Jump to content

NEW - Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici.
Despre problemele recente de pe servere puteți citi aici.

 

BaxAndrei

PRISON-Team
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About BaxAndrei

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 10/29/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.baxandrei.ro/
 • Yahoo
  eftimie_georgel
 • Skype
  baxandrei
 • Steam ID
  baxandrei

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Web Developer

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  BaxAndrei

Recent Profile Visitors

588 profile views
 1. Un nou tutorial a fost adaugat! "Cum ne facem propriul Manager de Servere" este un tutorial dedicat celor ce au mai multe servere de jocuri si doresc o solutie rapida si gratuita de gestionare a tuturor serverelor intr-un singur loc.
 2. Salutare tuturor! Datorita cererilor voastre, am decis sa introducem mobarena pe serverul nostru de jail. De asemenea, gradele precum VIP sau Sponsor vor avea anumite avantaje in plus fata de un jucator obisnuit, de asemenea fiecare rank (Charlie, Alpha si asa mai departe) vor avea kit specific (de mentionat faptul ca nu poti utiliza decat kit-ul mai mic sau egal cu clasa ta, adica Charlie poate utiliza doar kit-ul Charlie, iar Alpha poate utiliza atat kit-ul Alpha cat si Charlie. Ati inteles voi.). Va asteptam cu drag pe server!
 3. @Sinica Mihai, te rog să nu faci post aiurea! In primul rand nu ai respectat modelul, iar în al 2-lea rând, tu nu ești banat. Consideră asta un avertisment scris.
 4. In curand.. // Coming soon..
 5. Mentiune: Va rugam sa propuneti ceva ce este util tuturor, nu ceva pentru interes personal. De asemenea dorim o propunere cat mai curata, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliata. Pentru a adauga o propunere poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6079-propuneri/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Ore jucate pe server (/orejucate): Scurta descriere propunere: Descriere amanuntita propunere: Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta serverul: Posibile resurse ce vor prezenta un ajutor la implementarea acestei propuneri: ENGLISH: Mention: Please suggest something that is useful to everyone, not something for personal interest. We also want a cleaner proposal that respects the model and is as detailed as possible. To add a suggestion you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6079-propuneri/?do=add. Thank you!MODEL:Name in game:Hours played on the server (/orejucate):Short description:Detailed proposal description:What do you think your server proposal will help:Possible resources to help with the implementation of this proposal:
 6. Mentiune: Va rugam ca atunci cand raportati ceva sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a raporta un bug sau o problema poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6078-rapoarte-buguriprobleme/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Scurta descriere bug: Video/Poza (daca este cazul): Descriere situatie si posibile cauze: Ce crezi ca a cauzat aceasta problema si cum se rezolva: ENGLISH: Mention: Please report back to us using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To report a bug or problem you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6078-rapoarte-buguriprobleme/?do=add. Thank you!MODEL:Name in game:Short bug description:Video / Picture (if applicable):Description of the situation and possible causes:What do you think caused this issue and how to solve it:
 7. Mentiune: Va rugam ca atunci cand raportati pe cineva sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a adauga o reclamatie poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6077-reclamatii/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Ore jucate (/orejucate): Nume in joc persoana reclamata: Motiv reclamatie: Descriere reclamatie: Poza/Video (daca este cazul): ENGLISH: Note: Please report someone using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To add a complaint you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6077-reclamatii/?do=add. Thank you!MODEL:Name in game:Hours played (/ clocks):Name in game person claimed:Reason for complaint:Complaint Description:Picture / Video (if applicable):
 8. Mentiune: Va rugam ca atunci cand faceti o cerere sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a adauga o cerere de unban poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6076-cereri-unban/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Motiv ban (speicificat cand intri pe server): Apararea ta: De ce crezi ca meriti unban: English: Note: Please make a request using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To add a unban request you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6076-cereri-unban/?do=add. Thank you!MODEL: Name in game:Ban reason (Specified When You Enter the Server):Your Defense:Why do you think you deserve unban:
 9. Aici se vor posta toate informatiile referitoare la statusul aplicatiilor pentru echipa staff! Here will be all the status information about the staff team! Pentru model si alte informatii utile pentru aceasta sectiune arunca un ochi aici: For model and other useful information for this section take a look here:
 10. Mentiune: Va rugam ca atunci cand faceti o cerere sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a adauga o cerere de aplicare in echipa staff poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6075-cereri-grade/?do=add. Multumim! Informatie: Cand vom deschide aplicatiile se va anunta pe forum si pe server. MODEL: Nume in joc: Ore jucate (/orejucate): Grad dorit (helper/admin/moderator): De ce consideri ca meriti acest grad: Scurta descriere (10-50 cuvinte): Te crezi mai bun decat ceilalti participanti: Esti dispus sa donezi 1 euro pe luna pentru server daca este cazul?: Rank in joc: Experienta anterioara?: ENGLISH: Note: Please make a request using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To add a staff application application you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6075-cereri-grade/?do=add. Thank you!Information: When we open the applications, it will announce on the forum and on the server.MODEL:1. Name in game:2. Hours played (/orejucate): 3. Rank (helper / admin / moderator):4. Why do you think you deserve this degree:5. Short description (10-50 words):6. You think better than the other participants:7. Are you willing to donate 1 euro per month for the server if applicable ?:8. Rank in game:9. Previous experience?:
 11. Important: Cand mergeti sa ajutati un jucator, este recomandat sa nu aveti iteme de valoare la voi sau sa aveti ceva in inventar deoarece exista anumite persoane ce vor face "troll" si pot abuza de zonele PVP ca sa va ucida si sa ia itemele voastre. Scop: Scopul acestui grad este de a ajuta fiecare jucator ce are nevoie de ajutor. Cum solicit ajutorul acestui grad: Puteti solicita ajutorul acestui grad folosind chat-ul public (ceea ce nu e prea recomandat), folosind /helpop sau prin /msg. Facilitati grad: Acces la chat-ul echipei staff. PET Mushroom Cow PET Zombie villager PET Squid Acces vizualizare uptime server Acces /tpa Acces sa vizualizeze mesajele trimise pe /helpop Acces la /jails si /jail Acces la /mute Atentie: Aplicarea comenzilor /jail sau /mute se face in conformitate cu regulamentul. Deoarece in regulament nu este specificat un timp anume, asta ramane la latitudinea utilizatorului (va recomandam sa nu abuzati si sa alegeti o limita de timp cat mai umana). Abuzul de grad duce la remove.
 12. in curand. // Coming soon..
 13. Salutare tuturor! Mai jos va vom prezenta toate facilitatile ce le poseda atat VIP-ul cat si Sponsorul. VIP: PET Blaze PET Magma Cube PET Slime Acces la /hat Upgrade de la rank curent la vip ofera acces la rank-ul Free si toate rank-urile inferioare Free. Acces la comanda /skin ce ofera posibilitatea de a seta un skin personalizat pe server. Posibilitatea de a pastra XP-ul dupa moarte. Acces la comanda /back Posibilitatea de a utiliza /ad pe gratis. Acces la comanda /pay Acces la comanda /me Posibilitatea de a utiliza culori in chat. (Abuzul se sanctioneaza cu MUTE si poate ajunge pana la eliminarea accesului pe aceasta functie.) Posibilitatea de a utiliza PET RIDE Sponsor: Toate facilitatile VIP PET Shulker PET Evoker PET Wither Acces la /tpa Acces la /fly Acces la /home, /sethome si /delhome Posibilitatea de a utiliza culori pe /ad
 14. REGULAMENT Ne rezervam dreptul de a modifica acest regulament oricand, va rugam sa il verificati periodic. Romana: A. Regulament general server Nu aveti voie sa abuzati de buguri, daca gasiti un bug va rugam sa il raportati in sectiunea specifica (https://forum.b-zone.ro/forum/6078-rapoarte-buguriprobleme/). Sanctiune: Abuzul se pedepseste in functie de nivelul de abuz si poate ajunge pana la BAN. Nu aveti voie sa detineti celule la rank-uri mai mici cu mai mult de 2 rank-uri decat cel pe care il aveti. Free face exceptie de la aceasta regule, ne avand voie sa detine celule nicaieri pe server, doar parcele in zona specifica. Sanctiune: Devierea de la aceasta regula se pedepseste cu stergerea din chirie a zonei respective, iar dupa caz si cu interzicerea de a mai putea inchiria vre-o regiune. Nu aveti voie sa ajutati rank-uri mai mici sa creasca. Sanctiune: Daca sunteti prinsi se poate ajunge si pana la stergerea contului, fiind necesar sa incepeti de la capat. Nu aveti voie sa aveti mai mult de 3 conturi, daca aveti prieteni/frati/verisori/alte rude care joaca pe acelasi IP. Este interzista uciderea membrilor staff in zonele PVP daca ati solicitat ajutorul acestora, si ei vin la voi sa va ajute. Sanctiune: JAIL B. Regulament chat server Nu aveti voie sa faceti reclama pe chat la nici un alt server/site/comunitate. Sanctiune: BAN Nu aveti voie sa faceti spam. Sanctiune: MUTE Nu aveti voie sa faceti abuz de CAPS LOCK. Sanctiune: MUTE Sunt interzise jignirile pe chat sau orice continut cu tip rasist. Sanctiune: MUTE Nu sunt permise insultele adresate echipei staff prin chat sau orice alta metoda. Sanctiune: JAIL (regiunea include si mute) Sunt interzise jignirile aduse serverului. Sanctiune: MUTE Nu este permis sa se faca abuz pe comenzile de contactare staff. Sanctiune: Se poate ajunge pana la interzicerea accesului la comanda specifica. English: RULESWe reserve the right to amend this regulation at any time, please check it regularly. A. General server rules You are not allowed to abuse bugs, if you find a bug please report it in the specific section (https://forum.b-zone.ro/forum/6078-rapoarte-buguriprobleme/). Sanction: Abuse is punished according to the level of abuse and can reach up to BAN. You are not allowed to have cells at lower rankings with more than 2 rankings than you have. Free makes exception to this rule, being allowed to hold cells anywhere on the server, only the plots in the specific area. Sanction: Deviation from this rule is punishable by renting out the area and, as the case may be, with the ban on being able to rent any region. You are not allowed to help lower rankings to grow. Sanction: If you are caught, it can go to your account, and you need to start over. You are not allowed to have more than 3 accounts if you have friends / siblings / virgins / other relatives playing on the same IP. It is forbidden to kill staff members in PVP areas if you have requested their help, and they come to help you. Sanction: JAIL B. Chat server rules You are not allowed to chat on any other server / site / community. Sanction: BAN You are not allowed to spam. Sanction: MUTE You are not allowed to abuse CAPS LOCK. Sanction: MUTE Forbidding chat or any racist content is forbidden. Sanction: MUTE Insults to the team's chat staff or any other method are not allowed. Sanction: JAIL (region includes and mute) No offense to the server is forbidden. Sanction: MUTE It is not allowed to abuse the staff contact commands. Sanction: It may end up with a ban on access to the specific command. Last update/Ultima actualizare: 19/01/2018
×