Jump to content

HSM

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About HSM

  • Birthday 01/21/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Baia Mare/Maramures

Contact Methods

  • Skype
    razrdudulol

Previous Fields

  • Real name
    Huta Stefan Mihail

HSM's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. HSM

    Nick: HutaMihai Level: 19 Facțiune actuală: civil Rank-ul în facțiunea actuală: . Esti jucător b-zone daca...: L-ai prins pe AlinMaest Părere despre proiect: super Alte precizări:
  2. HSM

    Cand se posteaza meciurile?? Ce dublu post am facut?? Am postat unul la ora 7 dimineata si unul dupamasa...ce asa mare problema dar ai zis sa mai faci si tu un post nu?
  3. Lincoln daca o tinem in ritmul asta va fi super toata faza este sa asculte si restul de cel care ne conduce....
  4. HSM

    Atunci sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu pentru ca ar fi super asa cu premii de la ei. Sa dea Domnul sa fie cum zici tu pentru ca ar fi super sa primim premii de la ei.
  5. HSM

    Ba mai incet demonstreaza prima data si apoi rupe pe cine vrei. Blade nici nu prea cred ca o sa iti dea acceptul chiar daca sper,pentru ca nu suntem noi atata de sus cu campionatele de LoL in cat sa ajunga ei sa ne dea rp in joc.
  6. Baietii in primul rand vreau sa va salut si pe langa asta sa va felicit pe toti de reusita noastra la war.Cu timpul vor urma mult mai multe parerea mea.
  7. Ma uitam dupa ceva noutati pe site-ul celor de la http://www.solomid.net/ si mi-a sarit in ochi acest ghid simplu si cred ca de foarte mare efect. Cred ca este util multor incepatori si nu numai , prietenii stiu de ce, este bine explicat, 90% fiind cu poze, deci daca nu stie sa citeste e bine ca e poze .... Reasons Why You Should Ward To see where the other team is you can gank or take Dragon/Baron depending on where they are. Wards allow you to be prepared for incoming ganks. Warding Baron/Dragon can give you and, your team a chance to steal or stop the enemy team form taking Baron/Dragon. Ward your jungle if the enemy jungler keeps invading and you can attempt to kill him. Ward enemy jungle when invading to be able to see where enemy jungler is and, also to steal buffs. Who Should Be Warding Your support should be the one warding the most but should not be the only one warding. During laning phase everyone should ward after their first return to base. After the laning phase, the support will mainly be warding but this does not meant that you shouldn't buy wards. The more wards on the map the better. Remember, your support is not made of money. Help him out. Where To Ward
  8. HSM

    Team name: The Dead Riders Captain Summnoner's name (1): Maxxximillian Summoner's name (2): Gunreach Summoner's name (3): Qeb Summoner's name (4)(Reserve): Moarteafaracap Summoner's name (5)(Reserve): transformars2000 Contact ( Captain ): razrdudu@hotmail.com | pm pe forum
  9. Noapte buna si tie Razzor.Da de care Jack este vorba??
  10. HSM

    Cei trei sunteti acceptati dar mai asteptam ca lumea sa se inscrie.
  11. HSM

    Am vazut ca multi au votat America.Nu este ceea ce pare,am fost si credeti-ma ca nu tot ce zboara se mananca.Este o tara infecta care traieste dupa legile junglei.Intradevar acolo daca ajungi sa fi cineva chiar esti cineva dar daca nu iti irosesti o viata pe degeaba in aceea tara.
  12. HSM

    Pentru ca esti primul concurent te rog reciteste regulamentul si reaplica din nou.Suma de inscriere trebuie sa o trimiti prin banca sau ma contactezi in joc.
  13. HSM

    Loteria B-zone Jackpot:750.000$ Loteria B-zone va pune la dispozitie o metoda prin care poti castiga bani usor daca ai noroc si stii sa joci la astfel de jocuri. Voi incepe prin a va prezenta regulamentul loteriei: Este interzis limbajul grosolan sau injuriile aduse altor playeri. Loto-ul B-zone nu este bazat pe sistemul 6/49 ci pe sistemul 4/25 pentru a fi mai usor. Nu ai voie sa postezi mai mult de un bilet/editie. O data ce ai postat biletul numai ai voie sa il editezi.Orice incercare de frauda va duce la descalificarea biletului. Pentru a putea participa este nevoie de a plati o suma de 5.000$.Aceasta suma va echivala pretul biletului. O editie va dura 3 zile pana la alegerea numerelor. Aici aveti modelul extragerii: extragere loto b-zone Dupa ce voi zice stop eventului si dupa ce numerele vor fi extrase nu va dura mai mult de 3 minute pana va fi uploadat pe youtube si apoi pe forum.Aceasta este o masura luata de mine pentru a nu aparea niciun dubiu cum ca as falsifica numerele. Suma poate fi achitata direct sau prin banca.Eu voi fi mai tot timpul on si de aceea puteti sa ii transferati si sa faceti poza. Premiile se vor acorda in ordinea aceasta: 2 numere ghicite = 25.000$ 3 numere ghicite = 100.000$ 4 numere ghicite = Jackpot-ul de mai sus. Model de postare: Nick: Level: SS cu biletul platit: Numerele alese la 4 din 25: Alte precizari: Stimati participanti la jocurile oferite de Loteria B-Zone, ...intr-adevar se poate castiga la aceste jocuri, totul e sa stii cum sa joci! Event Status:Pending Dupa ce se vor inscrie cel putin 5 participanti atunci va incepe event-ul.
  14. Intr-un fel e bine ca s-a terminat egal adica am scos ce se mai putea dar tara asta merge la vale...daca o echipa ca si selectionata Ungariei a reusit sa ne puna probleme ce vom face cand ne vom intalni cu Spania,Brazilia sau tarile care au un cuvant de spus in fotbal.Oricum noapte buna si tie si sa stii ca suntem cu radarele pe ei.
  15. Cand trebuie sa postam raportul pe saptamana asta??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.