Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Puiu Alin

Member
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

3 Followers

About Puiu Alin

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Puiu Alin
 • RPG1 Nickname
  Puiu Alin

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Puiu Alin

  Nick: Puiu_Alin Level: 59 Vârstă (reală): 27 Sex (real): masculin Vechime pe server: 9 ani !!! RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand as vrea sa ma prezint, ma cheama Puiu Alin, sunt din orasul Bucuresti si joc pe b-zone din anul 2009. In toti acesti ani, am fost in cateva factiuni unde am legat prietenii si am continuat sa tin legatura si sa imi ajut prietenii! Imi doresc sa fiu primar deoarece, consider ca am mare experienta pe aceasta comunitate, imi place sa socializez si sa imi ajut aproapele. Sunt un tip corect, serios, imi place sa fiu in centrul atentiei si imi place sa ajut pe cei aflati la nevoie. Oricand puteti conta pe mine! Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru jucatori intentionez sa: ii ajut pe cei care au nevoie sa ii indrum pe drumul cel bun, si sa le ofer sprijin neconditionat. Taxa va fi de 1$ , voi organiza zilnic relatii cu publicul, adica in mare parte voi vorbi cu fiecare jucator in parte ( ma refer la cei de level mic) adica incepatorii, vor putea veni la primarie pentru sprijin! Ii voi invata tainele jocului si ii voi invata in primul rand cum sa isi castige banii!
 2. Puiu Alin

  Nickname: Puiu_Alin Rank: 5 Culoare voastra:MARO 0
 3. Puiu Alin

  Nick: Puiu_Alin Rank: 4 Nick-ul reclamatului: Stefan_Rednic Level-ul reclamatului: 8 MyStats bar a reclamatului: Descriere: DM Dovezi: http://imgur.com/a/sSeZI
 4. Nick: Puiu_Alin Rank: 3 Motivul absentei: Sunt la serviciu. Data activitatii/sedintei: 24.04.2017 Alte precizari: Multumesc de intelegere.
 5. - Nume: Puiu_Alin - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Interviu Special - Numele celorlalți participanți (dacă există): Roden - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Astept live-ul.
 6. Puiu Alin

  Eu sunt la serviciu. Ce sa facem bine!!! Cu raportul cu getgift. Ma mir ca nu am avut raport optional zilele astea.
 7. Nick: Puiu_Alin Rank: 3 Motivul absentei: Am probleme cu internetul si merge foarte greu. Data activitatii/sedintei: 08/04/2017 Alte precizari: Va multumesc
 8. Nume: Puiu_Alin Nivel: 55 Rank: 3 De ce aplici pentru echipa de asasini?: Aplic pentru echipa de asasini, deoarece vreau sa merg dupa cei care sunt pe lista neagra a factiunii din care fac parte si sa incerc sa ii fac plateasca black listul. De ce crezi că este importantă munca în echipă?: Munca in echipa este importanta, deoarece lucrand in echipa munca este mai usoara fiind mult mai organizata si bine pusa la punct fiecare stie ce are de facut.
 9. Puiu Alin

  Nickname: Puiu_Alin Rank: 2 Culoarea: Verde
 10. Nick: Puiu_Alin Rank: 1 Motivul absentei: Sunt la serviciu. Data activitatii: 11.03.2017 Alte precizari: Multumesc de intelegere!
 11. Puiu Alin

  Salut dragi colegi, sunt nou in aceasta frumoasa factiune, si incerc sa ajut cat pot cu transportul de persoane, vreau sa ii multumesc liderului nostru pentru sansa acordata si testarului care a avut rabdare cu mine. Sper sa ne intelegem bine sa fim uniti si sa nu avem conflicte.
 12. Nume: Puiu_Alin Rank: 3 Perioada Concursului: 07-02-2017 - 10-02-2017 Răspuns întrebarea cu Nr 1: Milostenie - Este un gest crestin, de a face bine aproapelui tau aflat in nevoie fara a astepta nimic in schimb din partea acestuia. Răspuns întrebarea cu Nr 2: Milostenie - Milostenia crestina este de doua feluri: trupeasca : consta in, sa hranim pe cei flamanzi, sa adapam pe cei insetati, sa imbracam pe cei goi, a merge in vizita la cei bolnavi, a ingropa pe cei morti. Iar milostenia sufleteasca consta in faptul in a-i invata pe cei nestiuitori,a ierta celor care ne-au suparat, a suferi cu rabdare nedreptatea. Răspuns întrebarea cu Nr 3: Trupeasca - A-i vizita pe cei inchisi, a-i adaposti pe cei straini si a da de baut celor insetati. Sufleteasca - a ierta pe cei care ne-au suparat, A ne ruga Lui Dumnezeu pentru cei vii si pentru cei plecati dintre noi, a-i mangaia pe cei mahniti. Răspuns întrebarea cu Nr 4: Conditiile necesare pentru ca faptele de milostie sa fie bineplacute Lui Dumnezeu, dupa parerea mea ar fi ca aceste fapte trupesti cat si cele sufletesti ar trebui facute cu toata dragostea fata de aproapele nostru, cel care are nevoie de ajutorul nostru neconditionat, si ajutandu-l pe cel in nevoie il multumesti pe Dumnezeu prin faptele bune de milostenie. Acestea trebuie facute cu sufletul deschis catre Dumnezeu, pentru a putea fii primite. Un punct de vedere referitor la întrebările concursului: Imi plac genul acesta de intrebari cu tema religioasa, datorita faptului ca sunt intelepte, ne aduce mai aproape de Dumnezeu, ne pune mintea la contributie si mi-ar mai place acest gen de concurs. Mai doriți astfel de concursuri? Da. Ce părere aveți despre premiul oferit la concurs ” Raport Opțional”? Este foarte bine. Alte nelămuriri/întrebări: Sper ca ce am spus eu sa fie corect, tu fiind in acest domeniu sti mai bine decat noi. Intrebari nu am, insa tine te rog minte cateva cuvinte: Ce tu ierti, tie ti se sterge! ''Dumezeu a dat, Dumnezeu a luat fie numele domnului binecuvantat.
 13. *Nick: Puiu_Alin *Rank: 3 *Data sedintei/evenimentului: 05.02.2016 *Motivul absentei: Sunt la serviciu. Nu am cum sa ajung la sedinta. Daca era Sambata sau Luni aveam cum intra. *Alte precizari?: Sperv sa fiu inteles.
 14. Puiu Alin

  Nu am avut eu timp saptamana asta ca te faceam. ?
 15. Puiu Alin

  Eu sunt la serviciu pana diseara la 12:00. Ce sa fac nu am ce sa fac. Bine ca am reusit sa termin raportul. Voi aveti idee cand se afiseaza raportul pe saptamana trecuta?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.