Jump to content

otheLo friptuRica aKa A20

Member
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

About otheLo friptuRica aKa A20

  • Birthday 04/08/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad,Romania

Contact Methods

  • Skype
    -

Previous Fields

  • Real name
    Ion

otheLo friptuRica aKa A20's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

26

Reputation

  1. http://forum.b-zone.ro/topic/258173-propunere-d-transfer-departament-transfer/Salut am facut o propunere care ne-ar putea fi de folos atat noua cat si la celelalte departamente. Daca crezi ca ajuta ofera un +1. P.S: Nu dati report. Multumesc.
  2. http://forum.b-zone.ro/topic/258173-propunere-d-transfer-departament-transfer/Salut am facut o propunere care ne-ar putea fi de folos atat noua cat si la celelalte departamente. Daca crezi ca ajuta ofera un +1. P.S: Nu dati report. Multumesc.
  3. http://forum.b-zone.ro/topic/258173-propunere-d-transfer-departament-transfer/Salut am facut o propunere care ne-ar putea fi de folos atat noua cat si la celelalte departamente. Daca crezi ca ajuta ofera un +1. P.S: Nu dati report. Multumesc.
  4. http://forum.b-zone.ro/topic/258173-propunere-d-transfer-departament-transfer/o propunere care ne-ar putea fi de folos atat noua cat si la celelalte departamente. Daca crezi ca ajuta ofera un +1.
  5. La cei care nu va convine sistemul nou de raporturi ganditi-va numai ca nu veti mai avea rapoarte anulate si nu veti mai lua AV asa de usor. O sa fie bine sper.
  6. Hai noroc, eu sunt semi-noul vostru coleg A20 zis si codatul. Sper sa ne inteleg si sa luam LS impreuna.
  7. New Jeneral Peiu, gg pentru reusita. Sper sa te descurci in noua functie si sa o tii cat mai mult.
  8. Silence imi pare rau de tine nab, ai fost un leader bun mi-ai dat rank 3.M-am simtit bine.Speram sa stai sa imi dai si urmatorul rank dar na aia e.Aaaa dat si mi-ai dat si 2 FW. Multumesc si pentru alea. Sper sa te reintorci si speram sa nu ia hawk leader )))))))). Glm hawk calmeaza-te
  9. I-ai tocat fiecare nerv in parte lui honey )))))))))))).Dar pe de altaparte parca si lui ii place )))))))))
  10. Cer T/C Am ales.Multumesc tuturor pentru creatii.
  11. Mai astept creatii, daca ati putea ca efectul GIF sa fie dat mai usor adica sa nu se miste asa de repede ar fii bine si daca ai putea sa schimbi si scrisul.
  12. Nick: otheLo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Click Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: otheLo, sa scrie unde este cerul si sa aibe un efect GIF sa se miste in toate directiile sper ca intelegeti. Dimensiuni: Pe care le are forumul, voi stiti. Alte precizari: Multumesc.
  13. Nick: otheLo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo sau userbar nu sunt sigur ce sunt. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Vreau cam asa ceva pentru un clan dar sa fie scrisul si efectul schimbat. Text: Vreau mai multe Logo-uri in care sa scrie T4L-Discutii, T4L-Propuneri, T4L-Regulament T4L-Activitati T4L-Inactivitate T4L-Imagini T4L-Legende T4L- Sanctiuni Dimensiuni: Voi stiti. Alte precizari: Daca se poate cat mai repede va rog.
  14. Welcome celor noi, sper sa va acomodati si sa ramaneti cat mai mult in National Guard.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.