Jump to content

Only96

Member
  • Posts

    610
  • Joined

  • Last visited

About Only96

  • Birthday 10/18/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Siret

Contact Methods

  • Skype
    Private

Previous Fields

  • Real name
    Danut

Only96's Achievements

Regular

Regular (8/14)

5

Reputation

  1. Aveti grija de voi medici ! Doar un sfat va pot da .. nu schimbati factiune ca pe ciorapi .. nu ajungeti nicaieri daca aveti toate factiunile in " my factions " .. Am decis sa ies deoarece anu acesta am un program mai incarcat ..din punct de vedere scolar..si nu prea ma timp sa stau la pc ....asta e..ma las definitiv de samp ! aveti grija de voi .! Multumesc Uidivo ! Sa nu te schimbi niciodata! Te pup Lori(chiroscuta..) ai si tu grija de tine ..poate o sa mai vorbim pe forum ..
  2. Seara buna colegi:) acum mi-a revenit si mie netul voi intra maine dimienata pe servar ! o seara frumoasa !
  3. Multumesc,asta sper si eu ! Multumesc,si eu sper sa raman mult timp aici,dar cum " prietenii " iti fac felu ... Salut Cred ca o sa ne intelegem bine _________________________________________ Neata medici,ma bag la un ra2,ne auzim mai dupa-amiaza in game !
  4. Seara buna,bine v-am gasit,de astazi sunt si eu membru Paramedics,sper sa ma integrez repede si sa ne intelegem bine. Am plecat la somn,o seara frumoasa tuturor ! Noapte buna !
  5. Nume în joc: Only96. Level: 20. Vârstă(reală): 17 ani. Sex (masculin / feminin): Masculin. De cât timp jucaţi pe server?: Pe RPG1 din data de 11 Iulia 2010 Facţiuni precedente: Paramedics -rank 3 National Guard - Rank 1 Rank-ul ultimei facţiuni: National Guard -Rank 1 Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demis din fosta facţiune: Am demisionat deoarece m-am fost lasat de Sa:mp Cel mai mare rank avut în vreo facţiune(specifică facţiunea): Paramedics -rank 3 De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei?: As dorii sa ma alaturi acestei agentii deoarece de cand am intrat pe aceasta comunitate mi-am propus sa intru in aceasta agentie serioasa . Cu ce consideraţi că se ocupă această agenţie?: Un membru H.A. are datoria de a prelua cererile anumitor persoane şi de a scăpa lumea de anumite persoane care au un preţ pus pe capul lor. Ştii regulile Hitmen Agency şi ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency skins?: Bineînţeles. Înţelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul?: Desigur. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membri Hitmen Agency?: Niciodată, chiar din contră. Ai mai fost membru Hitmen?: Nu am avut ocazia încă. Motivul ieşirii / demiterii din Hitmen (în caz că ai mai fost): -- Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk?: 4-5 ore Nickname-uri anterioare: Dreamcool(alt cont) Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da. Aveţi capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e făcută) şi skill la detectiv: http://postimg.org/image/j37f39e8d/ Câte warnuri ai în joc? (precizează de ce): 0/3. Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce): Nu. Eşti pe Black Listul unei facţiuni? (precizează care): Nu Eşti dispus să plăteşti ca să fii scos de pe eventualul Black List?: Da, dacă va fi cazul. Alte precizări?: Multumesc
  6. Seara buna baieti,de maine cred ca va voi parasii...nu mai gasesc timpul necesar pentru acest joc...cred ca nici acel chef de joc nu mai este,dupa de 3 ani b-zone..acesta dispare,aveti grija de voi si parerea mea este ca sunt mult mai multe feluri de ati ocupa timpul si chiar sa te ajute la ceva...decat sa joci acest joc...in care nu faci nimic altceva decat sa pierzi timpul si tin sa zic,ca ...n-ai atatea griji nici in viata reala cat ai in acest joc...ba sedinta,ba antrenament..si am vazut multi fustrati din astia Ce pot sa zic..multa bafta National Guard,bafta baieti..
  7. Somn usor baieti ! am plecat si eu la somn,ne auzim maine
  8. Am fost in oras,si am uitat de el..asta e
  9. Alo Nenea Tocmai ce-am scapat amandoi de la o ora Ziua buna baietani ! ne auzim in game
  10. Da baietanii,am plecat si eu la somn ca maine am o zi grea ! Somn usor !
  11. Neataaa baieti ! ce faceti ? eu acum sunt la informatica cu only0ne smecheru asta
  12. Neataaa National Guard ! din cate se vede sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.