Jump to content

Hooke

Donator
  • Posts

    503
  • Joined

  • Last visited

About Hooke

  • Birthday 12/25/2001

Contact Methods

  • Website URL
    http://N-am
  • Skype
    cristi_oprea49

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ialomita

Recent Profile Visitors

699 profile views

Hooke's Achievements

Regular

Regular (8/14)

8

Reputation

  1. Hooke

    Nickname:AdrianNacu16 Level: 14 Sunt jucătorul cu numărul: 10 Alte precizări:Salut.
  2. Hooke

    8 ore rămase Abia aștept deschiderea.
  3. Hooke

    Salut, m-am apucat si eu de curând de server! Sper să ne intelegem bine!!
  4. Hooke

    Salut baietii, acesta este ultimul meu post aici. O sa ne revedem curand sper sa vad LS-negru #VapupaVaru
  5. Hooke

    Nick: maNsya Rank: 1 Vreau sa ma invoiesc de la: War-uri Motivul absentei: Ies cu iubita in ors si nu sunt sigur daca ajung la war-uri. Data activitatii: 17.02.2015 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 Alte precizari?: O zii buna si sper sa ma intelegi!
  6. Hooke

    Bravo baieti 2 turfs-uri, daca o tinem tot asa si o sa ascultati o sa avem LS Negru. Va pupa Varu
  7. Nick-name: Varu[sEF] Rank: 3 Invoire pentru war-ul din data: 6.02.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Lagu de pe server nu pot sta nici 2 minute on. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: Invoirea este pentru ambele war-uri.
  8. Hooke

    Frumos meirit 1000+
  9. Nick: Varu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura): In loc de admin sa scrie Varu si jos RPG1 b-zone ro Tema (In caz ca nu exista o imagine): Pentru semnatura tema sa fie Verdant Family iar pentru avatar asa cum este doar culorile si numele sa fie scrhimbate. Text: Varu Dimensiuni: Stiti voi mai bine. Alte precizari: Pentru avatar as dori ca in loc de Tody sa scrie Varu ​
  10. Nick: Dynamo. Rank: 1 Pachet anulat playerului: [uS]zeEk. Alte precizari: Cele 48 ore s-au terminat playerul nu ma contactat si nici eu nu am putut sa il contactez.
  11. Hooke

    Salut la bajetiii am reusit sa imi fac netu ne vedem la war
  12. Hooke

    Si uite asa s-a mai dus un an, un an de SA:MP ne mananca viata ) totusi Happy New Year !!! Sa va aduca noul an tot ce va doriti bani, masini, femei bautura (pe primu loc). Sper ca la "anu" sa revenim in foarta ce spun ca sper REVENIM si cucermim tot Los Santos Verdant Family the best . Va pupa Varu
  13. Hooke

    Riscu cand pleci la colindat )) https://www.facebook.com/video.php?v=687469934704427&fref=nf +1 daca va place.
  14. Hooke

    Craciun fericit baiti ne vedem maine in game eu ma apuc de 2 metri de Vin ))
  15. -- Nume: [TL]Varu -- Level: 29 -- RPG Bar sau poza cu [/stats]: -- Facţiunea din care faci parte: Verdant Family -- Pachetul dorit (numărul): 4 -- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este cazul. -- Anunţul: Verdant Family recruteaza playeri activi cu rank 3+ anterior si level 10+! -- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza. -- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da -- Alte precizări: Multumesc!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.