Jump to content

JuSTiNtiMe

Member
  • Posts

    553
  • Joined

  • Last visited

About JuSTiNtiMe

  • Birthday 09/23/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.justin-gabriel.com
  • Skype
    valoare.talent

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dalga
  • Hobbies
    B-Zone

Previous Fields

  • Real name
    Justin

Recent Profile Visitors

2547 profile views

JuSTiNtiMe's Achievements

Regular

Regular (8/14)

75

Reputation

  1. @, gata si cele 500 de posturi.
  2. Nick: Justin * Rank: 2 * Motiv: Robberi <3 * Alte precizari: Multumesc!
  3. JuSTiNtiMe

    La multi ani! Valoare te asteptam mai repede acasa ca nu se mai poate cu factiunea asta, numai figuranti. Aaaa, salut baieti!
  4. JuSTiNtiMe

    Nick: Justin[ZEW] Rank: 1 Data war-urilor: 14.07.2014 - 17.07.2014 ScreenShot cu /stats inainte de war-uri: http://imgur.com/DlmoNSy,hMlDwqi,HxpI1Vb,RLD7Klq#3 ScreenShot cu /stats dupa war-uri: http://imgur.com/luJylHl,7XZDL1z,g9cxqnU#2 Numarul de materiale consumate(Luni/Marti/Miercuri/Joi): Aproximativ 50.000 - 55.000 Alte precizari: Imi cer scuze pentru ziua de luni in care am uitat sa fac screenshot la /stats dupa war-uri.
  5. Nickname-ul tau: Justin[ZEW] Nickname-ul celorlalti participanti (daca exista): Miska Level-ul tau: 43 Level-ul celorlalti participanti (daca exista): 36 Tipul de interviu (in 3, 4, 5, cu alti lideri, pentru ocazie speciala, etc.): In 2 cu ocazia ca ne-am reapucat de B-Zone Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru toti participantii: Subiect de discutie (daca nu exista, intrebarile vor fi standard): Faptul ca ne-am reapucat de B-zone Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Da Alte precizari: Multumim!
  6. DATE REALE Nume : Iustin Varsta : 14 Educatie (Generala/Liceu/Facultate) : Momentan ma aflu intre clasa a VIII-a si clasa a XI-a, inca nu am aflat la ce liceu am intrat. Oras : Bucuresti Ce hobby-uri ai? : Imi place foarte mult domeniul IT Auto-caracterizare (minim 40 de cuvinte) : Salut! Ma numesc Iustin, sunt din Bucuresti si am 14 ani. Sunt un baiat prietenos si imi place foarte mult sa ajut oamenii. Sunt pasionat de tehnologie, dar si de fotbal. Pe viitor imi doresc sa termin Colegiul National I. L. Caragiale din Bucuresti si facultatea Politehnica. Mi-as dori sa ajung un inginer sau un programator. Ce inseama o familie pentru tine ? : O familie este un grup format din mai multi oameni care se iubesc si se ajuta reciproc. Care este motto clanului ? : "Other things may change us, but we start and end with family" DATE VIRTUALE Nickname : Justin Nickname-uri /Conturi anterioare : [RTS]Justin, Justin32 Level (minim level 15) : 42+ De cat timp joci SA:MP pe B-Zone : Un an si 3 zile. Factiunea din care faci parte si rankul pe care il detii (daca este cazul) : Civil Factiuni anterioare : News Reporter, Paramedics, SFPD, LS Taxi, RDT. Ai fost demis dintr-o factiune ? De ce ? : Da am fost demis pentru inactivitate din SFPD (Capacitatea...) Clanuri anterioare : RTS Ai fost demis dintr-un clan? De ce ? : Da, din S4F pentru inactivitate (Capacitatea...) Poza cu [/stats] : http://i.imgur.com/wiKEJbA.jpg Poze cu Ajail, Mute, Warn, Ban logs de pe site : http://imgur.com/NZLG2vg,xUXNOK9,dD17lUv,ikk15K0 Warning points pe forum : 3 Ce alte jocuri mai joci : NFS Rivals, CS GO, Fifa 14, Watch Dogs, Wolfenstein The New Order De unde ai aflat de Safe 4 Family ? : De la Ynna De ce doresti sa intri in Safe 4 Family ? : Pentru ca am fost demis din cauza capacitatii. Cu ce crezi ca poti ajuta Safe 4 Family ? : Activitate, acum ca am terminat cu examenele, seriozitate si munca Ati citit regulamentul general ? : Da Esti de acord sa adaugi tagul " S4F " inaintea numelui, pe forum ? : Da Ai avut antecedente cu vreun membru S4F ? : Nu Esti constient ca suntem un clan in care distractia este pe primul loc ? : Da Vei respecta regulamentul si toti membrii clanului ? : Da Alte precizari : Dupa cum am spus si mai sus imi cer scuze pentru incativitate, dar am avut examene si nu am putut intra CONTACT Yahoo! Messenger : impuls_me Skype : iustin.gabriel1 Facebook (optional) : https://www.facebook.com/IustinGabriel23
  7. Salut tuturor! Ce mai faceti?
  8. Ba tu vrei sa te bat este?

  9. Raportul de activitate cu numărul: 1 Numele membrului: Justin Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 07.05.2014 - 10.05.2014 Număr de licențe suspendate: 2 => http://imgur.com/z0WIAe9,IMOGvlS Număr de amenzi date: 46 => https://plus.google.com/photos/111539304516298232810/albums/6011826334093147009?banner=pwa http://imgur.com/pI0n17F Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 => - Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 1 => http://imgur.com/iql5WxQ Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 50 Alte menționări: nu am.
  10. Neata baieti! Am rezolvat si cu tag-ul. Ce mai faceti?
  11. @ cum pot pune si eu un .gif la profile photo? @, pai la moderator am stricat toate topicurile legate de muzica, filme, seriale si am stricat fiecare regulament si liderul l-am lasat printr-o poza si un video in care am jucat cu aimbot . E o comunitate frumoasa dar nu o sa aiba un viitor deoarece este Christian a.k.a Krysty din News Reporter acolo. Nu poti face nimic cu ala... e un !@%^ si !^#&@%.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.