Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sykov

Member
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sykov

  1. - Nume: Valentino9559 - Anunţ: R1: Pe 21.06.2016, membrul factiunii Vietnamese Boys, John_DEERE a fost promovat de catre liderul sau, R2:MARYUSSSSSS, la rangul de Right Hand(6). News Reporters ii ureaza succes cu noua functie. - Data publicării: 23.06.2016 - Tema anunţului: Promovare. - Alte precizări: Felicitari!
  2. - Nume: Valentino9559 - Ziar scris în data de: 22 iunie 2016 - Ziarul a fost aprobat de către: demeze - Ziar (poză): https://postimg.org/image/9hp70443r/ - Alte precizări: -
  3. Dupa primul war, parca pc-ul meu a luat foc. Nu se mai deschidea, acum vad ca merge. Oare de la ce o fi?
  4. Salut, cineva care se pricepe la calculatoare? Aseara doar ce mi-am reinstalat windows-ul, dupa am instalat driverele, tot ce trebuia, am descarcat gta-ul, samp-ul si cand vreau sa dau connect, mi se face 2-3 secunde ecranul negru, semn ca ar vrea sa se deshida jocul, apoi revine la normal. Am incercat si alt joc, spre exemplu cs go, tot asa. Imi da ca steam pregateste lansarea jocului, se face ecranul negur 2-3 secunde si apoi revine la normal. Toate driverele sunt updatate la zi, nu stiu ce sa mai fac. Daca aveti sugestii, le astept.
  5. Salut, eu voi fi noul vostru coleg de acum. Sper sa ne intelegem.
  6. Nick: Alexutu12 Level: 36 Rank: 2 Vechime: 2sapt+ in orice caz De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc ceva nou. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna. Succes in ls! Alte precizari?: #LSInDoliu. Multumesc dey pentru sansa acordata. Bafta.
  7. Mâine fără școală. Unii au norocul asta alții nu. Salut și ne vedem mâine în game.
  8. Nick : Alexutu12 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): primele 2 waruri. Data la care nu poti veni : 2.10.2015 Lipsesc din motivul: Nu pot fi prezent. Am o problemă cu netul și sper să rezolv până la 21. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes și sper să intru.
  9. Salut baieti, are cineva idee de ce cand apas esc in samp mi se innegreste ecranul si se blocheaza? Am instalat ieri un mod interface, dar l-am scos si acum am aceasta problema... Stie careva cum se rezolva?
  10. Salut. Acesta este primul meu post aici. Sper sa ne intelegem bine. Ne vedem in game!
  11. Nick: Alexutu12 Rank: 2 Sumă: 7000$ Motiv: -10 la war. ScreenShot: http://postimg.org/image/61lfg471p/ Alte precizări: -
  12. Nick: Alexutu12 Rank: 1 Sumă: 500$ Motiv: Nu am avut secundele. ScreenShot: http://postimg.org/image/q9l8nln69/ Alte precizări
  13. Nick: [FOD]Alexutu12 Player reclamat: Winios Motiv: DM fara nicun motiv Dovezi: http://postimg.org/image/t7pk2znzz/ Bara RPG: Alte precizari: -
  14. Today I will get unban. Bye all and we will see on server in this evening! ;)

  15. Nick: alexutu12 Level: 30 Rank: 2 Vechime: 2 saptamani + De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am luat ban pentru 30 de zile. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: - Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost bine. Alte precizari?: Dupa ce o sa iau unban, o sa revin aici, in caz ca ma mai primiti.. Spor la joc si succes in cucerirea turfurilor. Mersi pentru sansa acordata TanTu.
  16. Wrong. Nu am vrut sa fac asta. Am apasat pe ceva din greseala ca sunt pe telefon. Nu luati in seama.
  17. Nick-name: alexutu12 Rank: 1 Invoire pentru warul de pe data: 09.02.2015 doar primul war. Motivul pentru care nu poti veni la war: Sunt plecat pentru o ora. Doar la primul war nu pot ajunge. La al doile ajung sigur. Numarul de invoiri din aceasta saptamana(x/2): 2/2. Multumesc!
  18. Forta Verdant Family! Saptamana asta TEROARE -> LS NEGRU!

  19. Forta Verdant Family! Saptamana asta TEROARE -> LS NEGRU!

  20. Forta Verdant Family! Saptamana asta TEROARE -> LS NEGRU!

  21. Forta Verdant Family! Saptamana asta TEROARE -> LS NEGRU!

  22. Forta Verdant Family! Saptamana asta TEROARE -> LS NEGRU!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.