ReminderNu răspundem de conturi sparte. Detalii aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

BaxAndrei

Donator
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About BaxAndrei

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 10/29/98

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.baxandrei.ro/
 • Yahoo
  eftimie_georgel
 • Skype
  baxandrei
 • Steam ID
  baxandrei

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Web Developer

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  BaxAndrei

Recent Profile Visitors

518 profile views
 1. poate vor face ei ceva si se rezolva pana la urma...
 2. Salut, am si eu un bug la achievements pe joc, imi poti da un pm sa iti descriu problema?

  1. qTupeu

   qTupeu

   Nu mane, lasa-l sa ghiceasca. 

  2. Hayden KIA

   Hayden KIA

   Daca ai gasit un bug raporteaza-l pe b-zone.ro/bugs. Succes!

  3. BaxAndrei

   BaxAndrei

   Bugul este doar la mine, nu stiu de restul.

    

   Am primit realizarea Faction Promotion si Faction Membership, dar realizarea Faction Member nu apare ca si cand as fi primito cand am intrat in factiune, dar cele de 1 luna si de rankup apar. Mi se pare ciudat ca atunci cand am fost invitat in factiune nu am primit realizarea.

 3. poiate in viitorul indeparatat se repara pana sa fie scoasa. EDIT: cand sunt mai putini jucatori online merge mai ok, din 5 incercari am reusit :)))
 4. > nu are nici o treaba chestia asta, mai ales la componentele mele + ca am incercat cu diferite monitoare. este ceva de la server, doar in timpul acestei misiuni face asa. # Testat. nu are nici un efect.
 5. si mai ales ca nimeni nu stie de la ce este acest lucru, asta e cel mai ciudat.
 6. > am incercat de x ori la rand, acelasi lucru, nu trece dupa prima incercare. EDIT: > am incercat si face lafel si cu efecte off.
 7. Nick-ul tau: BaxAndrei Server: rpg1 Descrierea bugului: Pe rpg.b-zone.ro in subsol exista o legatura Comenzi utile care indica spre un articol cu anumite comenzi depasite sau care nu mai exista ori sunt modificate. De asemenea restul legaturilor indica catre diverse adrese de pe forum care nu isi mai au rostul ori iti spun ca nu ai permisiunea necesara pentru a citi articolul. Circumstantele in care s-a produs bugul: Eram curios ce e in footer si am inceput sa apas pe ele si am constatat ca unele nu mai merg sau sunt inutile. Screenshot(s): nu e cazul.
 8. nu neaparat, uneori se intampla de mai multe ori la rand, alteori cand o fac perfect toata abia fac 40%
 9. Nick-ul tau: BaxAndrei Server: rpg1 Descrierea bugului: Jocul si totul merge perfect pana inepe misiunea, dupa care serverul raspunde greu, iar sagetile indicate jos ca trebuie sa le apesi pentru dans ca sa faci bara la min 80% se misca in lag, dupa care foarte repede, apoi merge ok si o ia de la capat. Voi lasa mai jos o poza cu speedtest, o poza cu componentele mele si un clip video cu problema. Screenshot(s):
 10. - Nume: BaxAndrei - Level: 44 - Jucătorul interzis: Bomba2006 - Link-ul cu [/stats] al jucătorului: - Motivul: [/clanresign] aiurea. - Dovadă: 12.12.2017 20:03 Bomba2006 Left the clan
 11. fiecare site pe care il fac este facut in php + html. Referitor la poza de thumbnail nu vreau sa ma complic, o poza simpla cu text si atat, prefer sa acord mai mult timp articolului in sine.
 12. Urmeaza un nou concurs pentru cei ce utilizeaza Platforma de Dedicatii, o sa postam un anunt in viitorul apropiat referitor la acest concurs pe pagina de facebook.
 13. Un nou articol a fost adaugat pe blog. In noul articol va este prezentat cum putem seta portul 25565 pentru un server de minecraft care nu are acest port, ci are de exemplu 26756. Este ceva exact ca un URL redirect, doar ca pentru servere. Astept parerile voastre la sectiunea dedicata de pe articol sau aici.
 14. Un forum este in plan, dar in viitorul apropiat! Un nou proiect a fost lansat pe site! Anume Platforma de Dedicatii v2.
 15. Multumesc foarte mult pentru aprecierea aratata. Astept atat critici pozitive cat si negative, pe care le voi lua in considerare drept constructive