Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

ROBBEN ToV

RPG Helper
 • Content Count

  1215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

514 Fantastic

About ROBBEN ToV

 • Rank
  🐐🚴

Profile Information

 • Hobbies
  Cycling / Tennis

Previous Fields

 • Real name
  rahoo
 • RPG1 Nickname
  ROBBEN

Recent Profile Visitors

4254 profile views
 1. ROBBEN ToV

  <<< Editia cu numarul 14 a fost castigata de @C o l o n e l u L. Felicitari! >>> <<< Pentru a 15-a editie a acestui concurs aveti de realizat un contract pe un jucator aflat in masina factiunii.>>> HINT: factiune pasnica. Informatii: - poza trebuie sa fie facuta ca la testul de intrare (cu tinta pe jucator cand moare); - dovezile le incarcati pe imgur.com; - premiul acestei editii este de: $250.000 Model de postare: Nickname: Rank: Dovezi: Alte precizari: Spor !!
 2. ROBBEN ToV

  Nick-ul tau: ROBBENServer: RPG1Descrierea bugului: 1. Masinile de la bunker se suprapun cu cele spawnate pentru civili. >> https://imgur.com/a/63zWyrF 2. Daca am un ajutor la aprovizionare si il scot in timpul misiunii de la ajutor el inca ramane in misiune. >> https://imgur.com/a/O1Wl1aq 3. Am primit fail, pe motivul ca am stat AFK mai mult de 1 minut, instant dupa ce am luat misiunea. >> https://imgur.com/a/UrDa7Bb 4. Daca avem la dispozitie 20,25,30 de minute pentru finalizarea misiunii, de ce primim fail daca stam 1 minut AFK? Este problema fiecarui jucator cum isi gestioneaza acele minute.Screenshot(s): -
 3. ROBBEN ToV

  O sa fie adaugat pe BL pentru DM aiurea.
 4. ROBBEN ToV

  <<< Editia cu numarul 13 a fost castigata de @South Termi. Felicitari! >>> Distanta era 333.3m, iar Termi a fost cel mai aproape [337.7] <<< Pentru a 14-a editie a acestui concurs aveti de realizat un contract pe un jucator aflat intr-un sat/orasel.>>> HINT: locatie de rob. Informatii: - poza trebuie sa fie facuta ca la testul de intrare (cu tinta pe jucator cand moare); - dovezile le incarcati pe imgur.com; - premiul acestei editii este de: $250.000 Model de postare: Nickname: Rank: Dovezi: Alte precizari: Spor !!
 5. ROBBEN ToV

  <<< Editia cu numarul 12 a fost castigata de @C o l o n e l u L. Felicitari! >>> Skinul pe care trebuia sa-l detina jucatorul era ID 250. <<< Pentru a 13-a editie a acestui concurs aveti de realizat un contract de la o anumita distanta.>>> HINT: distanta este mai mare de 300m, dar mai mica de 350m. Informatii: - poza trebuie sa fie facuta ca la testul de intrare (cu tinta pe jucator cand moare); - dovezile le incarcati pe imgur.com; - premiul acestei editii este de: $250.000 Model de postare: Nickname: Rank: Dovezi: Alte precizari: Spor !!
 6. ROBBEN ToV

  Ce bani castiga? =)) =))
 7. ROBBEN ToV

  <<< Editia cu numarul 11 a fost castigata de @South Kisame. Felicitari! >>> <<< Pentru a 12-a editie a acestui concurs aveti de realizat un contract pe un jucator cu skin "Starter".>>> HINT: Skinul respectiv trebuie sa fie detinut de minim 10.000 de jucatori. >> https://www.rpg.b-zone.ro/stats/skins Informatii: - poza trebuie sa fie facuta ca la testul de intrare (cu tinta pe jucator cand moare); - dovezile le incarcati pe imgur.com; - premiul acestei editii este de: $250.000 Model de postare: Nickname: Rank: Dovezi: Alte precizari: Spor !!
 8. ROBBEN ToV

  O sa fie adaugat pe BL cu 1 AV
 9. ROBBEN ToV

  O sa fie adaugat pe BL cu 1 AV.
 10. ROBBEN ToV

  <<< Editia cu numarul 10 a fost castigata de @South Kisame. Felicitari! >>> Contractul trebuia realizat pe un jucator aflat in zona CNN LS. <<< Pentru a 11-a editie a acestui concurs aveti de realizat un contract pe un jucator aflat intr-un vehicul de culoare calda.>>> Informatii: - poza trebuie sa fie facuta ca la testul de intrare (cu tinta pe jucator cand moare); - dovezile le incarcati pe imgur.com; - premiul acestei editii este de: $250.000 Model de postare: Nickname: Rank: Dovezi: Alte precizari: Spor !!
 11. ROBBEN ToV

  Am patit si eu astazi de 2 ori la primul circuit, din a 3-a incercare a mers (daca era alt circuit nu mai terminam). Apasam stanga/dreapta si acea bara nu reactiona, mergea tot drept si continua sa mearga si prin "pereti".
 12. ROBBEN ToV

  Nu este ceva de durata si oricum se intelege ce a vrut sa spuna..
 13. ROBBEN ToV

  O sa fie adaugat pe BL cu 1 AV.
 14. ROBBEN ToV

  <<< Editia cu numarul 9 a fost castigata de @sLoww. Felicitari! >>> Contractul trebuia realizat pe un jucator aflat intr-un Infernus. <<< Pentru a 10-a editie a acestui concurs aveti de realizat un contract pe un jucator aflat intr-o zona foarte populata. >>> HINT: Los Santos Informatii: - poza trebuie sa fie facuta ca la testul de intrare (cu tinta pe jucator cand moare); - dovezile le incarcati pe imgur.com; - premiul acestei editii este de: $250.000 Model de postare: Nickname: Rank: Dovezi: Alte precizari: Spor !!
 15. ROBBEN ToV

  Nickname: ROBBEN Rank: 6 Doresc să înscriu facțiunea: Hitmen Agency Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Sigur. Alte precizări: Normal.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.