Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

BaxAndrei

PRISON-Team
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About BaxAndrei

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 10/29/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.baxandrei.ro/
 • Yahoo
  eftimie_georgel
 • Skype
  baxandrei
 • Steam ID
  baxandrei

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Web Developer

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  BaxAndrei

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Un nou tutorial a fost adaugat! "Cum putem salva erorile JavaScript intr-un fisier exact cum salvam erorile PHP.".
 2. Un nou tutorial a fost adaugat! "Cum ne facem propriul Manager de Servere" este un tutorial dedicat celor ce au mai multe servere de jocuri si doresc o solutie rapida si gratuita de gestionare a tuturor serverelor intr-un singur loc.
 3. BaxAndrei

  Salutare tuturor! Datorita cererilor voastre, am decis sa introducem mobarena pe serverul nostru de jail. De asemenea, gradele precum VIP sau Sponsor vor avea anumite avantaje in plus fata de un jucator obisnuit, de asemenea fiecare rank (Charlie, Alpha si asa mai departe) vor avea kit specific (de mentionat faptul ca nu poti utiliza decat kit-ul mai mic sau egal cu clasa ta, adica Charlie poate utiliza doar kit-ul Charlie, iar Alpha poate utiliza atat kit-ul Alpha cat si Charlie. Ati inteles voi.). Va asteptam cu drag pe server!
 4. BaxAndrei

  @Sinica Mihai, te rog să nu faci post aiurea! In primul rand nu ai respectat modelul, iar în al 2-lea rând, tu nu ești banat. Consideră asta un avertisment scris.
 5. BaxAndrei

  In curand.. // Coming soon..
 6. Mentiune: Va rugam sa propuneti ceva ce este util tuturor, nu ceva pentru interes personal. De asemenea dorim o propunere cat mai curata, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliata. Pentru a adauga o propunere poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6079-propuneri/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Ore jucate pe server (/orejucate): Scurta descriere propunere: Descriere amanuntita propunere: Cu ce crezi ca va ajuta propunerea ta serverul: Posibile resurse ce vor prezenta un ajutor la implementarea acestei propuneri: ENGLISH: Mention: Please suggest something that is useful to everyone, not something for personal interest. We also want a cleaner proposal that respects the model and is as detailed as possible. To add a suggestion you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6079-propuneri/?do=add. Thank you!MODEL:Name in game:Hours played on the server (/orejucate):Short description:Detailed proposal description:What do you think your server proposal will help:Possible resources to help with the implementation of this proposal:
 7. Mentiune: Va rugam ca atunci cand raportati ceva sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a raporta un bug sau o problema poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6078-rapoarte-buguriprobleme/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Scurta descriere bug: Video/Poza (daca este cazul): Descriere situatie si posibile cauze: Ce crezi ca a cauzat aceasta problema si cum se rezolva: ENGLISH: Mention: Please report back to us using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To report a bug or problem you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6078-rapoarte-buguriprobleme/?do=add. Thank you!MODEL:Name in game:Short bug description:Video / Picture (if applicable):Description of the situation and possible causes:What do you think caused this issue and how to solve it:
 8. Mentiune: Va rugam ca atunci cand raportati pe cineva sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a adauga o reclamatie poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6077-reclamatii/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Ore jucate (/orejucate): Nume in joc persoana reclamata: Motiv reclamatie: Descriere reclamatie: Poza/Video (daca este cazul): ENGLISH: Note: Please report someone using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To add a complaint you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6077-reclamatii/?do=add. Thank you!MODEL:Name in game:Hours played (/ clocks):Name in game person claimed:Reason for complaint:Complaint Description:Picture / Video (if applicable):
 9. Mentiune: Va rugam ca atunci cand faceti o cerere sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a adauga o cerere de unban poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6076-cereri-unban/?do=add. Multumim! MODEL: Nume in joc: Motiv ban (speicificat cand intri pe server): Apararea ta: De ce crezi ca meriti unban: English: Note: Please make a request using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To add a unban request you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6076-cereri-unban/?do=add. Thank you!MODEL: Name in game:Ban reason (Specified When You Enter the Server):Your Defense:Why do you think you deserve unban:
 10. BaxAndrei

  Aici se vor posta toate informatiile referitoare la statusul aplicatiilor pentru echipa staff! Here will be all the status information about the staff team! Pentru model si alte informatii utile pentru aceasta sectiune arunca un ochi aici: For model and other useful information for this section take a look here:
 11. Mentiune: Va rugam ca atunci cand faceti o cerere sa folositi modelul de mai jos. De asemenea dorim un post cat mai curat, care sa respecte modelul si sa fie cat se poate de detaliat. Pentru a adauga o cerere de aplicare in echipa staff poti intra aici: https://forum.b-zone.ro/forum/6075-cereri-grade/?do=add. Multumim! Informatie: Cand vom deschide aplicatiile se va anunta pe forum si pe server. MODEL: Nume in joc: Ore jucate (/orejucate): Grad dorit (helper/admin/moderator): De ce consideri ca meriti acest grad: Scurta descriere (10-50 cuvinte): Te crezi mai bun decat ceilalti participanti: Esti dispus sa donezi 1 euro pe luna pentru server daca este cazul?: Rank in joc: Experienta anterioara?: ENGLISH: Note: Please make a request using the model below. We also want a cleaner post that respects the model and is as detailed as possible. To add a staff application application you can enter here: https://forum.b-zone.ro/forum/6075-cereri-grade/?do=add. Thank you!Information: When we open the applications, it will announce on the forum and on the server.MODEL:1. Name in game:2. Hours played (/orejucate): 3. Rank (helper / admin / moderator):4. Why do you think you deserve this degree:5. Short description (10-50 words):6. You think better than the other participants:7. Are you willing to donate 1 euro per month for the server if applicable ?:8. Rank in game:9. Previous experience?:
 12. Important: Cand mergeti sa ajutati un jucator, este recomandat sa nu aveti iteme de valoare la voi sau sa aveti ceva in inventar deoarece exista anumite persoane ce vor face "troll" si pot abuza de zonele PVP ca sa va ucida si sa ia itemele voastre. Scop: Scopul acestui grad este de a ajuta fiecare jucator ce are nevoie de ajutor. Cum solicit ajutorul acestui grad: Puteti solicita ajutorul acestui grad folosind chat-ul public (ceea ce nu e prea recomandat), folosind /helpop sau prin /msg. Facilitati grad: Acces la chat-ul echipei staff. PET Mushroom Cow PET Zombie villager PET Squid Acces vizualizare uptime server Acces /tpa Acces sa vizualizeze mesajele trimise pe /helpop Acces la /jails si /jail Acces la /mute Atentie: Aplicarea comenzilor /jail sau /mute se face in conformitate cu regulamentul. Deoarece in regulament nu este specificat un timp anume, asta ramane la latitudinea utilizatorului (va recomandam sa nu abuzati si sa alegeti o limita de timp cat mai umana). Abuzul de grad duce la remove.
 13. in curand. // Coming soon..
 14. Salutare tuturor! Mai jos va vom prezenta toate facilitatile ce le poseda atat VIP-ul cat si Sponsorul. VIP: PET Blaze PET Magma Cube PET Slime Acces la /hat Upgrade de la rank curent la vip ofera acces la rank-ul Free si toate rank-urile inferioare Free. Acces la comanda /skin ce ofera posibilitatea de a seta un skin personalizat pe server. Posibilitatea de a pastra XP-ul dupa moarte. Acces la comanda /back Posibilitatea de a utiliza /ad pe gratis. Acces la comanda /pay Acces la comanda /me Posibilitatea de a utiliza culori in chat. (Abuzul se sanctioneaza cu MUTE si poate ajunge pana la eliminarea accesului pe aceasta functie.) Posibilitatea de a utiliza PET RIDE Sponsor: Toate facilitatile VIP PET Shulker PET Evoker PET Wither Acces la /tpa Acces la /fly Acces la /home, /sethome si /delhome Posibilitatea de a utiliza culori pe /ad
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.