Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

ROBBEN ToV

VIP
 • Content Count

  1261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

549 Fantastic

About ROBBEN ToV

 • Rank
  🐐🚴

Profile Information

 • Hobbies
  Cycling / Tennis

Previous Fields

 • Real name
  rahoo
 • RPG1 Nickname
  ROBBEN

Recent Profile Visitors

4713 profile views
 1. PREZENTA ACTIVITATE 21/11/2021 Tip activitate: MarathonData si ora: 21.11.2021 21:00 Prezenta:
 2. ROBBEN ToV

  Învoirile au fost acceptate.
 3. PREZENTA ACTIVITATE 07/11/2021 Tip activitate: PUBG ArenaData si ora: 07.11.2021 21:00 Prezenta:
 4. ROBBEN ToV

  Învoirile au fost acceptate.
 5. ROBBEN ToV

  Nume: ROBBEN RPG Bar (mic): Fotografie: Descriere: La o partida de pescuit. Alte precizari: Daca nu castig e blat, bineinteles!
 6. PREZENTA ACTIVITATE 24/10/2021 Tip activitate: Hide'n'seekData si ora: 24.10.2021 21:00 Prezenta:
 7. PREZENTA ACTIVITATE 10/10/2021 Tip activitate: Find&BringData si ora: 10.10.2021 21:00 Prezenta:
 8. ROBBEN ToV

  Invoiri acceptate!
 9. PREZENTA ACTIVITATE 26/09/2021 Tip activitate: GunGameData si ora: 26.09.2021 21:00 Prezenta: Prezenti: Invoiti: Absenti:
 10. ROBBEN ToV

  ATENTIE !! Aveti dreptul sa va invoiti doar de la una din cele doua activitati lunare obligatorii. Cei care ati avut invoire si la activitatea anterioara din aceasta luna, nu mai aveti dreptul la o alta cerere de invoire: @sOuNdy @South CsT @Tiblerone ToV @M a r i o @Kenan ToV @KiWo04 @South StrikeWolf @Gabriel2k18 Restul.. Invoiri acceptate !
 11. ROBBEN ToV

  @@ JOB TRUCKER @@ Propun modificarea jobului Trucker in felul urmator: Incepi o cursa [ex: Creek LV] de la locatia actuala [Blueberry]. Dupa ce ajungi la checkpoint in Creek LV, primesti un alt checkpoint intr-o alta locatie de pe mapa, m-am gandit la cateva locatii AICI. Cand ajungi la urmatoarea locatie primesti banii pe cursa finalizata + o alta cursa random. - Vad mult mai benefic si mai atractiv sistemul asta, este plictisitor sa mergi pe acelasi traseu de N ori, majoritatea jucatorilor aleg mereu aceleasi curse, cea mai scurta sau cea mai lunga. @@ ROB SOLO @@ Propun o modificare la rob solo: Daca tot nu exista posibilitatea sa scapi de wanted, sa existe o sansa 50/50 sa nu primesti wanted.. exista si jafuri perfecte. Fie aceasta sansa sa depinde de timpul in care spargi seiful, fie sa faci ceva inainte de patrunde in casa/biz, pentru a te face nevazut.
 12. ROBBEN ToV

  1. Adaugarea unui crate in care sa adaugi masinile personale de care nu ai nevoie [un/tradeable] si in functie de valoarea lor sa poti castiga un alt vehicul untradeable. Ex: adaugi vehicule de 8kk, ai sansa sa castigi Hotring, Monster, Maverick. Sau sa nu aiba toata lumea de castigat, se pot adauga si vehicule mai ieftine, Stuntplane, Sparrow, Packer. - Adaugarea unor noi cutii, jucatorii care sunt activi mereu au cam deschis tot si nu au ce sa castige mai bun. 2. Propun mutarea a 2-3 joburi ilegale/populare in SF. Daca joburi precum Arms Dealer / Drugs Dealer se desfasoara DOAR in San Fierro, automat orasul o sa fie mult mai populat. Asa poate o sa ajute si bizul PUBG (†) la care s-a muncit destul de mult. 3. Joburi: - Modificarea jobului Taietor de lemne, locatia de drop sa fie mutata in actuala padure din zona The Panopticon ( https://imgur.com/a/Z6NKsTb ), acea zona pare mult mai potrivita pentru zona de drop. - Modificarea jobului Arms Dealer precum jobul Chimist. Sa mergi intr-o anumita zona unde sa prelucrezi armele, urmand apoi sa mergi la Gunshop sa le vinzi. 4. Adaugarea unor evenimente care sa inceapa automat la fiecare payday, precum LMS/LCS de la B-day unde cei clasati pe locurile 1-3 sa castige un anumit numar de puncte. Cand ajungi la un anumit numar de puncte sa invarti o roata/deschizi un crate de unde poti castiga RP, rob points, level up, gold, skinuri, bani, experienta, etc. - Adaugarea mapei de la LCS B-days la bizul Race Arena. 5. Propun adaugarea optiunii de a pune hidden pe avionul Dodo, a fost premiu la maraton.
 13. PREZENTA ACTIVITATE 12/09/2021 Tip activitate: Last Man Standing pe SHAMALData si ora: 12.09.2021/21:00 Prezenta: Prezenti: Invoiti: Absenti:
 14. ROBBEN ToV

  Invoiri acceptate !
 15. ROBBEN ToV

  Gabblue a fost adaugat pe BL cu 1 AV pentru DM aiurea. Dovada: https://postimg.cc/jnbQ4khj
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.