atins scopu pot sa mor linistit. Va urez sarbatori fericite tuturor impreuna cu familia si cei dragi.
  16. Retrag cele spuse mai sus, nu mai vreau certuri si alte minuni. Sa fie pace-n lume!
  17. Buna dimineata soldati. Dupa cum stiti in aceasta saptamana raportul este optional. Dar cu totii stim ca la jail este nevoie de activitate mereu si nu il putem lasa gol niciodata. Ca urmare, eu si cu Cyo ne-am gandit ca sa va ambitionam si sa rasplatim atat bestu la rank 1 cat si bestu la rank 2+. Membrul NG care face best la rank 1 va fi rasplatit cu suma de 50k. Membrul NG care face best la rank 2+ va fi rasplatit cu suma de 50k.
  18. Parca spuneai ca ai terminat cu chestiile astea. Poza ta cand eu am scrid pe /r este de cand eram in satul de PB iar tu mi-ai zis ca am AV dupa ce am luat crash in timpul exercitiului de la Four Dragons, de ce m-ai anuntat atunci si nu imediat dupa? Mi-ai zis de AV cand am zis pe /r "Am tras in manechinii de la dragons si am luat crash" iar tu imediat dupa ai zis ca am AV. Daca era pentru fraza din satu PB de ce nu ai zis-o atunci? Dupa antrenament mi-ai zis ca am luat AV pentru fraza cu crash iar acum spui altceva, interesant. Parca am vorbit ceva dupa antrenament eu, tu si Peiu, dar vad ca an discutat degeaba si tu iarasi incepi, aiurea.
  19. Tu te legi de saracu ca are skin de politist dar ca tu ai skin dr niho-niho e ok ma? Btw, astazi sedinta si antrenament, va ţuc.
  20. Ai uitat sa precizezi ca au nevoie si de licenta de zbor. A plecat ai fratele meu in Serbia, o sa fiu singur acasa in weekend, dam petrecere.
  21. @@yenoH, uite dovada ca baiatu ala a avut rob.
  22. Stau bine, am fost de 4 ori la condus, legislatia merge bine. Nu am omorat inca pe nimeni deci, spun eu ca e ok. In seara asta am planuit sa joc samp, te bagi?
  23. El trage tare acuma, doar n-ai vazut ce a zis Peiu?
  24. Nick: Zsolti6 Data sancționării : 14.03.2015 Membrul sancționat : Ionut_M | Thomass Sancțiunea primită : AV Motivul : Raport anulat. Dovezi(doar dacă este cazul)! : - Alte precizări : - Nick: Zsolti6 Data sancționării : 14.03.2015 Membrul sancționat : Nowerbach Sancțiunea primită : FW Motivul : Raport neprezentat. Dovezi(doar dacă este cazul)! : - Alte precizări : -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.