Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

vExREGE

Member
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About vExREGE

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 04/29/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lugoj,Timis.

Previous Fields

 • Real name
  Catalin

Recent Profile Visitors

564 profile views
 1. Nick: vExREGE Rank: 2 Motiv: M-am saturat de rutiera. Alte precizari: Bafta.
 2. Consider ca este ok duminica la ora 20:30.
 3. vExREGE

  Paysafe 50 lei = cati $$ ?
 4. Salutare,ce faceti baietii ?
 5. Agentx, ideea nu era ca Mia a luat lider (felicitari din partea mea) dar poate exista alte persoane pe server (care sigur exista) care asteptau sa se deschida aplicatia pentru News Reporter sa aplice. Putea sa astepte macar sa se deschida aplicatiile la News Reporter si tot pe ea sa o aleaga, asa a dezamagit multe persoane.
 6. Daca a fost de buna aplicatia Miei, de ce nu a asteptat macar sa deschida aplicatiile la News Reporter, macar sa compare aplicatiile cu ceilalti. Tu chiar crezi ca nu facea altcineva macar o aplicatie la fel de buna ?
 7. "A avut o aplicatie atat de buna incat n-am vrut sa o las fara o sansa la o functie care o merita din plin" Tin sa te contrazic cu partea aceasta. Aplicatiile la lider News Reporter nu au fost deschise. Sunt atatia playeri pe server care si-ar fi dorit lider la News Reporter, tocmai de aceea nu au aplicat la cele care au fost deschise acum. De unde stii tu ca cei care ar fi aplicat la lider News Reporter nu ar fi avut aplicatii mai bune ca Mia. ? Nu o spun cu rautate, spun doar pentru ca sunt nelamurit si as vrea ca tu sa ma lamuresti.
 8. Scuza-ma ca ma bag, dar parca pe Facebook scria acolo "Deschiderea RPG3, un nou inceput, o sansa noua celor noi veniti", totusi de ce tot deschideti servere daca toti cei cu vechime, cu functii in trecut reusesc sa obtina lidere. Am stat 2 ani pe RPG2 si tot nu am obtinut macar o functie de lider. Am dechis sa vin pe RPG3, dar observ ca nu are rost sa te stradui, in cazul lui Funiest. Bineinteles ca cei doi au facut aplicatii bune, pentru ca au experienta de ani de zile. Tot ce s-a spus despre RPG3, ca o sa se ofere o sansa celor noi sau celor care nu au obtinut o functie, se pare ca nu a fost asa. P.S : Aplicatia lui Mia. pentru News Reporter unde este ?
 9. vExREGE

  Deci tu vrei 4 euro pe clienti pe 25lei, cand depui la banca 4 euro= 4*4lei=16 lei
 10. vExREGE

  Este pretul final, nu mai lasi din el ?
 11. vExREGE

  Welcome
 12. vExREGE

  welcome
 13. vExREGE

  Welcome
 14. vExREGE

  Welcome Welcome Welcome
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.