Jump to content

MS SyNySTeR69

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About MS SyNySTeR69

  • Birthday 01/09/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati
  • Hobbies
    Matematica,Biologie,Astronomie si SAMP

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Paul

MS SyNySTeR69's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

6

Reputation

  1. Eu invat la Scoala Gimnaziala Grigore Mosil din Galati.Nu este nici exceptionala nici cea mai proasta din oras .
  2. Nu am nu-mi doresc si nici nu vreau sa am !
  3. La cele care merita efertul cum ar fi matematica,biologie,fizicz,cimie .
  4. Eu unul nu ma duc cu mancare la scoala,mananc lapte si corn mi-e mila ca ni le dau de geaba ...
  5. La mine depinde de materie.Sunt unii profesori care sunt pur si simplu intimidanti.La inceput ma balbai dar dupa vreo 2 3 intrebari nu mai am nimic pentru ca stiu ca am invatat .
  6. Eu as spune ca doar vointa de a vrea sa scapi de ea este destul pentru a-ti indeplinii aceasta dorinta . Recomanda Dieta Dukan celor cu slabiciuni la pofte .Insa,de noi depinde daca vrem asta sau nu ... !
  7. Foarte interesant ! Ma bucur ca am citit acest topic !
  8. Eu personal ascult Heavy Metal si cred ca omul spune despre personalitatea unei melodii nu melodia despre om .
  9. Salutari tuturor ! In primul rand, felicitari celor care au reusit sa intre in factiune ! Sper sa ajungeti cat mai seriosi ,nu va descurajati de la un FW ... In al doilea rank felicitari celor care au luat rank up ,BRAVO VOUA ! Si in al trelilea rand in curad voi face o sugestie pentru adaugarea a noi vehicule in paramedics,cand am sa va spun eu,dati un +1 pentru a ma sustine ! Cam atat am avut de zis o zi frumoasa in continuare !
  10. Nick-ul tau: SyNySTeR69 Prenume: Paul Varsta: 13 ani si 9 luni Locatia: Galati Ocupatie: Scoala , Fete si B-zone , metin2 Hobby-urile tale: Ascult muzica Interese: Sa ma tin bine de scoala si apoi in timpul care imi ramane distractie . O descriere despre tine: Ma numesc Paul , am 13 ani si locuiesc in orasul Galati. Sunt pasionat de Puzzel-uri 3d si ador sa ies cu prieteni in oras sau cu prietenele.In concluzie sunt un baiat descurcaret si ambitios. De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la S4L Denim ( colegul meu ) Alte precizari?: Va pup papa !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.