Jump to content

Taxi Driver Essex

Member
 • Content Count

  1595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 Extraordinary

About Taxi Driver Essex

 • Rank
  SF Shift Supervisor esseX
 • Birthday 01/26/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau

Contact Methods

 • Skype
  -

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  esseX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname: esseX Rank: 5 Data sedintei: 14.08.2016 15:30 Motivul absentei:Nu sunt sigur daca o sa fiu acasa la ora aia, daca o sa fiu o sa intru Alte precizari:Multumesc pentru intelegere.
 2. Taxi Driver Essex

  Ce pot sa zic la multi ani nabule in factiune, mi-a facut placere stiind ca ti-am fost tester si cu timpu am devenit colegi la conducerea factiunii, sper sa nu iesi pana nu facem 2 ani cel putin in SF TAXI.M-a impresionat acest mesaj si sper prin acest mesaj( scuze ca ma repet, csf n-ai csf) sa le deschizii ochii si celor care au intrat in TAXI doar pentru a avea un rank mare. Pentru cei noi vreau sa le urez un galduros "Bine ati venit, rau ati nimerit" . Daca prin cei noi exsita persoane care stau pentru rank sa nu credeti ca noi nu ne dam seama, si mai bine ar fi sa va ganditi de ce ati intrat in factiune pentru rank sau pentru a va face prietenii noi si sa vedeti cum este sa fii intr-o companie de taxi. Cam atat am avut sa va spun. Aveti grija cum faceti comenzi si in caz ca nu stiti ceva intrebati un rank mai mare. O zi buna in continuare.
 3. Taxi Driver Essex

  Nick:esseX Rank: 5 Data: 1.08.2016 Am dat test cu:qtwist Teorie (x/3): 2/3 Practic (x/5): 2/5 Teren (x/4) 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): ADMIS Alte precizari: Mai repeta locatiile.Bine ai venit, rau ai nimerit!
 4. Nickname: essex Rank : 5 Dată Ședință / Activitate:23.07.2016 Motivul învoirii: Preventiv. O sa intarzii dar nu stiu cat Alte precizări: -
 5. Taxi Driver Essex

  Salutare baieti, eu o sa fiu cam inactiv in urmatoarele 2 saptamani deoarece am practica si a venit un coleg la mine si nu pot sa stau pe samp. Aveti grija de corpurile voastre si ascultati de un rank 4+. Bafta ne vedem peste 2 saptamani, cu stima si respect ESSEX LEGENDA.
 6. - Nume: essex - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur - Alte precizări: -Vreau sa il dau cu [x]man
 7. Taxi Driver Essex

  Nab, vezi ca Madu nu ti-a spus in nume de rau, te-a atentionat ca este spre binele tau sa faci posturi mai lungi, nu in al lui, exista multi hateri care urmasesc sa faca rau.
 8. Taxi Driver Essex

  Welcome nabete, ai grija ce faci si sa nu iesi prea curand de aici.
 9. Taxi Driver Essex

  O sa ai report, nu te superi tu pe mine daca ai spus ca sunt fratele tau si oricum daca iau lider tu nu ai ce cauta aici
 10. Taxi Driver Essex

  Eu iau warn si tu iei fw, cine este mai smecher ???
 11. Taxi Driver Essex

  Vezi ca data viitoare o sa te sanctionez pentru astfel de posturi. Minim 3 cuvinte intr-un post
 12. Taxi Driver Essex

  Nickname: essex Level: 84 Sunt jucătorul cu numărul: 10 Alte precizări: -
 13. Taxi Driver Essex

  Iti multumesc pentru sustinere, sa stii ca e frumos cu h2 chiar nu ma asteptam sa iau, am fost luat prin surpindere, dar vreau sa incerc si functia de admin daca o sa am ocazia si cea de lider la fel daca o sa am ocazia . Duda poti sa visezi daca vrei
 14. Taxi Driver Essex

  Nu stiu cine te-a informat, dar mai mult ca sigur te-a informat gresit
 15. Taxi Driver Essex

  Nick: essex Rank: 5 Nick-ul celui reclamat: just4you2 Level-ul celui reclamat: 9 Facțiune celui reclamat: Civils Motivul reclamației: DM . Dovezi (screenshot/video):http://imgur.com/a/F1iV8 Bară RPG a celui reclamat: Status:Primit: DM aiurea. Sanctiune 1 AV.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.