Jump to content

AIM SQuatch

Member
  • Posts

    489
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AIM SQuatch

  1. Nick: squatch. Nick testat: FlashGun Rezultat proba teoretică (?/3; Admis / Respins 0/3 Rezultat proba practică (?/5; Admis / Respins 3/5 Rezultat final (Admis / Respins) : Admis Alte precizări: Welcome.
  2. @@vtmBSiLENT, ei sunt bajeti cat timp o sa joc eu scursura de vio nu o sa aiba sanse la lv. Apropo aviz dracilor de 14-16 ani, aveti grija de pasarica voastra
  3. Pana la 1 martie nu am sa ma chinui la attack, astept sa vad si pe altii. Bafta
  4. Florance iti recomandam sa numai intri o perioada la war, iar peste 2 saptamani si umpic vei avea o surpriza
  5. @@Manilla Maniacs, Eu am dat pe rdt. Nu am apucat sa prind pe ttb, florance cred ca a prins pe intersectie.
  6. @@Costel FC RB, Dumnezeu sa il odihneasca. Atat de tineri se duc oamenii
  7. @@Costel FC RB, tarairairai taraitata ta acolo e misto ))))
  8. Eu am incercat attack dar nu a fost cu succes.nu stiu de ce dar cred ca doar eu am dat.
  9. @@Costel FC RB, Serios chiar e analfabet )) @, Tu chiar ai un fix cu acel cod, sunt si voi fi intotdeauna curat ca lacrima.
  10. @, Ai lasat un coment, nu te-a bagat nimeni in seama si acum cand Bota a spus si el ceva de florance ai sarit si tu Doamne doamne cat de prost poti sa fii. Apropo nu te mai chinui sa aplici in AIM
  11. Nick: SQuatch. Rank: 1 Data la care nu poti veni:11.11.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul: Ies putin pe afara. Alte precizari: Succes la war
  12. @, Ieri dupa ce a luat ban incepeai sa zici ca era incapabil, acum incepi sa fii lingau. Eu ti-am mai zis tie, esti prost atat pe joc cat si in viata reala..
  13. Cu aceste dovezi, fraerul Hawking da PM la admini pe motivul aim: https://www.youtube.com/watch?v=GwBwsvoZJ7c https://www.youtube.com/watch?v=io4YSgyO01g https://www.youtube.com/watch?v=QXA1ulFg_Hg https://www.youtube.com/watch?v=HTS_LcXKCu0 . Bai nepotule bai, cand erai in AIM plangeai pe /c de mi se facea mila de tine si acum dai PM? doamne doamne. GG. Tinand cont ca am luat 3/3 besturi, si tu erai printre ultimii in lista aia, te pot considera un inferior mie. Hai salut pustiulica, ne mai vedem noi.
  14. Nick: SQuatch. Rank: 2 Data wars: 10.08.2016 Nr invoiri: 1 Motiv: Sunt plecat. Alte precizari: Succes! anti TSA
  15. @, GG Coke pentru posturi, asteptam de ceva timp sa il filmeze cineva pe codatu ala cum abuzeaza.
  16. Nick : SQuatch. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):warr Data la care nu poti veni :24/06/2016 Lipsesc din motivul: Ma duc sa aduc o masina din cluj, plec acum si nu ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Sanatate.
  17. Nick: SQuatch. Rank: 1 Data sanctiunei: 21.06.2016 Suma depusă: 2000$ Screenshot : http://imgur.com/KMfdf9W
  18. Name: SQuatch. Rank: 2 Reason: I learned geography. Date: 17.05.2016 Number of pass requests: 1
  19. Nick: SQuatch. Level: 80 Rank: 2 Vechime: 20 de zile De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu am timp de 2 conturi, stii despre ce e vorba, azi am facut un efort sa intru. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am prins 2 lideri, ambii foarte de treaba, spor la turfs, zew si vip, subsol Alte precizari?: Succes Nowerbach!
  20. Nick: AlexDOUD Rank: 5 Platesc amenda conform evidentei din data: 28.03.2016 Sumă: 500$ Motiv: Absenta. ScreenShot: http://imgur.com/3SDfqX3 Alte precizări: -
  21. Nick: AlexDOUD Rank: 5 Platesc amenda conform evidentei din data: 24.03.2016 Sumă: 500$ Motiv: Absenta 1/3 ScreenShot: http://imgur.com/mUybTKF Alte precizări:
  22. Nick: AlexDOUD Rank: 5 Sumă: 500$ Motiv: Absenta war. ScreenShot: http://imgur.com/mmK2no1 Alte precizări: Platesc sa nu iasa discutii, dar muzzy sper ca stii ca mai am si alta treaba
  23. Nick: CosminDouaZeci. Rank: 1 Ziua : joi Ma invoiesc de la: War Data: 7/01/2016 Motiv: Am luat ban si nu pot intra. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.