Jump to content

cristiix

Member
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cristiix

  1. Salut bobo, doresc sa deschid impreuna cu 2 prieteni un nou server de SA:MP la tine pe comunitate. RPG5 este deja pus in discutie? Daca esti interesat, astept mesaj.

    1. Show previous comments  13 more
    2. Maschinengewehr42
    3. HERMENOTIS EGIPTEANU

      HERMENOTIS EGIPTEANU

      d-abea astept sa discutam detaliile eu si cu domnul administrator la rpg10.b-zone.ro, KAPPAROYAL.

    4. Tweenzy ToV

      Tweenzy ToV

      @TLG KAPPA, vin si eu cu 50 E pentru fondator, ce zici? :)

  2. Macar pe topicul asta sa fim mai activi, daca pe cel de TFG nu se intampla nimic
  3. Am ales, multumesc frumos tuturor, aveti +1.
  4. Display Name: cristiix Doresc: avatar Link către ultima cerere făcută: Imagine: https://i.imgur.com/RGGTjwm.jpg Tema: - Text: Text-ul principal cristiix, iar undeva mai mic XO Dimensiuni: 150x250 sau 150x300 Alte precizări: ms
  5. E vara, lumea nu prea mai sta in casa. Asta a spus si Bobo, ca in timpul vacantei de vara numarul de playeri scade.
  6. O sa-l aleg pe cel al lui @Mentosan, multumesc tuturor.
  7. Deja se vorbeste mult si prost si s-a deviat foarte mult de la subiectul topicului. De la aberatii cu playeri de level 5 care o sa aiba CNN-ul (care este de level 35) pana la codurile din mafii. Si inca ceva, NU AVETI CUM SA FRAUDATI SISTEMUL deoarece NU PUTETI VINDE CASA SAU BIZ-UL SUB PRETUL PE CARE L-ATI IMPRUMUTAT, de exemplu: te-ai imprumutat cu 2kk si ai cumparat un biz cu 20kk, pretul cel mai mic cu care poti da biz-ul este de 2kk (acesti bani vor merge inapoi la banca, cu sau fara dobanda, acest fapt se stabileste daca aveti sau nu cont premium). Si ganditi-va ca banca va poate imprumuta cu 25% din valoarea reala, totala cum vreti voi s-o luati, nu se va imbogati nimeni peste noapte cu ajutorul acestui sistem.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.