Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Andrew Danny

Member
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andrew Danny

  1. Salut, imi cer scuze ca voi pleca, dar sunt nevoit sa plec umpic de acasa, aveti grija de voi si Sarbatori Fericite !
  2. Nu am raport, si la raportu trecut m-am invoit si acum nu cred ca mai merge... Imi pare rau ca nu am avut timp sa il fac, sper sa resusesc saptamana asta
  3. Neata baieti, acum m-am trezit si eu si vreau sa ma apuc sa termin raportul astazi, bafta la vandut licente tuturor ! Ne auzim in game !
  4. Salut ! Bafta in TTB @@D4nYe1, ! In rest ce mai ziceti ce mai faceti ? p.s. spuneti-mi si mie cum se numeste melodia aia din Fast & Furious care a fost dedicata pentru Paul Walker ! ??
  5. Neata baietii, acum m-am trezit si eu si am plecat la un interviu, uratimi succes , ne auzim mai pe seara in game!
  6. @, Mersi mult pentru urare ! Acum am venit si eu de la shoping ) ca femeile si m-am logat in game....ne auzim acolo! Cius Cius !!!
  7. @, e bine si atat decat deloc , dar nu conteaza suma, conteaza gestu oricum mersi mult ) astept maine transfer cand voi intra in game
  8. Salut baieti, am avut si eu niste probleme, dar o sa intru de maine in game....sper sa imi termin raportu si sa fie totu ok ! P.S. Va astept cu cadourii multe maine ) ca e ziua mea :> NU UITATII : 30.11.2013 - Sf. Andrei ))) si numele meu : Stoian Andrei Daniel ! Asa ca )) sa nu va fac poza la buletin )
  9. Pai ce sa fac si eu @, ca altcv mai bun nu am de facut decat sa o ard aiurea, mie imi vin bani acasa ))))))))))))))))) asa da job )) Na, fiecare cum poate )
  10. Neata baieti ! Cum vi se pare prima zi de zapada , mie nu imi place deloc e mare frig si astazi stau acasa la caldurica )...... Ne auzim in game , bafta la cei care trebuie sa mergeti la scoala/munca ))))
  11. Salut baieti ! Eu am avut o zi incarcata si foarte de cacat, acum ma bag la un film si in pat ca numai pot de oboseala, daca e ne auzim in game, cius cius :* P.S. Bafta la corectat @, !
  12. Nick: Andrew. Level: 12 Factiune: School Instructor Ce doresti sa le spui: Va felicit pe toti pentru ceea ce sunteti, niste legende dupa cum se pare in School Instructor, ma bucur ca fac si eu parte din aceasta factiune cu unii dintre voi (Valy, CjLeon si RzR.Marius), sper sa raman cat mai mult timp alaturi de voi si sa ne intelegem cat mai bine ! Va urez mult succes in continuare !
  13. Neatza baieti/fete ! Ce faceti ? Eu acum m-am trezit si am postat si eu raportul, sper sa fie bine....mrg, ne auzim mai tarziu in game, bafta !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.