Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Matthias

Member
  • Posts

    471
  • Joined

  • Last visited

About Matthias

  • Birthday June 15

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Poker, Pescuit, Tenis de Camp

Previous Fields

  • Real name
    Alin
  • RPG Nickname
    Matthias

Recent Profile Visitors

4211 profile views

Matthias's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

67

Reputation

  1. "Uneori este mai bine sa-ti para rau ca ai pierdut un lucru frumos, decat sa regreti ca nu l-ai avut niciodata."

  2. Nick-ul tau: Matthias Level: 18 Factiune: Civilian Family (Rank 5) Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor care se afla pe aceasta lista! Nu cred ca este player pe server care sa nu fi auzit macar o data de National Guard. National Guard a fost, este, si va ramane una din factiunile mele de suflet, o factiune respectata, in care daca vrei sa ajungi pe lista de legende, trebuie sa tragi din greu. Felicitari, Legendelor!
  3. "Buna seara, Doamne ajuta, Oameni buni si lume multa! Binele cu voi, cu voi si cu noi! Buna seara, Doamne ajuta, Oameni buni si lume multa! Binele cu voi, cu voi si cu noi!" https://www.youtube.com/watch?v=wOebiFWip0g Incepand de azi, eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem cat se poate de bine, lucru de care sunt sigur ca se va intampla. Ce pot spune... Sper, exact ca fiecare dintre noi: #LS VERDE
  4. 23.12.2014 - RPG3 SF Taxi Leader (

    )
    1. Show previous comments  1 more
    2. DH01

      DH01

      Gg la nab

    3. Matthias

      Matthias

      Merci, nabet. :* GG si tie pentru functia de pe RPG1.

    4. DH01
  5. RPG3 Refferal: 965

  6. Se pare ca asta e ultimu' meu post in topicul "Red Dragon Triad - Discutii"... Ce pot spune, multumesc Nesicule (GodFather) pentru sansa de a intra in Red Dragon Triad si sper sa ne reintalnim intr-o mafie. Respect Freackz (nabu' meu din GSB, apropo, saluta-l pe Schwepes din partea mea), DamyAsr (Ne stim de vreo 5 zile, da' in astea 5 zile am reusit sa te cunosc, dandu-mi seama ca esti un om cu care chiar mi-as dori sa stau la un suc, sau ce vrei tu, de vorba, un baiat cu simtul umorului), desigur mai sunt si alti playeri in factiune care mi s-au parut niste oameni de treaba, dar nu in ultimul rand Nesicu'. Pe tine, Nesicule si pe Freackz va cunosc de ceva timp, timp in care sper ca nu v-am enervat prea tare! Astept Las Venturas Rosu! Bafta!
  7. Salut! Eu sunt noul vostru coleg de 5 zile, Matthias! Sper sa ne intelegem bine!
  8. Neata romanilor! Ce mai faceti? 4/4 si azi, nu? Ne auzim la 20:00! Salutare!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.